BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #688240 przez issska1986
Hej laski,

ja też nie wyspana przez burzę i deszcz, poza tym mąż mnie w nocy głaskał i się wkurzałam, bo mnie budził, nie wiem śniło mu się , że ma pieska czy co ? :cheer: :laugh:

Agi od 16 do 25 dc karze Ci brać bo to pomaga w zagnieżdżeniu zarodka :lol: :lol: :lol: :lol: jest to w ulotce, ja miałam na wywołanie raz duphaston w listopadzie czy grudniu..

Mieliśmy nad wodę dzisiaj jechać a tu pada i duupa.... :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #688244 przez lilijka
Hejka dziewczynki!

Ja dzisiaj odżyłam bo zrobiło się chłodniej :) upały mnie po prostu wykańczają i nic mi się nie chce jak tak grzeje :(
Agnilla przykro mi.... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ale skąd wytrzasnęłaś taką niemiłą ginkę? trzeba było jej powiedzieć że tak owszem ma Ci powiedzieć że jesteś w ciąży bo jak nie to jej nie zapłacisz za wizytę :P Ja do Ciebie dołączę na 100% w tym cyklu. Zrobiłam owulacyjny i bladzioch a w ciąży maliny ponoć mają wychodzić więc nic z tego ale zbieram siły i strategię na nowy cykl. Żałuję tylko, że nie zdążyłam na ten monitoring bo w tym cyklu nowym wzięłabym coś na śluz a tak to tylko wiesiołek kupię... no i bym widziała czy mi pękają czy nie , może by mi coś na pęknięcie dała a tak to znowu będę się zastanawiać czy owulacyjne oszukują czy nie...
Wczoraj miałam dziwny ból- nagle zaczął mnie tak napierdzielać brzuch jak normalnie skurcz porodowy że aż w pół się zgięłam. Trwało to tylko z 2 minuty i przeszło. Nie przypisuję tego ciąży na pewno tylko może zaszkodziła mi pizza którą chwilę wcześniej wpierdzieliłam no ale ból był naprawdę ostry przypomniał mi się poród :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann idź na monitoring!!nie żyj w niewiedzy!

11 lata 10 miesiąc temu #688251 przez moofka
Agi jak popłakałaś to też dobrze :kiss:

u nas była mega burza z rana, z piorunami. teraz już nie pada a jest przyjemny chłodek i się cieszę, bo jedziemy na działkę na dzikie obżarstwo z grilla :lol:

Iss rozwaliłaś mnie tym pieskiem :P

Lil te testy owu to różnie wychodzą, lepiej ich nie robić po owu i nie kombinować.

11 lata 10 miesiąc temu #688269 przez ann-sunshine
no idę idę do tego gina, bo bez tego się nie obędzie :dry:

moof to miłego dnia i reszcie też

11 lata 10 miesiąc temu #688283 przez gosia28
dzień dobry.
u mnie też duphaston kosztuje ok. 30 zł, drogi jak ciul dlatego zazwyczaj biorę receptę od gina na luteinę jak trzeba :P to samo a o wiele taniej ;)

Agi przykro mi, że @ przylazła. Ta ginka coś niesympatyczna.
Swoją drogą tak se masz poprostu brać duphaston bez monitoringu? Ja miałam przy staraniach zawsze i dopiero po tym jak gin stwierdził owu przepisywał.

ann przynajmniej się dziś nie przemęczysz ;)

Iss hehe romantyczny ten Twój emek ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #688299 przez Agnilla
Ja tej ginki nie bronie, ale bylajm ostatnia, wiec moze zlala mnie, zeby miec juz wolne
duphaston mam brac od 16 do 25 dc, bez monitoringu, ale ja bede testy robic wiec I tak bede wiedziala. Poza tym ja mam bolesne owulacje wiec bede wiedziala co I jak
zjadlaam loda w cukierni, w ktorej jedlismy lody z rodzicami 20 lat temu :) troche czeresni, precelkow I ide robic stopy :)
rozuumiem, ze biorac duphaston moge sie dalej starac?
milego dnia dziewczyny!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #688307 przez gosia28
no pewnie, że możesz, pomaga jak jest problem z II fazą cyklu

słyszała która z Was o teście chmurkowym? jaja jak berety, to my tu kasę tracimy na testy, a wystarczy słoik z siuśkami zamrozić :P :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #688312 przez ann-sunshine
gosia28 napisał:

słyszała która z Was o teście chmurkowym? jaja jak berety, to my tu kasę tracimy na testy, a wystarczy słoik z siuśkami zamrozić :P :lol:

nie! a co to? dawaj bo jestem ciekawa, jak zamrożę to co dalej?

11 lata 10 miesiąc temu #688328 przez Kaś_O
Lili w ciąży wcale nie wychodzą maliny. Chyba że jakbym teraz zrobiła. Bo jak robiłam test owu jakoś 2 tyg po spodziewanej @ to mi bladzioch wyszedł.

Oj napewno nie zaszkodzi :) ja prałam przecież na początku ciąży na tego krwiaka..

a ja sobie pospałam bo mąż wstał z Czarkiem :) i zrobil śniadanie aż mnie zaskoczył :)

a serniczek dobry ale nie wyszedł tak jak trzeba niestety :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #688381 przez issska1986
Agi nic nie przeszkadza a nawet pomaga :) więc spoko :)

Mi też testy owu nie wychodziły pozytywnie jak w ciąży zrobiłam, tak z ciekawości jakoś ostatnio...

Moof smmacznego grilla, my mieliśmy jechać nad wodę, koleżanka miała wziąć grilla i dooopa przez ten deszcz :(

11 lata 10 miesiąc temu #688409 przez mloda
ann-sunshine napisał:

gosia28 napisał:

nie! a co to? dawaj bo jestem ciekawa, jak zamrożę to co dalej?

GOSIA OPOWIADAJ!!!

11 lata 10 miesiąc temu #688411 przez Agnilla
Test chmurkowy to taki test, ze jakby wyjrzec za okno I sa chmury to zbliza sie owulacja :P u mnie owulacja za 2 tyg dlatego pieknie swieci sslonce :P
spalam prawie 2 godz szok, a pamietacie jak kiedys mowilam, ze mi sie najbardziej chce po okresie? ;) nooo to mi sie juz chce :P musze tee 2-3 dni poczekac ;)

11 lata 10 miesiąc temu #688417 przez ann-sunshine
aaaa i wszystko jasne, chmur u mnie od tygodnia nie ma, to i owu niet ;) :P :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #688494 przez Agnilla
No wlasnie ann mi teraz tez, ale przeczekam @ ;)
I co, sa chmury jest deszcze bedzie u mnie owulacja ;) jak ann dojda do Ciebie to I Ty bedziesz miala ;)
bylismy na spacerze, szla gowniara w ciazy I sucz jedna palila, myslalam ze jej zajebie malpa jednaa

11 lata 10 miesiąc temu #688522 przez aggi
Kochane wróciłam po weekendzie :) sobotę spędziliśmy z moimi rodzicami - mój pomagał mojemu tacie basen rozkładać :) później wieczorem imprezka u jego rodziców i w sumie dziś na spokojnie niedziela w domu :) i wkońcu deszcze przyszły do nas i jest mega rześko i fajnie :)

@ poszła sobie wkońcu więc od jutra testuję :D Ale się cieszę ! o której godzinie najlepiej testować??? :)

Agi nie martw się nie ten cykl to następny testujemy razem i UDA SIĘ :D :* Ann ma rację - jest o co walczyć :)

Agi a czemu odstawić zielone i czerwone herbaty ? :O Ja pijam dziennie... w sumie tylko takie :O aaaaaaaaaaa !

Iss to mój czasem przez sen do mnie coś mówi i ja nieraz głupia nie wiem czy serio gada, czy śpi :D :D haha ! A dzisiaj mi za to się śniło że mnie kaczka ugryzła :unsure: powiem jedno: bolało :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka