- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)

podobno to norma że kobitką w okres się chce bardzo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
My też byliśmy na spacerze znajomi tak wolno szli, że powiedziałam że nigdy z nimi nie pójdę bo my takie szybkie spacery wolimy co jakiś wysiłek będzie, no ale ciężarnych to nie dotyczy

Ja nigdy z mężem nie próbowałam w @ wolę też się wstrzymać

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32

na ten test chmurkowy to przez przypadek wpadłam, nigdy o nim nie słyszałam i się zastanawiam poważnie na ile jest to metoda a na ile zabobon

"polega na tym, ze musisz nasiusiać do słoiczka i wsadzić go na ok pół godzinki do zamrażalki. Jak wyjdzie Ci taki biały osad-no wygląda jak chmurka- na górze to znaczy, że prawdopodobnie jesteśw ciąży a jak w środku lub na dnie to nie." na kafatera.pl ktoś pisał

która ciężarna mama próbuje dla weryfikacji?
ja zrobiłam dziś test owu i dalej dwie grube identyczne krechy

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Agi byłabym wdzięczna za informacje co i jak ! To mnie zmartwiłaś ja uwielbiam zielone i czerwone herbaty.... i w sumie piję je bo są zdrowsze..
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A mąż w czasie @ przydaje się tylko po to żeby jakiś masaż krzyża zrobił i kompres ewentualnie
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gosia ja jutro przetestuję, już dziś przed wieczorkiem siusiałam więc nie będę ale z rańca siknę mam kilka słoiczków własnie na siuśki przygotowane i zrobię wam nawet złotą fotkę

A tutaj było wielgachne ognisko na takim półwyspie na środku rzeki, zaraz jak wchodzi do fiordu. I grała jakaś muzyka. Ogólnie trochę pogoda nie dopisała bo popadywało ale i tak ludzi było sporo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia w pierwszej ciąży moje libido na początku było zero, mąż sie pytał czy ze mną wszystko ok bo ja lubię i jestem napaleńcem normalnie. Ale później się rozkręciłam. W tej ciąży też inaczej bo już bardziej mi się chciało.
Gosia co do bólów w czasie @ to witam w klubie, miałam tak samo, to u mnie nawet rodzinne było. Bo mama mdlała z bólu na ulicy normalnie jak dostawała @. Mnie to boli tak pierwszego dnia strasznie i jak za wczasu tabsów się nie nałykam to mogę leżeć i jedyniezdychać. Znaczy tak właśnie wyglądała moja @ bo teraz jest inaczej. Po porodzie ból przeszedł jak ręką odjął i nic nie boli, troche tylko ćmi na początku ale w porównaniu z tym przed porodem to nawet tabsów nie łykam bo to jakby nic. I o dziwo moja mama po pierwszym porodzie też ból jej odszedł. Ale raczej o tej ochocie to mówiłam tak już w połowie małpy albo nawet u jej końca..
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Goś wstrętne te twoje małpy były , ale zobaczymy jakie teraz beda - miejmy nadzieje ze na 9 miechów wogóle sie niezjawią

Agnila czytałam o duphastonie i i podobno jest extra i działa cuda. Tak jak Iss napisała pomaga w zagniezdzeniu zarodka , tak wiec masz jeszcze jeden wspomagacz

O zielonych herbatach to niesłyszałam - dobrze wiedziec
A i kilka stron temu pytałas co to AZS - tak wiec w dużym skrócie to uczulenie na wszystko - uczulenie pokarmowe, wziewne i "dotykowe". wszelkiego rodzaju kurze , roztocza , pyłki traw i innych roślin , truskawki , mleko , czekolada itd - jest tego meeeeeega dużo. A do tego moze wystąpic astma oskrzelowa i takie tam jakies choróbska. nie jest to wesołe , ale da się żyć
Dag przykro mi ze ty tez masz AZS - u mnie dziwne , ale objawy pojawiły sie dopiero po porodzie - wcześniej przez tyle lat myślałam ze nie jestem uczulona na nic

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja rada - poszukaj fajnego gin bądź ginki i choć tylko do niej/niego. Poprowadzi cie przez cały cykl a potem przez ciążę i bedzie wiedział co i jak. Bo zobacz jeden ci zapisał coś , a teraz inna ci to odradziła. nie wiem który zrobił dobrze , ale lekarze mysla ze są lepsi od innych i nie bardzo patrza co jest dla pacjeta lepsze tylko mysla by zrobic po swojemu - organizm sie nie przyzwyczai do jednego a juz inny gin zapisuje co innego bo ma takie wydzimisie. Akurat ten duphaston to uwazam ze jest bardzo dobry pomysł , ale zastanów sie nad stałym gin do którego bedziesz chodzic
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asia, Bejbe zawiane :)ja cały czas chodzę do tej samej ginekolog. wyjątkiem był monitoring, na który poszłam 2 razy prywatnie, wtedy co mi powiedział, że mam pęcherzyk. wiec moja gin "wykryla" u mnie te prolaktyne, zbila mi ja bromergonem, a ze wyniki sa ok, kazala odstawic i zapisala duphaston. mógłby mi pomoc, nie obraze sie

wbiłam się w jeansy dziś, bo chłodniej miało być nie? fak, prazyłam sie cala droge a brzuch mi wywalilo jak na 3 mc ciazy :/
ej, a czy duphaston w takim razie skroci mi cykl?? bo jak byk wyszla faza lutealna 16 dni :/
Aggi, wczytam sie w herbaty i dam znac, ja to czerwona litrami sącze

z tymi chmurkowymi, to ja myślałam, że to owulacyjne

- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja właśnie też myślałam ze to na owu a nie na ciaże

U nas dziś słaba pogoda, pada od rana, Czarek marudzi też strasznie niestety. Ale chcę go przetrzymać do 10:30/11 i spać bo chyba zmęczony jest