BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #909822 przez kasia085
kurcze co jest? juz dwa posty mi skasowalo. wrrrrrrrrrrr.jestem wsiekla. alo to ten tablet albo forum.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #909827 przez emilia1410
Anielka zrob jeszcze eaz test

10 lata 4 miesiąc temu #909829 przez aknytram
Karolincia- nie wiem co się dzieje ale wstaje w nocy siusiu czego nigdy nie miałam wogole jestem tak zmęczona ze jak dzwoni mi budzik do pracy przed 6 to drzemki włączam ze 3 razy, nigdy takich problemów nie miałam. Po pracy też nigdy nie spałam bo jak w dzień zasypiałam to potem czułam się "nie do życia" głowa mnie strasznie bolała... a teraz mogłabym po pracy spać i spać jak mój 4 letni synek urządzi sobie drzemkę to ja z nim :D I nie wiem czy tak działa cały czas ten ovitrelle czy jest jakaś bardzo przyjemna przyczyna tego zawirowania mojego organizmu ;D

Jutro mam nadzieje gin troszkę mi rozjaśni sytuację.

10 lata 4 miesiąc temu #909837 przez kasia085
im blizej spodiewanych okresow to zaczyna sie tu budowac mega atmosfera. objawy macie dzewczyny konkretne. trzymam kciuki zeby ie udalo. ciekawe ktora pierwsza se pochwwali :-)
anielka powtorz test ale za jakies dwa dni. zobaczymy czy kreska bedzie ciemniejsza.
przepraszam ale nie powtorze tych postow co skasowalo bo maly sie budzi.

10 lata 4 miesiąc temu #909840 przez Anielka00
ok powtórzę za dwa dni :) ale się boje, bo cały czas mnie ten jajnik boli.... pierwszy raz coś takiego mam, żeby krwawienie było między okresami... i jeśli bolą mnie jajniki to tylko dzień przed okresem... żeby to nie było nic złego :(

10 lata 4 miesiąc temu #909856 przez kasia085
jak ja zaszlam w ciaze to tez mnie kulo w jajniku. takze spokojne. moze to byc objaw. jak okaze se ze nie to wtedy bedzemy sie martwic.

10 lata 4 miesiąc temu #909878 przez Karolincia
Amelcia - powtorz test za kilka dni i jak bedzie ciemniec to dobrze a jak nie to brak ciazy ;)

Aknytram - no Kochana u Ciebie to ladnie sie rozwija :) mi sie w nocy siusiu nie chce ale tez taka bez mocy jestem i musze w ciagu dnia polezec tak w weekend robilam a dzis 10. H w pracy 8-18 jakos daje rade :) czasem pobolewa mnie pecherz :)
Bedzie co ma byc :)

Kasienko moja Kochana mi tez dzis dwa razy wyskoczyl blad i kasowal sie post cos z forum sie dzieje :(
Ojj a ile spi Maly w ciagu dnia. Mnie te piersi ciaza :(

Emilcia Kochana damy rade nieslugo testujemy :) Fajnie ze mamy podobne objawy nie jestem sama z tym :)

10 lata 4 miesiąc temu #909991 przez anitka90
hej dziewczyny! dołączyłam do Was już chwilę temu ale nie odzywałąm się i po cichutku Wam kibicowałam.
Ale teraz jak zobaczyłam zdjęcie testu Anielki to toż ja miałam tak samo jak byłam w ciąży. Dokładnie tak mój pierwszy test wyglądał!
Anielka powtarzaj test zaraz z rana i pisz tutaj.

Dziewczynki czekam na zdjęcia Waszych teścików, bo widzę, ze zaczyna się coś kroić :D

Buziaki!

10 lata 4 miesiąc temu #909995 przez Karolincia
Anitka - witaj Kochana my sie nie znamy ;) Co sadzisz o moich objawach tez takie w ciazy mialas? :( W sobote bede testowac akurat 15 dni minie od zastrzyku pregnylu :)

10 lata 4 miesiąc temu #910007 przez Anielka00
Anitka Twój test też tak wyglądal? Taka strasznie cieniutka kreseczka? :D aa no to pocieszyłaś mnie :D to zrobie jutro rano jeszcze raz :P

10 lata 4 miesiąc temu #910009 przez Anielka00
Anitka, a co sobie pomyslałaś jak wyszedł Ci taki test? Powtorzyłaś następnego dnia rano i były dwie kreseczki grube? :)

10 lata 4 miesiąc temu #910010 przez kasia085
anielka moj pierwszy esttez byl taki jasniutki. ale ja poczekalam dwa dni i wtedy kreska byla juz ciemniejsza troszke. potem pognalam na bete i bylo wszystko wiadomo.

10 lata 4 miesiąc temu #910012 przez emilia1410
To jak zrobisz to od razu wstawiaj zdjecie:)

10 lata 4 miesiąc temu #910029 przez Anielka00
No ale ta kreseczka jest taka cieniutka, że to aż niemożliwe :P

10 lata 4 miesiąc temu #910034 przez Karolincia
Anielka no to szansa na bobo jest duza :) Powtarzaj test i wstawiaj zdjecie na forum :)

Kasienko czuje sie jak przed okresem bardzo podobnie. Tez tak mialas ?

Emilcia jak sie czujesz??

Powiem Wam Kobitki moje Kochane ze jesli teraz sie nie uda to wrzucam na luz we wrzesniu i nie biore zastrzyku moze jak u Kasi pecherzyk sam peknie ;) ale nie gdybam na razie bo poki nie ma okresu zawsze jest szansa prawda?? :)
Wreszcie po pracy jutro mam na 13 ;) wstawilam pranko zrobilam drobne zakupy kupilam mix salat bo jutro salatke robie salata pomidor ogorek konserwowy kukurydza marchewka starta na tarce i swoezy ogoreczek ser feta i sos wloski - oliwa z oliwek kompozycja ziol oregano bazylia sol pieprz troche wody ;) jakos mnie naszlo na salateczke ;) a co bede sobie zalowac :) hihi :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka