BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #681520 przez Kaś_O
Dziewuchy nie warto testować ciążowych codziennie. Odkładajcie kasę z testów na śpioszki dla maluszków :P Hehe ja raz robiłam po kilka dziennie juz o tym tutaj było i to jest głupota każda wam to powie. Też nie warto robić testa przed @ bo zawsze będzie uczucie przygnębienia że nic nie ma.. Uh ja bym zrobiła w dniu spodziewanej a później dopiero po kilku dniach. Wiem że ciężko sie powstrzymać ale innej opcji nie ma chyba że wam kasy nie szkoda na testy ciążowe.
Aggi Ty powtarzasz że sie nie nakręcasz i w ogóle ale sam fakt że testujesz często to jest już w Tobie głęboko.. możesz temu zaprzeczać ale to też nie dobrze. Spróbuj z dzień w ogóle o tym nie myśleć.. Zająć się czymś, pogadać o pierdołach i tyle ;) to pomaga

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #681527 przez issska1986
Cześc kobitki, moje kofane :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi to jak masz zmienić lekarza to szukaj ginekologa-endokrynologa, oni specjalizują się w takich przypadkach różnych jak polistyczne jajniki, bezpłodność, hormony , brak miesiączek itd. Właśnie ja jestem zapisana na lipiec-narazie musze odwołać.... Moja znajoma w bardzo młodym wieku miała zespół polistycznych jajników i lekarz powiedział żeby od razu zachodziła bo potem moze nie zajść i dal jej wspomagacza i ma bejbusia :)
Mi moja też miała leczyć brak miesiączki ale narazie mamy przerwę :)

Aggi ja mialam owu w środku cyklu-której myślalam,że nie mialam jak zobaczyłam testy Agnilli- i mi już w 26 dc wyszedł test pozytywnie, potem 27 i 28 dc też no i ta beta potwierdziła... zalezy kiedy mialaś owu?
Moimi objawaymi najabdziej były piersi, nigdy aż tak mnie nie bolały i znacznie urosły...najbardziej w nocy bolą, na boku spać nie mogę :( ale i tak spię ... :lol:

Lil spoko, przynajmniej masz jedno na pocieszenie, niebawem drugie będzie rozrabiało. :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #681528 przez aggi
dzięki za rady, no to koniec tematu w takim razie :-) :D idę poogarniać coś w domku bo mój znów będzie bąkał że nic nie zrobione haha :) :P to miłego dnia, odezwę się wieczorem co i jak :D

11 lata 10 miesiąc temu #681532 przez aggi
No Isss poszukam jakiegoś lekarza, choć w mojej okolicy ciężko o jakiś wysyp lekarzy gin no ale poszukam - może akurat :) narazie czekam co i jak, bo jestem w kropce. Jedyne co to cycki mi chce rozsadzić :O Idę poogarniać dom, wieczorem do Was się odezwę :*

11 lata 10 miesiąc temu #681538 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #681548 przez ann-sunshine
Dobra obiad podszykowany i teraz 2-3 godziny dla mnie.

Aggi oj bardzo Ci zależy na dzidzi, i jesteś mocno nakręcona. Jak przyjdzie @ (o ile przyjdzie) to potestuj owulacyjne przez miesiąc a wtedy będziesz miała temat do rozmów z ginekologiem-endokrynologiem, a w każdym razie będziesz więcej o sobie wiedzieć i łatwiej będzie ci pogadać.

Iss to ja Ci jutro potowarzyszę w robocie. Bądź silna, musisz być, głęboko oddychaj, licz do dziesięciu na uspokojenie, a jak będzie krytycznie to idź do łazienki i się wypłacz, byle się trochę uspokoić w imię potomka :kiss: :kiss: :kiss: buziakuję

Ciekawe czy ktoś u moofki w robocie się domyśli dzisiaj. Jak myślicie założyła obcisłą bluzeczkę żeby było lepiej widać? :P

Kaś, a Czarosławowi to zęby idą że on tak kiepsko sypia? Ja naszą małą też rozpieściłam i teraz codziennie około 4 rano ląduje u nas w łóżku :dry:

I zgadzam się z Kaś, owulacyjne możecie testować codziennie ale ciążowych nie warto, jak wychodzi jedna krecha to czekać cierpliwie na @. Jak małpa nie przyłazi to powtórzyć po 2-3 dniach.

11 lata 10 miesiąc temu #681555 przez Asia K
Heheheh o Moof to ja to samo myslałam :P
No nic - przyjdzie to nam powie jak sie ubrala i czy ktos zauwazyl - ja obstawiam ze ktos tam sie zorientowal :)

11 lata 10 miesiąc temu #681572 przez Kaś_O
Ann niestety Czarek to bywalec nasz, śpi jedynie z nami albo z którymś z nas :| Musimy mu kupić łóżko ale zbieramy sie do tego jak kot do jeża :| Boje się że w środku nocy i tak będę u niego lądowała bo on nadal je w nocy.. Nie wiem jak go od tego odstawić ale wygląda na to że potrzebuje tego strasznie.. W łóżeczku takim małym już się nie mieści i dosłownie po jednym odwróceniu jest duża awantura więc szukam łóżeczka które będzie miało zabezpieczenia.

Właśnie chyba idą. albo dolne 3 albo coś więcej. Ile mleczaków mają dzieci? Bo Czarek ma już 14szt.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #681582 przez Asia K
Kaś wszystkich mleczaków jest 20 :)

11 lata 10 miesiąc temu #681584 przez Kaś_O
o kur.... toś mnie teraz załamała bo to będzie trwało wieki.

Asiu mówiłaś że w jakim wieku Twój syn miał komplet?

11 lata 10 miesiąc temu #681591 przez Asia K
krótki po skonczeniu roku :) ale wiem ze mleczaki maja czas by wyjsc do 30 miesiaca czyli 2,5 roku

11 lata 10 miesiąc temu #681633 przez ann-sunshine
Kaś Martuśka ma 12 sztuk: 1, 2 i 4. Teraz mamy chwilową przerwę. A Czarkowi jak na chłopca szybko wychodzą zęby. Ponoć chłopcom wychodzą później niż dziewczynkom. Mam w pracy koleżankę która ma 3 m-ce młodszego synka i on ma tylko dolne jedynki. Jak powiedziałam że moja ma już 12 to koleżanka nie mogła uwierzyć. Powiem Ci tak, mamy o wiele łatwiej z karmieniem naszych dzieci bo wiele już sobie pogryzą, a taki roczniak który ma tylko 2 zęby? Bieda.

11 lata 10 miesiąc temu #681787 przez Dagnes
Witam dziewuszki!
Ale dziś u nas gorąco. Nie lubię takich upałów, bo mnie zaraz głowa boli. Zaliczyliśmy dziś z mężem fryzjera, a teraz się lenię na całego. Brzuszek mi rośnie coraz większy. Wczoraj mój jak zobaczył, to stwierdził że niedługo będę miała taki jak on hehe. We wtorek mam wizytę u gina, będziemy dzidzi badać przyzierność karku - to co moofka miała ostatnio.
Też jestem ciekawa jak tam u moof, czy zauważą sami.
Agi ja pisałam o bólu pleców. Mnie strasznie nawalały i to z jakiś tydzień przed spodziewaną @.Niech u ciebie to też będzie zwiastun 2 kreseczek na ciążowym.

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #681832 przez Agnilla
Niech boli w imię potomka ;) to nie jest straszny ból ale dyskomfort jest.czas na drzemkę :)

11 lata 10 miesiąc temu #681848 przez moofka
wróciłam! przeżyłam! :lol:

przylansiłam się dzisiaj w boyfriendy i luźniejszą koszulkę, więc tylko spostrzegawczy mogli odkryć newsa, kilku osobom się udało :) jutro już wszyscy zobaczą bo zakładam kupione dzisiaj haremki i bokserkę, więc nie ma bata żeby ktoś przegapił :P

dzwoniłam dzisiaj do mojego przełożonego i powiedziałam, że zostaję tylko do końca miesiąca w pracy. obgadaliśmy strategię nowych stanowisk i przyjedzie jeszcze pod koniec miesiąca. i luz :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka