BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #686171 przez Asia K
Takich przykłądów z życia mam wiele - nie czas i nie miejsce by je tutaj opisywac - sedno jest jedno - JEST O CO WALCZYC - NIE MOZNA SIE PODDAWAC :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686176 przez Agnilla
po 1 to ja chciałam powiedzieć, że Goś jest mamą, trzech łobuziaków, które latają tam na górze, smrody małe, a jak grają w kręgle to u nas grzmi ;) tak mi zawsze mama mówiła :)
uważam, że żadne pocieszenia na nic się dziś zdadzą. Wy macie swoje dzieci, sama Asia wypisujesz o swoim małym i miłości do niego. ja tej miłości nie znam. nie ma co, zwalony dziś dzień,no ale...

11 lata 10 miesiąc temu #686181 przez Asia K
Goś wylez sie kochana i wykuruj - bedzie git

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686185 przez Asia K
Agnilla napisał:

po 1 to ja chciałam powiedzieć, że Goś jest mamą, trzech łobuziaków, które latają tam na górze, smrody małe, a jak grają w kręgle to u nas grzmi ;) tak mi zawsze mama mówiła :)
uważam, że żadne pocieszenia na nic się dziś zdadzą. Wy macie swoje dzieci, sama Asia wypisujesz o swoim małym i miłości do niego. ja tej miłości nie znam. nie ma co, zwalony dziś dzień,no ale...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #686193 przez gosia28
Agi nie słyszałam nigdy, że tam kręgle mają, toć przynajmniej może się aż tak bardzo nie nudzą.
i swoją drogą wolała bym nigdy nie być w ciąży i nie czuć tej radości i równocześnie nie przeżyć później tego bóli i rozpaczy.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #686295 przez issska1986

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tak między nami, to ja nie wiem czy te kochanie się co 2-gi dzien to taki dobry pomysł, nie wiem jak Ty moof czy tak robiłaś, ale ja i z tego co pamiętam Kaś miała jakiś dłuższy odstęp od bzykania.... No ja to nie myślałam o zajsciu bo wiedziałam,że owu nie mialam więc wszycho w dupsku miałam i obrażona na cały świat ... ale do czego zmierzam... wyczytałam w tej mojej mądrej książce "Chłopiec czy dziewczynka?" , że nie powinno się kochac przez 5 dni , zeby jajko mogło się zapłdnic,zagniezdzić czy co tam, bo może poronienie przedwczesne wywołać... może to prawda?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686308 przez Agnilla
no to ja akurat codziennie nie, tzn raz mialam tak, ze w srode rano i czw wieczorem, a tak to 2-5 dni, rozne mielismy czestotliwosci, zreszta ja narzekalam na seks na zawolanie i teraz to mi sie w ogole nic a nic nie chce.

11 lata 10 miesiąc temu #686367 przez Kaś_O
Issska każdy organizm jest inny tak naprawdę ale moze coś w tym jest. aż sprawdziłam. Jeśli chodzi o bzykanie to my się przytulaliśmy w poniedziałek a później dopiero w niedzielę i jakos w tym tyg nastąpiła owu. A później w czwartek czyli kurde odstępy były spore. Ja kiedyś próbowałam dzień w dzień.. Straszny to był miesiąc bo taki przymus człowiek czuje i dupa straszna z tego wyszła. Powiem wam że ja w marcu też wyluzowałam i odpuściłam wtedy tamten cykl bo czekałam na testy owu i chciałam z nimi zacząć nowy cykl. W starym tylko stwierdziłam że sprawdzę od 15dc tak jak mi przyszły czy właśnie pod koniec cyklu nie mam owu..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686387 przez ann-sunshine
Agi :kiss: :kiss: :kiss:

Goś :kiss: :kiss: :kiss:

nic mądrego pisać nie będę bo to tylko pogorszy sprawę. Same musicie ten zły dzień przeboleć, przetrawić i nabrać sił. Póki @ jest i owu jest i mąż kochający to zawsze szanse są.

Iss może i coś w tym jest, my wtedy kiedy nam się udało nie mieliśmy głowy ani czasu na baraszkowanie i chyba dwa razy w tamtym cyklu nam się zdarzyło. I się udało. Nie ma reguły, i tyle.

11 lata 10 miesiąc temu #686399 przez gosia28

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686418 przez Kaś_O

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #686466 przez Agnilla
Pojawia sie to brazowe cos, do jutra @ powinna przyjsc :(

11 lata 10 miesiąc temu #686504 przez issska1986
Agnilla napisał:

Pojawia sie to brazowe cos, do jutra @ powinna przyjsc :(

eh :(

11 lata 10 miesiąc temu #686516 przez moofka
ale tu dzisiaj smutno :(

11 lata 10 miesiąc temu #686530 przez ann-sunshine
to ja może zmienię trochę tu nastrój choć na chwilę i choć troszeczkę - dziś mam cień cienia na teście owu, tak więc chyba idę w dobrym kierunku, za kilka dni może zobaczę maliny. Jutro wkleję wam fotę.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka