BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #909626 przez Karolincia
Oo to pychotka sama :) Za rok Ci piekny warzywniak wyrosnie zobaczysz :))

Kochana powinnam miec okresik albo 8 sierpnia albo tak jak ostatnio mi sie spoBznil to 16 sierpnia :( wiec niewiem :( ale bola mnie cycuszki jak nigdy strasznie :( podbrzusze pobolewa i pochwa byla dziwna jak sie z moim N przytulalam to taka ciasna byla a zarazem mokra :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #909634 przez emilia1410
dalam sobie spokoj z warzywniakiem. No ja 12 powinnam miec zobaczymy.
To trzymam kciuki karolincia

10 lata 4 miesiąc temu #909655 przez Karolincia
Emilciu pisalam wczoraj do mojej ginekolozki to mi odpisala ze ten bol piersi to albo wynik pregnylu i do tygodnia powinno ustapic albo wczesna ciaza :( tak czy tak musze czekac a to najgorsze :(( jak sie znow nie uda to poprosze ja o 2zastrzyki pregnylu czyli przyjme 10 tys .
Strasznie sie martwie brzuch mnie lekko pobolewa tzn podbrzusze ;((
Tez mocno trzymam kciuki za Ciebie i caly czas Ci kibicuje :**

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909679 przez kasia085
Karolincia nie zamartwiaj sie tak. juz nie dlugo bedzie wszystko wiadomo. musisz troszke wyluzowac bo nie pociagnisz tak dlugo. poza tym jesl jestes w ciazy to nerwy i stres tez nie sa dla malenstwa sprzymierzencem. postaraj skupc swoje mysli na czyms innym. np. teraz mysl tylko o tym zeby udalo sie peknac temu pecherzykowi. a jesli jest z tego dodatkowa niespodzianka w postaci dzidziusia to super.:-)
Anielka witamy Cie kochana:-) opisz nam wiecejo sobie, zebysmy mialy szanse poznac Ciebie i Twoja historie:-)
Emilka u Cebie jest szansa ze to plamienie to bylo zagniezdzanie. takze czekamy do 12.
Joana i akny....(jejciu kochana alewymyslilas sobie nick. za cholere nie moge go zapamietac) jak tam samopoczucie u Was?
No i Sophie jak tam Twoja malutka?zdrowa ?

10 lata 4 miesiąc temu #909682 przez Karolincia
Kasienko staram sie moja Kochana tak pesymistycznie nie myslec ale ten biust mnie tak boli ze mi sie plakac chce caly mnie boli i uczucie mam co jakis czas jakby ktos mnie ciagnal za sutki w dol :(
Podbrzusze mnie pobolewa podobnie jak przed okresem ale czasem zakluje mnie w pecherzu dziwne uczucie :((
Mysle o tym jak widze kosciol to.prosze Boga o Maluszka dla Nas ;(
Moj N ma nadzieje i wierzy ze teraz sie uda :)
Kurcze nie wiem co myslec o tym wszystkim :(
Dziekuje Kasienko za wsparcie :** a Ty jak sie czujesz??

10 lata 4 miesiąc temu #909697 przez aknytram
Anielka- witamy serdecznie pomimo, że dołączyłam nie dawno to dziewczyny są super i naprawdę forum jest mi bardzo bardzo pomocne ;)
kasia085- aknytram czytaj od tyłu martynka;)))))
karolincia - ty się zamartwiasz tymi objawami a u mnie tez są podobne i ja się ciesze bo ból piersi, kłocie w prawym jajniku z pęcherzykiem - dobrze mi się kojarzy ;D Głowa do góry. Piersi mnie tez bolą i są jakieś większe ;)))

Dziewczynki moja ewentualna @ powinna się pojawić ok 13.08 a więc podobnie jak u Emilki i Karolinci.
Jutro po tygodniu od ovitrelle mam wizyte u gin. aby sprawdzic endometrium, wczoraj pięć dni po I przytulanku po ovitrelle miałam odrobinę brązowawego śluzu i takie konkretne kłócie w jajniku.... oj oj :)

10 lata 4 miesiąc temu #909703 przez Anielka00
Dziękuje bardzo za miłe przyjęcie mnie ;) powiem Wam cos o sobie, bedzie nam łatwiej :) otóż jestem prawie rok po ślubie... i mam 22 lata :)
dwa lata temu zdiagnozowano u mnie policystyczne jajniki... brałam metformax i yasminelle i później miałam odstawić żeby móc się starać o dzidziusia, ale nie udawało się... moj ginekolog znowu wlączył mi leczenie metformaxem i yasminelle... i 12 lipca odstawiłam to wszystko... teraz powinnam dostać okres 9 sierpnia... i zobaczymy czy coś z tego będzie :D :D Ale jeszcze chcialam Was zapytać czy któraś z Was tak miała... wczoraj kochalismy się i po stosunku zaczęlam lekko krwawić... myslałam, że to okres ale nie, bo mam mieć dopiero 9 sierpnia... ale w nocy nie miałam krwi i dzisiaj też nie... więc nie wiem co to bylo.. miałyscie tak? :)

10 lata 4 miesiąc temu #909713 przez emilia1410
Karolincia nie nakrecaj sie tak bo zwariujesz w koncu.
Wrzuc troszke na luz

10 lata 4 miesiąc temu #909759 przez Karolincia
Emilciu Kochana ma wiem ale ciezko tak mi jakos :(( doluje mnie to i pewnie znow sie nie uda :(( Jakby tak bylo to we wrzesniu jak bede caly miesiac u mojego N w naszym domu przyszlym gdzie bede mieszkac kompletny luz!! Nie bede brac zastrzykow z pregnylu zobaczymy jak wyjdzie :) A moze jednak sie uda ? Kto wie? :)

Aknytram - oo prosze to wychodzi na to ze testujemy we trzy z Emilcia w jednym czasie i fajnie :) w kupie razniej :)
Mamy podobne objawy a kluje Cie czasem jakby w pecherzu i masz uczucie napietegopodbrzusza i opuchnieta jestes wpodbrzuszu lekko wzdeta ?

10 lata 4 miesiąc temu #909761 przez Anielka00
A kiedy testujecie? Ja dzisiaj tesowalam, ale wyszło coś dziwnego :P

10 lata 4 miesiąc temu #909791 przez Karolincia
Amelciu ja testuje Kochana w ta sobote z moim N bedzie przy mnie :(
Co Ci wyszlo??
:) :)

10 lata 4 miesiąc temu #909793 przez Anielka00
Wrzuce zaraz zdjęcie :p i od wczoraj od tego krwawienia, boli mnie dzisiaj lewy jajnik caly czas... nie wiem czemu :( okres dopiero za tydzien....

10 lata 4 miesiąc temu #909794 przez Anielka00
Ta druga kreska jest straaassznie cienka i blada, trzeba się dobrze przyjrzeć... ale nie nakręcam sie, bo nie chce się rozczarowac..
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #909795 przez emilia1410
No karolincia mam takie objawy jak ty:) bola mnie sutki podbrzusze takie jakbym spuchniete czy cos. Do tego kluje w boku

10 lata 4 miesiąc temu #909798 przez Anielka00
Tez testuje w sobote, jesli nie dostane okresu, bo w sobote mam dostac :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka