BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #687400 przez moofka
zaraz się rozpłynę.... :angry: niby niebo się trochę zachmurzyło ale duchota straszna :angry:

ja dzisiaj wcinałam kotleciki z indyka z młodymi ziemniakami i mizerię, zjadłam tyle że aż się dziwię, że brzuch nie zrobił się dwa razy większy :P

a zaraz cisnę robić koktajl z truskawkami :woohoo:

Agi a Ty tej @ dalej nie dostałaś?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #687417 przez Dagnes
Ale gorąco. Ledwo co się ruszam. Rękę mi wysypało ale nie mogę smarować maściami bo za silne. Chyba ty Asia pisałaś że twój mały ma AZS. Niestety mam to samo i wiem jakie to dokuczliwe szczególnie w dzieciństwie. Im jest się starszym tym mniej dokucza i mniej tego dziadostwa się pojawia. Mam nadzieję że moja kruszyna nie odziedziczy tego po mnie.

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #687426 przez Agnilla
A co to AZS atopowe zapalenie skory? :)
moj maz sie pyta "jak nazywa sie ta Twoja piosenka? No wiesz ktora" taaa na pewno :) "wczoraj jak leciala to mowilas, ze to jest fajne" mozna? :P
u nas za oknem 29,5 st rozpuszczamy sie ale mimo to rozwazamy spacer :)
moof, u mnie czysto :) cycki mnie swedza :P
najnormalniejszy termin na @ to niedziela to bedzie ze ten cykl mialby 32 dni, dzis jest 31

ps. Chodzilo o nowy daft punk ;)

11 lata 10 miesiąc temu #687433 przez moofka
a u nas wichry dzikie teraz, musieliśmy poprzymykać okna bo wszystko latało. oj będzie burza lada chwila, bo i tele się zacina.

oooo i grzmi B)

11 lata 10 miesiąc temu #687441 przez gosia28
u nas pogrzmiało i poszło dalej. U mnie w domu 27 ciepła. Jedziemy na dwa wiatraki B)

Agi ależ jestem ciekawa jak się rozwinie Twoja sytuacja

yyyy jaka byla kombinacja klawiszy zeby y bylo tam gdzie y a nie z i odwrotnie :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #687442 przez Dagnes
Agnilla dobrze rozszyfrowałaś skrót. Wiecie, że już mi się myli co na forum a co na blogu czytałam.

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #687449 przez moofka
u nas już lejeeeee jejejejeeeeeeeee :lol:

Gosia chyba shift i ctrl, ale łba se nie dam uciąć.

11 lata 10 miesiąc temu #687453 przez gosia28
moof już rozszyfrowałam, tak jak mówisz ctrl i shift ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 10 miesiąc temu #687474 przez Kaś_O
u nas leje strasznie, talerz się zaciął i tv szlak trafił ale w sumie i tak nie oglądaliśmy. Kurde cały tydzień do soboty ma lać, ale mam nadzieję że w dzień będzie pochmurno a pod wieczór będzie padać dopiero :P fajnie prąd będzie tańszy ;)

A Czarek już prawie usypiał i jak siła w niego wstąpiła tak lata jak szalony i się bawi rozbija. Masakra bo ja ledwo żywa mąż już padł :| i brak mi sił na zabawę, dziś tyle się nachodziliśmy i w ogóle że nawet porządnie nie było czasu odpocząć.. Miałam nadzieję że młody szybko uśnie i trochę wieczoru dla siebie a tak dupa :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #687493 przez Agnilla
Azs to mi sie ze sportem kojarzy ;)
kas ja Cie podziwiam, bo musisz z siebie codziennie wykrzesac 200 % sily
ja obserwuje burze na blids.de pokazuje ze nad lublinem burze, ale ogolnie idzie na wschod. W nocy u nas to tylko poburczalo ;)
Maz (dag chcialam napisac po imieniu, jak na blogu :P) oglada jednym okiem boks, drugim siatke a ja koncze sprzatanie I idziemy na spacer
gos, uwierz, ze ja tez jestem ciekawa mojej syt ;) a gdyby co to lekarka nic jutro nie zauwazy?
aa w ogole Gos jak Ty z cyklem stoisz? Ktory masz dzien? Bo Ty jakos troche po mnie dostalas @ no nie?

11 lata 10 miesiąc temu #687510 przez gosia28
Agi ja miałam plamienia przed @ i liczyłam nowy cykl od prawdziwego krwawienia, więc wg niego dziś 23 dc więc sporo przede mną, pewnie jakiś tydzień + ale wczoraj miałam też plamienie jednorazowe :unsure:

i mnie też się wiele ze sportem kojarzy bo ja po awf ;)

i zaraz mogę nie mieć neta bo burza :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 10 miesiąc temu #687519 przez aggi
Wszystkie piszecie że burze u Was są/były a u mnie jak była duchota tak jest :unsure:
I ani się na deszcz nie zanosi.... ROzpływam się, help ! :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #687537 przez Kaś_O
Czarek usnął więc chwilka oddechu ale chyba idę spać. Wczoraj skończyłam swoją książkę czytać ale świetna była naprawdę :) lubię takie kryminały trzymające do ostatniej chwili, i w sumie taki nowy wątek. :)

Ja tutaj jeszcze burzy nie widziałam, po prostu kropiło później lunęło :P ale cały dzień się na to zapowiadało, nawet jakoś pokropiło chwilkę. Chociaż miałam nadzieję że jednak jutro będzie ładna pogoda ale w prognozach zapowiadają deszcz. Zobaczymy. Agga a Ty przypadkiem nie jesteś bardziej z południa Polski? może dlatego u Ciebie jeszcze nic się nie dzieje.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #687557 przez moofka
u nas cały czas pada i zrobiło się chłodniej :woohoo: co prawda tak czy siak cała się kleje, ale zaraz idę pod prysznic. a jutro znowu do roboty....

11 lata 10 miesiąc temu #687596 przez Kaś_O
ja własnie oszamałam kolację, wypiję ciepłą herbatkę bo coś mną trząsa z cytrynką i miodem i spać pod kołderkę. Przytulę się do swojej niedobroty i będę się modlić żeby spał do rana bez budzenia się :P a jutro rano moze jakieś zakupy :)

Moofka ostatnie dni :) ciesz sie jeszcze zatęsknisz za pracą :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka