BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #910170 przez Karolincia
Anitko dziś mnie mniej piersi bola ale sutki sie takie szpiczaste zrobiły wieksze i cięzkie są zbite , poce sie strasznie , mam takie uderzenia gorąca , podbrzusze opuchnięte i szybciej się męczę .
Ooo o takich herbatkach nie słyszałam :) Smaczne były?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #910183 przez anitka90
Karolincia herbatki nie należały do najsmaczniejszych, ale dało się wypić :) mam nadzieję, że to co piszesz to już pierwsze oznaki życia małej istotki w Twoim brzuszku!

10 lata 4 miesiąc temu #910185 przez Karolincia
Anitko bardzo bym chciała ale nie chce sie nakrecać aby sie nie rozczarować. Mój N się bardzo nastawił że teraz się udało - jego męska intuicja mu to podpowiada :( Nie chce go rozczarować, ale jesli sie nie uda ( tfu tfu tfu...) to próbujemy dalej ;)

10 lata 4 miesiąc temu #910193 przez Sophie25
Emilia zalezy ktore szczepionki rodzic wybierze skojarzona sie płaci i jest mniej wkłuć a bezpłatna kłują 3 razy dziecko i 3 wkłucia :/
Jak czesto sikasz to dobry znak :D

Ja chce miec 2 dzieci bardzo bym chciała rodzenswto dla córci a parka to byłoby super ale jak 2 córa to tez świetnie byleby ZDROWE :D

Dzisiaj u nas pogoda w miare tajkze od upałow odpoczniemy :) :D 3

3 dzieciaków fajnie :D

Ptrzyznawac sie kochane ile wiosen macie ? lep[iej sie poznamy :D :D Chyba ze juz pisałyscie a ja skleroza :P

A jakie imiona Wam sie podobaja ? :D uwielbiam o tym gadac :D

10 lata 4 miesiąc temu #910200 przez natB
I ja Was dalej podczytuję, czekam aż któraś z Was pochwali się malinami :D

Karolina kiedy testujesz?

Sophie też się starasz :D? Jeśli chodzi o imiona jak będę miała kiedyś synka to Józef-Józio :D, a jak córa to chyba Michalina :)

Co do szczepionek Wład był szczepiony zwykłymi, ja już też nie pamiętam tych szczepień, nie chodzi o oszczędzanie czy cuś, ale wyszłam z założenia, że ja żyję to i on przeżyje :)

A u nas zaciążyła mamusia listopadowa :D ach :)

10 lata 4 miesiąc temu #910201 przez Anielka00
Powtórzyłam dzisiaj raniutko test... jest druga kreseczka, takiej normalnej grubości, nie tak jak wczoraj :P ale jest baaaardzo bladziutka i nie wrzucam zdjęcia na razie, bo nic na zdjęciu nie widać ;) Mam nadzieje, że się udało :D że ta kreseczka nie jest dlatego że odstawiłam hormony miesiąc temu - yasminelle...

10 lata 4 miesiąc temu #910202 przez natB
OOOO Anielka wrzucaj zdjęcie :D gratuluję :D

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910203 przez Sophie25
NatB tak staram sie ale cos nie moge zaciazyc :(

Anielka SUPER wiadomosc wlaanie na taka czekalam dzis gratuluje kochana i nawet bladziutka mpze byc WAZNE ze ppjawila sie 2 kreska :D
A jak samopoczucie ? :D

A mk podaoba sie Piotr,Mikolaj,Sebastian,Antoni
A dziewczynka Laura,Marysia,Antosia,Jagoda,Roza,Blanka

10 lata 4 miesiąc temu #910205 przez natB
Sophie na spokojnie :) głowa do góry na pewno się uda :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co do wiosen u mnie 26 :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910206 przez Karolincia
Ja czuję macicę to chyba ona, czuję takie parcie lekkie na pęcherz dziwne to uczucie :) Piersi mnie bola ale delikatnie mniej, wzdęte podbrzusze mam nadal, pobolewające czasem bardziej czasem mniej ;)

Ja mam 24 lata 7 miesięcy 5 dni ;) - urodziłam się Pierwszego stycznia ;)

Jak urodzi się dziewczynka będzie AMELKA a jak synuś to będzie STASIO ( po ś.p. Teściu moim )

Emilcia to dobry znak :) :) trzymam mocno kciuki :*

10 lata 4 miesiąc temu #910207 przez Karolincia
Anielka po cichu juz Tobie gratuluję !! :) super Kochana !! :* na to czekałam , na taka wiadomość :) :* az kciuki mam sine od zaciskania hah :)

Nat B - wszystko będzie dobrze podleczysz się i zobaczysz nim sie obejrzysz a juz z brzuszkiem bedziesz duzym paradowac :) :*

Ja też mam przestarzały pęcherzyk po tamtym cyklu na prawym jajniku ma 25,4 mm a nowy miał 23,7 mm w dniu kiedy mi podała pregnyl tylko prawy jajnik wytwarza pęcherzyki, lewy jest jakby nieczynny :( Jak do końca roku mi sie nie uda zajśc w ciąże to chyba zmienie ginekolozka, bo ta mi daje drugi cykl z zrzędu pregnyl tylko 5 tys . :( Boje sie ze mi znów nie pękły te pęcherze :( a MOŻE MIŁO się zaskoczę i będzie dzidzia? :) Kto wie? :)

10 lata 4 miesiąc temu #910210 przez natB
Karolina mówiłaś wcześniej, że nawet jest prawdopodobieństwo dwójki maluszków ja Ci tego życzę... najważniejsze, żeby był wszystko ok i był/były zdrowe... to kiedy testujesz? bo nie wiem, kiedy zaciskać kciuki :)

Ano pewnie podleczę się i będzie ok :) innej opcji nie zakładam :)

10 lata 4 miesiąc temu #910212 przez Karolincia
Nat B tak mi mówiła ginekolozka że moga być bliźniaki, bo moga pęknąć oba pęcherzyki. Dała mi wtedy zastrzyk i w sobote - 15 dzień od podania pegnylu będe testować przy moim N :)
Ojj Kochana ile bym dała aby było jedno a nawet dwójka :) Oby bylo lub były zdrowe :) ale żeby w ogóle były!! lub było!! :)

10 lata 4 miesiąc temu #910215 przez Anielka00
Kochane Wy moje ;* baardzo słaba jest ta kreseczka, a na zdjeciu to już wogóle nie widać, powtórze w sobotę test, albo jutro pójdę na badanie krwi, bo ogólnie mam skierowanie na badanie krwi to dodatkowo sobie zrobię betę ;)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910217 przez Sophie25
Nooo beta daje 100 procent pewnosci :D
Ale super !

Nat to tak jak ja 26 ! :)

Karolincia bd dobrze a blizniaki super sprawa wszystko razem nierozlaczni milosc wielkaja sie bapatrzec nie moglam jak noworodki na filmiku sie sciskaly razemjak one sie czuja :D
Widziałyscie :
mi az sie plakac chciało ze wzruszenia :*

A tu moja gwiazda :

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka