- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porto może coś Ci się tam już rozciąga bierzesz magnez? a w ogóle to który Ty masz tydzień?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Moofka moja ginka jest tego samego zdania ze witaminy na poczatku nie sa potrzebne.. Powiedziała nawet kiedys takie zdanie ze przez te witaminy dzieci rosną za duze i ciezko sie je rodzi.. O i tyle w tej ciazy nie mam zamiaru nic brac oprocz tego żelaza z powodu niskiej hemy i chce kupic sobie kwasy omega 3 bo to teraz warto zeby mózg sie ładnie rozwijał
Hmm ciekawy torcik Gosia troche pracy by było tylko ze mój maz nie ma ulubionego piwa.. Eh
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Porto w sprawie bóli nie pomogę, mnie nic nie bolało od samego początku.
A co do witamin to słyszałam to samo, jeżeli wyniki przyszłej mamy są dobre, to nie ma co poza kwasem foliowym brać, potem pod koniec ciąży miałam włączone witaminy, bo pogorszyły mi się wyniki.
Kaś a jakiś motor albo samochód? Mówię o torcie.
Agi ale dobrze że już przyszła.
Kaś coś czuję, że do końca ciąży będziesz mieć trudności ze spaniem. Współczuję
Asia przez staraczki przewinęło się bardzo dużo dziewczyn i są tam i mamusie i podwójne mamusie i starające się i mamusie aniołków
Domiś to trzymamy kciuki za jajo
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurka gdzie ta Agi jest?!
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
A na co ten magnez dziewczyny, na skurcze? Mi żadne bóle brzucha nie doskwierały, jedynie kręgosłup.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi no dawaj w ko}cu
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no więc rano wstałam z mężem idę siku i wołam, że kuwa, no dostałam że w sumie chciałam, ale po wizycie, żeby mnie zbadał albo co. mąż przyleciał zobaczyć, jakby mi nie wierzył
w każdym razie poszłam, mówię połoznej co i jak, a ona mówi, eee za darmo to pani wejdzie. no to weszłam i mu mówię, że długo nie miałam okresu, czy to wina tych tabletek? nie
i pytam co dalej z dostinexem. kolo mówi, że brać dalej.i pisze na recepcie, dostinex 1/2 tabletki co tydz. ja mam jeszcze dostinex, ale jak chce niech pisze w każdym razie spytałam, czy zwiększamy dawkę, bo brałam 1/4 na tydz. aaa to nie, to zostajemy przy 1/4. zawiany. i pytam o duphaston. a on, ze brać, jak wtedy. a ja mowie ok, ale wtedy nie miałam owulacji. a dupka chyba się bierze po owulacji, a nie przed/ w trakcie. i mowie, ze ja wiem kiedy mam owulacje, bo po 1 boli a po 2 mam testy. nooo to ma pani racje, brać po owulacji. wtf, kto tu jest lekarzem w kazdym razie w przyszlym tyg zbadac prolaktynę. no i ok wyszłam, pytam położną na kiedy mogę przyjść z wynikami. a ona, no za tydz w czwartek kurna, na nfzecik jadę co tydz, wybaczam mu prywatne wizyty a z 22 sierpnia mnie nie wykreśliła, wiec normalnie mam kartę stałego klienta w każdym razie położna, która dla mnie była taka se normalna, przez tel dla innych niemiła, a dla mojego męża przez tel zawsze przemiła mówi do mnie czy mam skierowanie na prolaktynę. ja na nią jak na głupią, bo mi nigdy nikt nie chciał dawać skierowania. a ona, nooo już do lekarza szybko po skierowanie. poprosiłam i dal. można fajnie mąż pyta, który lekarz lepszy. ja sama nie wiem, bo i tamta i ten maja swoje wady. ale do tego zobaczcie, zaczął na nfz przyjmować, nie mam problemu żeby się zapisać. ma chyba najlepszy sprzęt u nas. blisko mam od domu. no i w ogóle, narazie tam zostaje
generalnie to mamy dziś 1 dzień miesiąca, 1 dzień cyklu, bierzemy się za siebie. chciałam zacząć jakieś ćwiczenia, ale sprytnie wymyśliłam ,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, ze musimy zmienić dietę na zdrowsza itp i może w końcu i jego przebadam. miałam sprytny plan, żeby go przeczyścić dzisiaj i po weekendzie wysłać na badania, bo żołnierzyki nie mogą mieć chyba więcej niz 4-5 dób. chyba, ze jakoś inaczej go oczyszcze
miał być skalpel tej całej chodakowskiej, bo to jakiś szal, ale kumpela mi odradza. bo mówi, ze ja nie powinnam być przemęczona, a to w dupę daje troche.
w ogóle brzuch mnie dziś naprdala, jestem po 2 tabletkach, a moja macica zaraz wybuchnie. ale przeważnie było tak, ze jak mocno bolało mało leciało wiec oby
zero sil dzisiaj mam, kreci mi sie w glowie, wypilam kawe bo bym tu zasnela.
w zamian, skoro nie bede musiala bulic na prolaktyne poszlam kupic wiesiolka, mam od dzis go brac? takiego wzielam, bo to chyba zadna roznica? oleofarm24.pl/product-pol-166-Wiesio-ek-...d-Protect-Caps-.html
aaa dla meza znalazlam www.doz.pl/leki/p2212-Salfazin myslicie, ze kupic??
i widzicie, rozbiłyscie mnie i nie paietam co chcialam napisac
a wiecie, ja naost wizycie bylam, to lekarz zwrocil uwage na moj niebieska pandorke a dzis? nawet nie zwrocila uwagi, ubralam rozowa a ten znowu sie gapil pewnie sprawdzal czy oryginalna
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i dało się fajnie wszystko załatwić
aleś kozo podstępnie zaplanowała małżowi zmianę trybu życia
ja przy duphastonie zawsze miałam monitoring żeby właśnie owulki sobie nie zblokować.