BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #684209 przez Asia K
Becia no to super ze ci przedłużą :)
Tera to tylko kopulowac i czekać na wyniki :laugh: rzymam wszystkie kciukasy :laugh: :laugh: :laugh:

Iss i to jest właśnie niesprawiedliwe - co z tego że dłużej jak ty masz lepsze kompetencje (w koncu lepiej się znasz) - no ale cóż - mówi to ta która
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #684235 przez Asia K
A do mnie zbliża sie ta krwawa wiedzma - czuje ją :( :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #684241 przez moofka
Ooo Becia wraca do gry jejeje :) trzymam kciuki i ja!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684252 przez lilijka
Hej dziewczynki! Witam Was w ten upalny dzień:) Nie wiem jak Wy ale ja upałów nie znoszę czuję się jakbym robiła w kamieniołomach- boli mnie brzuch głowa gorąco mi przez tą cholern,ą pogodę ale wpieprzam lods i jest gitara :lol:

Asia K napisał:

A do mnie zbliża sie ta krwawa wiedzma - czuje ją :( :angry:

Aj tam już czujesz :P Fasolka też tak może dawać o sobie znać:)
Normalnie wqrwiłam się tym spóźnieniem - nie mogła ta pinda na mnie zaczekać? :lol: No ale Asiu może jest tak jak mówisz że nic nie dzieje się bez przyczyny ale ja bym przynajmniej od niej wysępiła coś na śluz na next cykl a tak to dupa blada :angry:

Becia cieszę się że wróciłaś :kiss: Wiesz że będziemy razem testować? Ja też pod koniec czerwca i z tego co pamiętam ktoś jeszcze miał w tym samym czasie testować więc będzie nas 3 :)

Iss tak to zwykle jest, że te co najmniej wiedzą piastują wysokie stanowiska i kasę zgarniają a tych lepszych się wykorzystuje . Nie przemęczaj się tyle Ci powiem:)

Agnilla jak masz i cycochy i brzuch wywalone to może..... :) kiedy test?

11 lata 10 miesiąc temu #684259 przez Asia K
Lil dzieki kochana ale wiem kiedy bylo owu , a niestety przytulanka wtedy nie bylo :( wiec wiem ze ten cykl jest na bank spalony , ale niech juz ta menda przyjdzie co bym mogla nowy cykl zaczac ehh a nie mi po brzuchu jezdzi tylko
:angry:

11 lata 10 miesiąc temu #684265 przez Agnilla
Becia, trzymamy trzymamy mocno kciuki, wszystkie jak jeden wąż ;)
do mnie też się zbliża, normalnie czuję się jakby mi miało zaraz polecieć :/ ale głupie to. jak Lil kiedyś pisała, by wyrósł kaktus na czole to bym przynajmniej wiedziała :P
ja, jak kupię dziś gdzieś test to robię jutro rano. muszę pomyśleć, w której aptece jeszcze nie byłam :P
wypiłam 2 herbaty i ciągle sikam. a dziś, drugą noc z rzędu wstawałam na siku po 2. ale na śpiocha :P

11 lata 10 miesiąc temu #684312 przez lilijka
Agnilla napisał:

Becia, trzymamy trzymamy mocno kciuki, wszystkie jak jeden wąż ;)
do mnie też się zbliża, normalnie czuję się jakby mi miało zaraz polecieć :/ ale głupie to. jak Lil kiedyś pisała, by wyrósł kaktus na czole to bym przynajmniej wiedziała :P
ja, jak kupię dziś gdzieś test to robię jutro rano. muszę pomyśleć, w której aptece jeszcze nie byłam :P
wypiłam 2 herbaty i ciągle sikam. a dziś, drugą noc z rzędu wstawałam na siku po 2. ale na śpiocha :P

Agnilla ale napięcie mi dozujesz! w nocy na siku wstajesz ja od razu myślę-
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ja mam chyba z 5 testów to dawaj do mnie to se sikniesz :lol: Ja jestem uzależniona od tych owulacyjnych siknęłam dzisiaj i mam pozytyw ale z obserwacji wiem, że u mnie ten hormon się długo utrzymuje ... chociaż w głowie mała myśl że może to

Asia teraz pamiętam, że Twój wyjechał a ja Ci radziłam listonosza dopaść:) Akiedy się przytulaliście? w dzien owu, po owu?

11 lata 10 miesiąc temu #684322 przez Dagnes
Agi te siku w nocy jest baaaardzo podejrzane ;)
Becia ja też kiedyś myślałam, że owulke mam ok 17 dc, a test owu pozytywny wyszedł w 12 dc. Dobrze, że są takie wynalazki, bo dzięki nim człowiek sam swojego ciała się uczy hehe.
Zbieram się do gina

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #684333 przez Agnilla
terefere patrząc na to, to mam wszystkie objawy ciązy i okresu, teraz co lepsze :P
byłam w aptece, pani mi mówiła, że mam przestać robić te testy tylko wyluzować, jej znajoma po 10 latach zaszła, kiedy kompletnie odpuścili. extra pocieszenie
kupiłam bobo test
na poczcie, na 5 okienek 2 laski z brzuchami, takie w moim wieku, bajaaa

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684401 przez lilijka
Agnilla napisał:

terefere patrząc na to, to mam wszystkie objawy ciązy i okresu, teraz co lepsze :P
byłam w aptece, pani mi mówiła, że mam przestać robić te testy tylko wyluzować, jej znajoma po 10 latach zaszła, kiedy kompletnie odpuścili. extra pocieszenie
kupiłam bobo test
na poczcie, na 5 okienek 2 laski z brzuchami, takie w moim wieku, bajaaa

nie znam tego testu ale słyszałam o nim, że najczulszy. Pani w okienku to widzę dobre rady daje po 10 latach to już bym chyba w dupie wszystko miała :lol:

Ja wczoraj ciągle na ciężarne wpadałam :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #684407 przez gosia28
becia super :)

ja testuję końcem czerwca. Wczoraj zamówiłam testy ciążowe na allegro, mam nadzieję, że przyjdą jak najpóźniej bo będą kusić :S

Agi kurcze testy ciążowe na poczcie już sprzedają :unsure: :laugh:

lili pisałam kiedyś, że na poprawę śluzu to można zakupić wiesiołka (bez recepty)
A swoją drogą przecież Ci nie będzie już potrzebny :P

tego bobo testa już miałam, ale nie pamiętam szczegółów, wiem, że raz kupiłam takiego co mnie wyprowadzał z równowagi bo po paru godzinach wychodził cień cienia i ja się rozmarzyłam a tu dupa blada :angry: ale jakiej był firmy to wiecie, że ja mam sklerozę B)

Agi te objawy masz podejrzane. Jesteś na celowniku B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684408 przez Agnilla
poleciła mi go kumpela, co zaszła od razu teraz niedawno i mnie molestuje czy już

bang bang, strzelaj w cycki, co powietrze zejdzie :P
Goś, coś Ci ciężko ten pion utrzymać :P toć pisałam, że w aptece byłam ;) a po aptece na pocztę weszłam

11 lata 10 miesiąc temu #684414 przez gosia28
:blush: :blush: :blush:
to ja się może więcej nie udzielam, może odpocznę sobie i wrócę za jakiś czas :laugh:
to przez ten upał na pewno, bo mi pot oczy zalewa.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 10 miesiąc temu #684419 przez Agnilla
no jeśli to wina słońca to wybaczam u Was gorąco, u nas rano było 14 stopni, a dla mnie odpowiednia temp jest wtedy, kiedy mogę w sandałach chodzić, a nie chodzę więc jest jakieś 25 st teraz może ;)
za 8 miechów już w cycki nie strzelaj, bo to nie powietrze wyleci :P
a wiecie jakiego mam cykora, nie zdziwię się jak jutro nie zrobie testu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #684422 przez gosia28
wytrzymaj ile się da

u nas przeszło 30' i zero wiaterku, bez wiatraka ciężko wytrzymać :P

za 8 miechów to się same puszczą i będzie kraina mlekiem płynąca ;)

idę postawić na obiad.

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka