- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)

Aggi Ty powtarzasz że sie nie nakręcasz i w ogóle ale sam fakt że testujesz często to jest już w Tobie głęboko.. możesz temu zaprzeczać ale to też nie dobrze. Spróbuj z dzień w ogóle o tym nie myśleć.. Zająć się czymś, pogadać o pierdołach i tyle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aggi to jak masz zmienić lekarza to szukaj ginekologa-endokrynologa, oni specjalizują się w takich przypadkach różnych jak polistyczne jajniki, bezpłodność, hormony , brak miesiączek itd. Właśnie ja jestem zapisana na lipiec-narazie musze odwołać.... Moja znajoma w bardzo młodym wieku miała zespół polistycznych jajników i lekarz powiedział żeby od razu zachodziła bo potem moze nie zajść i dal jej wspomagacza i ma bejbusia

Mi moja też miała leczyć brak miesiączki ale narazie mamy przerwę

Aggi ja mialam owu w środku cyklu-której myślalam,że nie mialam jak zobaczyłam testy Agnilli- i mi już w 26 dc wyszedł test pozytywnie, potem 27 i 28 dc też no i ta beta potwierdziła... zalezy kiedy mialaś owu?
Moimi objawaymi najabdziej były piersi, nigdy aż tak mnie nie bolały i znacznie urosły...najbardziej w nocy bolą, na boku spać nie mogę

Lil spoko, przynajmniej masz jedno na pocieszenie, niebawem drugie będzie rozrabiało.

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi oj bardzo Ci zależy na dzidzi, i jesteś mocno nakręcona. Jak przyjdzie @ (o ile przyjdzie) to potestuj owulacyjne przez miesiąc a wtedy będziesz miała temat do rozmów z ginekologiem-endokrynologiem, a w każdym razie będziesz więcej o sobie wiedzieć i łatwiej będzie ci pogadać.
Iss to ja Ci jutro potowarzyszę w robocie. Bądź silna, musisz być, głęboko oddychaj, licz do dziesięciu na uspokojenie, a jak będzie krytycznie to idź do łazienki i się wypłacz, byle się trochę uspokoić w imię potomka

Ciekawe czy ktoś u moofki w robocie się domyśli dzisiaj. Jak myślicie założyła obcisłą bluzeczkę żeby było lepiej widać?

Kaś, a Czarosławowi to zęby idą że on tak kiepsko sypia? Ja naszą małą też rozpieściłam i teraz codziennie około 4 rano ląduje u nas w łóżku

I zgadzam się z Kaś, owulacyjne możecie testować codziennie ale ciążowych nie warto, jak wychodzi jedna krecha to czekać cierpliwie na @. Jak małpa nie przyłazi to powtórzyć po 2-3 dniach.
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No nic - przyjdzie to nam powie jak sie ubrala i czy ktos zauwazyl - ja obstawiam ze ktos tam sie zorientowal

- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Właśnie chyba idą. albo dolne 3 albo coś więcej. Ile mleczaków mają dzieci? Bo Czarek ma już 14szt.
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Asiu mówiłaś że w jakim wieku Twój syn miał komplet?
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Ale dziś u nas gorąco. Nie lubię takich upałów, bo mnie zaraz głowa boli. Zaliczyliśmy dziś z mężem fryzjera, a teraz się lenię na całego. Brzuszek mi rośnie coraz większy. Wczoraj mój jak zobaczył, to stwierdził że niedługo będę miała taki jak on hehe. We wtorek mam wizytę u gina, będziemy dzidzi badać przyzierność karku - to co moofka miała ostatnio.
Też jestem ciekawa jak tam u moof, czy zauważą sami.
Agi ja pisałam o bólu pleców. Mnie strasznie nawalały i to z jakiś tydzień przed spodziewaną @.Niech u ciebie to też będzie zwiastun 2 kreseczek na ciążowym.
- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

przylansiłam się dzisiaj w boyfriendy i luźniejszą koszulkę, więc tylko spostrzegawczy mogli odkryć newsa, kilku osobom się udało

dzwoniłam dzisiaj do mojego przełożonego i powiedziałam, że zostaję tylko do końca miesiąca w pracy. obgadaliśmy strategię nowych stanowisk i przyjedzie jeszcze pod koniec miesiąca. i luz