BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #686558 przez moofka
Ann to trzymam kciuki za malinki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686662 przez Agnilla
Ann to wklejaj nam tu foty, co sie czyms podjaramy ;)
wiecie, mdz 2 a 7 lipca mam okazje pojechac sobie do Niemiec, ale bez meza, a jesli jutro dostane ostatecznie @ to wlasnie w ten wyjazd bede miala owulacje :(
w ogole mowie mezowi, ze prawdopodobnie dostalam @. A on, ze co, ze ma sie zbadac? Mowie, ze tak a ten mina. Mowie kuwa co meska ambicja? Nie rzekomo. To co, zal mu 30 zl? Tez niby nie, to o co kaman? A bo normalne pary tez nie zaskakuja za pierwszym razrm. Wiec mu przypomnialam, ze my za 4 nie zaskoczylismy, a poza tym co mnie inni obchodza. Wiec jak co to zobaczymy co u gina w sob, moze zasugerowac jej ten progesteron? To tez sie bada z krwi? Ide sie kapac I do lozka, kupilam sobie koszule choc na mala poprawe humoru ;)

11 lata 10 miesiąc temu #686671 przez Kaś_O
możesz powiedzieć jej co nam że masz przed okresem te skrzepki i takie tam. Zresztą zobaczysz jak Ci się potoczy rozmowa.

Mój to od razu chciał siebie badać jak teraz nie zaskakiwaliśmy. bo bał się że to od tego niefortunnego uderzenia.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686687 przez gosia28
Agi progesteron bada się z krwi 7 dni po owu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #686720 przez moofka
Gosia no oby to była implantacja :)

Agi Ty się nalatalas na tyle badań to teraz niech on się raz kopsnie! A z tym wyjazdem to nie wiem....

11 lata 10 miesiąc temu #686749 przez aggi
Agi uszy do góry :kiss: w takim razie będziemy razem testowały i UDA NAM SIĘ :) musimy w to wierzyć :*

Lili masz rację - w końcu musi się udać :)

racja jest tylko jedna NIE MOŻNA SIĘ PODDAWAĆ kochane ! :kiss: :kiss: :kiss:

Ann święte słowa "Póki @ jest i owu jest i mąż kochający to zawsze szanse są."
i trzymam kciuki za Twoje malinkiiii :)

A ja dziś u Was dopiero tak późno bo cały dzień zalatany i zwariowany miałam :) @ mi się kończy także niedługo - może za dwa dni zacznę testować :D Ale jestem podjarana haha jak dziecko :)

Tymczasem spokojnej nocy i do jutra :kiss: :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #686775 przez Asia K
Bry...

U mnie bez niespodzianek - @ przyszła dokładnie 14 dni po owu :(

11 lata 10 miesiąc temu #686779 przez Asia K
Julka - testujemy razem - ja tez dzisiaj rano dostałam małpe

11 lata 10 miesiąc temu #686834 przez Agnilla
dzien dobry :) po 1, jak tylko dostane @ to pan idzie sie badac i nie ma mowy, a po 2 @ nie przylazła jeszcze. a czuje ja bardzo, aczkolwiek przejrzalam kazdy papier po wizycie w wc dzis i teraz jest czysto. cycki jak balony...no nic :) obnizyli moja spodnice w stradivariusie, wiec zaraz zamawiam sobie tiridiri :) kurna, chcialam cos napisac i zapomnialam :P

11 lata 10 miesiąc temu #686837 przez gosia28
julka super ta wizyta Ci wypada, przynajmniej zweryfikujesz czy testy się zgadzają :)

ale mnie komar pociął w nocy, w dodatku w podeszwy stopy :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 10 miesiąc temu #686877 przez moofka
Ooo widzę że dzisiaj lepsze newsy i Agi w humorze :)

ja się kisze w robocie, w galerii dzisiaj stoją stoiska z wyrobami regionalnymi i wszędzie czuć kielbachą, której nie lubię ale i tak pobudza mi się apetyt....

U mnie z nowości to wypadła mi plomba i muszę iść do dentysty. Jak przez 10 lat nic się nie działo tak teraz jak ciąża to musiało się trafić i zawracać mi dupe :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #686981 przez Agnilla
Agi w humorze, bo nadal głupia żyje nadzieją :P za jakiś czas lecę po wyniki prl, zobaczymy co dalej. jeśli ten cykl jest ślepy to juz niech troche potrwa co sobie do niemiec pojade :P
moof, ogólnie mówią, że zęby słabną w ciazy no nie? jestem ciekawa, co Ci powie, można plombować w ogóle? a jak tak to bez znieczulenia?? o never, ja się panicznie boję dentysty. choć odpukać mam zdrowe, i od 3 lat jestem regularnie na przegladzie i jedynie robie kamien i piaskowanie :]

11 lata 10 miesiąc temu #686991 przez ann-sunshine
Bry,

W ciąży można robić zęby a nawet trzeba. Jedynie problem jest z kanałowym leczeniem. Jakieś tam znieczulenie też ponoć jest, takie bezpieczne.

Asia i Jula, to nowy cykl zaczynacie wspólnie.

Agi widzę jak prawdziwa kobieta humor poprawiasz sobie zakupami :lol:

Boosz ale gorąco. Wyjść na zakupy muszę, bo dziś muszę obiad na dwa dni dla mojej familii ugotować, bo weekend w pracy mam.

A tu macie moją tabeluchnę, skromna póki co, ale za tydzień to tu się będzie działo ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686994 przez gosia28
mi zęby w ciąży poleciały strasznie. Ogólnie nigdy nie miałam zbyt wiele ubytków przed ciążą to naprawiałam 4 lata wcześniej, potem tylko kontrole, siadałam na fotel po czym wychodziłam, przed samą ciążą byłam jakieś 5 miesięcy wcześniej u dentysty i było ok. a w ciąży nagle 5 ubytków :ohmy: :ohmy: :ohmy:
normalnie mi borowała, ale znieczulenia nie brałam, z resztą ja twarda sztuka u dentysty raz tylko brałam znieczulenie :P

listonosz już był, testów nie przyniósł. Dobrze, bo by mnie skusiło w weekend :P

ann faktycznie coś się pojawia :) ależ jestem ciekawa kiedy malinki wyskoczą :lol:

u mnie 32 w cieniu, uff, ale nie narzekam. Chyba Goldka wykąpe :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 10 miesiąc temu #687031 przez moofka
Kurka ta plomba to chyba za karę mi wyszła bo zaczęłam jeść żelki jeszcze w sklepie :P

Ja miałam kilka zębów robione i nigdy nie miałam znieczulenia, bo to dawno było.

u mnie w pracy 22 stopnie :) klienci zostają dłużej w sklepie bo jest przyjemnie chłodno :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka