BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #682688 przez mloda
Agnilla napisał:

mloda a Ty testowalas w Chorwacji?

nie brałam testów ze sobą bo stwierdziłam że jak nie będzie 2 kresek to bede sie tyko denerwowac i później mi się nie chce... a tak to było codziennie i już :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #682778 przez gosia28
witam się

lili śluz nie każda dziewczyna obserwuje. Czasem nie jest wyraźnie widoczny i chowa się jedynie w kanale szyjki. I to wystarczy.

moof to małż się cieszy :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #682798 przez moofka
Gosia narazie to jest biedny bo ja kończę infekcje i mamy przerwę, mnie też już zresztą nosi na małe conieco :P

dzisiaj w robocie zebralam kolejne gratulacje :) a jutro wolne i wypoczywam. Yeah!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #682823 przez Agnilla
moof, to chyba musi być bardzo miłe co? :)

Goś, czy w fazie lutealne jakiś śluz występuje? ja tam od czasu do czasu coś mam, boję się, że mi znowu napiszesz o tej niedomodze ;)

ciekawe co tam u naszej Ferri, oj dłuuuugo się nie odzywała, musze ją na fb dorwać :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #682828 przez Kaś_O
Lili olej śluz.. skup się na malinkach i działaniu.. A do syna zaraz będą Ci rosły bliźniaki dwujajowe :D

uh sorka że mnie nie było ale jakoś tak wyszło. Dziewczyny ja nic nie miałam na owu od 15dc do chyba 35dc.. dopiero później jakieś bladziochy mi się pojawiły. kreski nie były nawet widoczne.

Pamiętajcie że niestety to że sa te 2 kreski możne świadczyć o ciąży jej braku i dupie marynie też :P bo już kiedyś probowałyśmy to rozwiązać..

Aga dzielna bądź tak naprawdę im później sprawdzisz tym lepiej bo poziom hormonu z dnia na dzień rośnie. Z 2 strony fajnie byłoby już wiedzieć.. Ja trzymam mocno mocno kciuki..

dziś robiłam mini pączusie :) najadłam się jak bąk :D

Gratulacje są bardzo miłe, ja nie lubiłam jedynie jak obcy ludzie smyrają mnie po brzuchu.. bez zapytania!!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #682859 przez moofka
no gratulacje bardzo miłe :) po brzuchu mnie jeszcze nikt obcy nie smyrał na szczęście bo też bym nie była zadowolona :ohmy:

Ferri pewnie ma tyle roboty, że nie pamięta jak się nazywa. Agi jak ją dorwiesz to wycałuj :)

11 lata 10 miesiąc temu #682866 przez Dagnes
Tak mam ochote wam coś napisać ale nie mam pomysłu co :-P Czekam z niecierpliwością na wasze testowania. Oj będzie się działo coś czuje:)

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #682869 przez Agnilla
A ja właśnie przeżywam małe załamanie, nie wiem czy będę jutro testować boję się, gdzieś w środku czuje że się nie udało :( planuje sobie, że powiem mężowi na plaży bo w tyg jedziemy nad morze, do mamy od razu zadzwonię a tacie powiem nba dzień ojca a zaraz się hamuje, że nie będzie o czym mówić.dziś policzylam, leci nam 5 mc starań bo zaczęliśmy w połowie lutego ehhh

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #682893 przez moofka
ej pińdzia we wtorek miałaś testować a nie jutro!

załamka chwilowa jest dozwolona, później bierzemy się w garść! :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #682918 przez Agnilla
Ej nie nie ja wczoraj napisałam: obiecuje Wam że jutro nie będę testowała (dziś) ale ze wytrzymam do wtorku nie obiecuje :) na blogu mniej więcej to napisałam ;)

11 lata 10 miesiąc temu #682934 przez moofka
ale netmama mówiła że we wtorek nie? ja pierdziu muszę sobie zapisywać....

11 lata 10 miesiąc temu #682944 przez issska1986
Agnilla napisał:

Lil przeciez nie kazdej sluz leci po kolanach :) jak masz go w srodku to prawidlowo, nie grzeb za duzo ;) a wczoraj I tak przelecialas starego wiec o co kaman ;) a skoro dzis masz juz maliny malinowe to owu jutro. W ogole zrob nam zdjecie, ale nie sluzu, testu :P
jula u mnie w domu wiele rzeczy umie mowic, wiele tez ma imiona :P

haha Agnilla niemożliwa jesteś no, ale sie uśmiałam :laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #682956 przez moofka
Iss a kiedy Ty brykasz na jakąś wizytę? będziesz robić jeszcze betę?

11 lata 10 miesiąc temu #682968 przez Agnilla
Iss to taka mała odskocznia, żebyś się nie stresowala ;)
Moof tak net mama pozwala we wtorek ale, że ktoś raczył mi wsadzić test ciążowy do koperty to kusi :) tak by nie kusilo bo aptecznego w domu nie mam.jutro dla przypomnienia mam 27 dc.patrząc na moje cykle 32 dniowe to jeszcze daleko, ale jeśli owu była w 16 dc to faza lutealna trwa 12/14 dni to okres najpóźniej w czw najszybciej już we wtorek. A dziś odwiedziła mnie koleżanka w 9 miesiącu i miała taką śliczna sukienkę. Ehh zjadłam słodkie co mogłam teraz jedynie pozostaje iść spać ;)

11 lata 10 miesiąc temu #682972 przez moofka
o jaaaa a co to za gupek Ci tego testa kusiciela podesłał :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka