BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #685218 przez lilijka
Agnilla napisał:

szczerze mówiąc nie wiem, jutro mam dostać @ to może nie ma sensu

Ja bym chyba nie wytrzymała... :) Co cykl testuję zawsze mimo, że @ i tak przychodzi :laugh: Czyli jutro albo pojutrze? Może Cię jutro co najdzie:) No kurde cycki Cię bolały coś w tym musi być! :)

A ja dzisiaj miałam uwaga.... śluz plodny tak mi się chyba wydawało bynajmniej:))))))))))))))ja swojego ciała nigdy nie zrozumiem jestem jakimś wybrykiem natury :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #685232 przez Agnilla
ja generalnie dziś mam taki dzień, że mi już wszystko wisi. jest mi niedobrze i mam ochotę zakopać się pod kołdrą. jutro idę na kolejne badanie prolaktyny, więc muszę wcześniej wstać :/ także nie wiem czy jutro zrobię, może w piątek. a cycki mnie nie bolą, spuchły tylko.

11 lata 10 miesiąc temu #685244 przez lilijka
Agnilla napisał:

ja generalnie dziś mam taki dzień, że mi już wszystko wisi. jest mi niedobrze i mam ochotę zakopać się pod kołdrą. jutro idę na kolejne badanie prolaktyny, więc muszę wcześniej wstać :/ także nie wiem czy jutro zrobię, może w piątek. a cycki mnie nie bolą, spuchły tylko.

Nie łam się bejbe! O spuchniętych cyckach to ja już słyszałam od Iss- i zobacz jak to się skończyło :) normalnie musisz być w ciąży! nie ma innej opcji!

11 lata 10 miesiąc temu #685274 przez gosia28
Agi grzeczna dziewczynka, dobrze, że nie zrobiłaś jeszcze. Czekaj czekaj, jak tylko dasz radę to przetrzymaj i jutro :)

lili Ty to jesteś jedna wielka niewiadoma, a robiłaś test owu? Zrób co Ci szkodzi?

mloda to szykuj się na nowo do boju ;)

a u mnie dziś obiad zaliczony, małż zaliczony, pozmywane, chłodzę się wiatrakami :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #685282 przez Kaś_O
Aga nie łam sie po prostu masz teraz dużo stresów i niestety to tak źle na Ciebie wpływa. Trzymaj się dzielnie :* dobrze że nie zrobiłaś testa. Najlepiej poczekaj sobie do piątku skoro jutro musisz wcześnie wstać. Albo jutro zrób bete i będziesz wszystko wiedzieć na 100%

Lili Ty to masz z tym śluzem. Ja bym na Twoim miejscu już oszalała jakbym się tak śluzowi przyglądała. Olej go, w końcu nie każdy ma kalendarzowy śluz!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #685308 przez Agnilla
nie nie, ja na betę nie idę, zmieniłam zdanie. jak co to mi lekarz da skierowania a ja w zamian kupię sobie jakiś ciuch :P byłam opłacić badanie prl, ale sobie jutro pójdę na styk, i pójdę później do pracy a co :P test....podejrzewam, ze jak nie dostanę @ jutro to zrobię w pt. ale coś czuję, że dostane...

11 lata 10 miesiąc temu #685412 przez issska1986
Agi spoko loko, jak nie teraz to w następnym cyklu, tak na prawde to Twój pierszy cykl starań, bo te poprzednie to przez prolaktynę zaburzone-się nie liczą... Może ona dalej ma jakiś wpływ.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #685418 przez Agnilla
chciałam tylko zaznaczyć, że jeszcze @ nie dostałam ( napisałam, że przeczuwam tylko :P ) a Wy mi już piszecie o zakłóceniach i nast cyklu :P dzięki :P

11 lata 10 miesiąc temu #685429 przez Kaś_O
nie ma co gdybać.. Czekamy na rozwój sytuacji i tyle :) oby małpa poszła na ponad 9 miesięcy gdzieś daleko na wakacje.. I się byczyła tam jak najdłużej..

Która tutaj owu wkleja teraz bo jakoś fotek brak???

Lili to Ty pisałaś że znowu miałaś pozytywny test czy może po prostu miałaś 2 kreseczki??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #685437 przez aggi
Aga wszystko będzie dobrze zobaczysz :D nie łam się :D

Lil podziwiam że jeszcze nie zwariowałaś z tym śluzem :)

Ja będę za kilka dni już rozpoczynać testowanie :) Od razu po @ zacznę i wszystko elegancko od początku do końca będę obserwować. Mam nadzieję że z Waszą pomocą:)

Obiadek zjedzony, ja ogarnięta - czekam aż mój z pracy wróci bo chce mnie gdzieś na motorze zabrać. Moje zdrowie i samopoczucie już lepiej :-) miłego dnia dziewczyny!

11 lata 10 miesiąc temu #685447 przez moofka
właśnie zróbta któraś testa owu :P

Agi trzymam kciuki za dobry wynik prolki, chociaż jak owu wróciła to chyba jest git nie?

obiad upichciłam, biorę się za sprzątanie sypialni. nie ma to tamto muszę dzisiaj.

aggi weź Ty się tam omotaj dobrze na ten motor!

11 lata 10 miesiąc temu #685483 przez Kaś_O
Czarek wyspał sie do 9 późno poszedł spać w dzień i teraz jeszcze śpi :P pewnie wstanie marudny i długo nie będzie chciał w wieczorem zasnąć.. Ale obiadek przyszykowany i ja trochę wypoczęta nawet :)

Aggi koniecznie tym razem sie ubierz żeby nie było że znowu z gilami wrócisz.. Bo zaraz zaczynasz testowanie :)

11 lata 10 miesiąc temu #685485 przez lilijka
Agnilla napisał:

chciałam tylko zaznaczyć, że jeszcze @ nie dostałam ( napisałam, że przeczuwam tylko :P ) a Wy mi już piszecie o zakłóceniach i nast cyklu :P dzięki :P

Chwila chwila a kto Ci napisał, że na pewno jesteś w ciąży? :P :P :P

śluz płodny już zniknął ale zauważyłam go wczoraj wieczorem i dzisiaj rano trochę. Nie wiem czym to jest spowodowane. Robiłam wczoraj test owulacyjny i był pozytywny a dzisiaj to

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 10 miesiąc temu #685497 przez aggi
Tak tak koniecznie dzisiaj się muszę ubrać, pogoda jest zdradliwa ! B)
Mądry Polak po szkodzie czy coś w tym stylu hahaha ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #685543 przez gosia28

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka