- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
milunia, pumcia Ja będę miala do Was pytanie na priv. Napiszcie mi proszę jak Wam się mieszka w Waszym mieście i przede wszystkim jak tam jest z pracą.,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Wiec po krótce - Tymek nie spi w dzień w ogóle, wiec już całkiem nie mam czasu dla siebie, bo albo jestem z nim na dworze, albo stoję w garach albo ich zabawiam. Dodatkowo jesteśmy na etapie wykańczania domu, wiec jak już znajdę chwile to siedze w necie i szukam: AGD, kabin prysznicowych itp, już mi się to sni po nocach. Do tego ciągle musimy jeździć na miejsce, zeby dogadywac szczegóły prac w domu z fachowcem, dowozic mu materiały, które wcześniej musimy wybrać i kupić - nie jest to łatwe przy dwójce maluchow, którzy wszedxie z nami jezdza, bo nie mamy za bardzo ich z kim zostawić, żeby cos na spokojnie zalatwic. Także ogolnie urwanie jajec. Ale czytam Was na bieżąco.
Ziaa dobrze, że trafiłas w dobre ręce, teraz nic, tylko czekać na efekty. Najgorsze to takie życie w niewiedzy, jak już jest plan działania, to będzie dobrze. Też słyszałam o tym glutenie przy problemach z tarczycy i Hashimoto.
Nati ja ostatnio slodze wszystko syropem klonowym. Kupiłam sobie też ten z agawy ale potem się naczytalam, że wcale nie jest zdrowszy od cukru, że to fruktoza w czystej postaci, i jakoś mam problem, zeby go używać. A Ty jaka masz wiedzę na temat tego syropu, bo może przeczytałam jakieś stronnicze artykuly, ale wiem, że klonowy jest super zdrowy.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A to Eryk. Młody przymierza się do raczkowania, lezac na brzuchu, podnosi się do pozycji na czworakach. poza tym pełza - dzisiaj znalazłam go pod stolem - także już nigdy nie zaznam spokoju
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze a myslalam, ze Ty mi napiszesz cos dobrego o agawie. Ja klonowy uwielbiam na szczescie
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Dawid też woli starsze albo calkiem małe. Te rok młodsze i rowiesnice go irytują hehehe
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A jesli chodzi o komfort to piekne , spokojne miasteczko mi sie mieszka rewelacyjnie
Takie ogolne te pytania, wiec nie wiem za bardzo co odp.
Jak cos chcesz wiedziec wiecej pisz konkretnie na priv zeby tu dziewczyn nie zanudzac
nefri jaki przystojniak ! Czekaj niech ja sobie drugą dame sprawie zaraz Ziecia załatwie sobie
Bo Zu to zajeta przez Szymka
A Marysia jaka śliczna dziewczynka ! Do Natana jak znalazl Tylko Sandruska daleko
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ziaa dzień mamy powiadasz, a noc całą 22-2 tak przeplakal że szok dopiero po drugiej dawce przeciwbólowych zasnął więc albo zęby albo brzuch go bolał... także modlę się o dzisiejsza noc żeby spokojna była same dobre wieści od ciebie jest plan i tego się trzymamy!
nati będzie dobrze nowy rozdział przed wami Mary cudowna !
joanna najpewniejsza będzie beta z krwi. Da 100% pewność
sandra powiedz że nic nie będzie to powinno zadziałać hahhaha nie no ja problemu nie mam bo S to do roboty pierwszy - dziś łóżko nowe poskrecal, piaskownice robi Maksiowi i wogóle ciężko żeby na dupie usiedzial super wygladasz jak reakcje z mamą??
brown kochana pewnie że pamiętamy :* i o wspólnym wątku namacalne powiadasz moja babcia pytała czy przywiezlismy dzidziusia
nefri mnie też wkurza jak piszę i mnie wywala nagle .. oby to URWANIE JAJEC szybko minęło padłam z tego określenia! Eryk slodziak!!
mari nie ładnie tak uciekać bez pożegnania ale wydaje mi się że testa nam wrzucalas chyba, nie??? Albo cię z kimś pomyliłam
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Bardzo dawno mnie nie było bo postanowiłam sobie dać na luz z tym wyliczaniem dni płodnych i z tym co miesięcznym rozczarowaniem, ale nie powiem bo cały czas was podczytywałam trzymałam kciuki za was aby wszystko się udało każdej z nas
I muszę się pochwalić że jestem w 18 tygodniu ciąży, wszystko jest super dobrze się czuje i bardzo cieszę
Mam zamiar jeszcze tydzień popracować i idę na zwolnienie, więc będę miała teraz wreszcie czas z wami pisać, radzić się was, ponieważ w grupie raźniej
A tak w ogóle to tęskniłam za WAMI
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Kurcze Sandra... a myślałam że zobaczę tu Twoją fotę jak się wylegujesz na jakimś szezlongu hehehe
Zia! No to super! Winclo jest super też tak byłam stymulowana... tylko wczesniej jeszcze miałam zabieg Wszytsko idzie ku dobremu
Brown, Ty pracoholiku
Nefri!! To czekamy na zdjęcia nowego domku A co się stało Erykowi w rączke??
Nati - jaka turystka w kapelusiku hehe
Aggi - jak tam lamka?? Nic nie chcę mówić ale ja jeszcze nie mam lampy do pokoiku hehehe, Cały czas goła żarówka wisi :PP
Co do upałów... nie znoszę ich jakoś gorzej Czuję się normalnie. Tak jak i w zesżłym roku. Dziś moczyłam nawet nogi w basenie :PP bo kąpać się to już jakoś mi głupio :PP ale nie powiem.... z chęcią bym się ochłodziła
Dobra! Ide kibicować!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
milunia Dziękuję za odpowiedź! Jak sklecę sensowną wiadomość na pric to dam znać ale pewnie nie prędko;)
Moja owu albo znów gdzieś polazła, ja ją przegapiłam albo pokazala się wczoraj jako blada kreska. Tak, wiem że bladzioch to negatyw jednak dziś koncowka plodnego śluzu i ból lewej strony brzucha. Stwierdzam, że miesiące testowania i obserwacji za dużo mi nie dają. Za to za 2-3 miesiące zobaczymy jak nam pójdą staranka;)
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
brown przestawiam, za 3 tygodnie wezmę się za umycie okien
mari witaj! Ale wieści. Moje Gratulacje
magmus już upatrzylam nowa
Nic straconego heh .
My siedzimy jeszcze u teściów, niech strzelają wygrają i jadę do domu . Na 10 mam lekarza .
Aa my Kibicujemy tak
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Jestem! Ufff.... Ciężko było się ogarnąć po wakacjach i wrócić do szarej rzeczywistości... Na wakacjach było super! Wróciliśmy wypoczęci i opaleni. Lili była zachwycona!
Generalnie ten cykl spisałam na straty, bo były tylko 3 serduszka. Na wakacjach spaliśmy z Lilą, a po powrocie za bardzo nie było jak...
No i coś mnie tknęło 28.06. żeby zrobić test. Rano zrobiłam Pepino i niby jakiś bladzioch był, ale nie wzięłam pod uwagę po ostatnich rozczarowaniach. Po południu zrobiłam jeszcze jednak Pink testa i wyszła blada kreska gołym okiem. Mąż też ją widział, to nie moje urojenia. Następnego dnia byłam na becie i wyszła 61,6.
Wczoraj wieczorem test pokazał już śliczną drugą kreseczkę, a teraz czekam na drugi wynik bety, żeby sprawdzić czy przyrasta...
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Od wczoraj nasz wątek wzbogacil się o dwie ciąże;) kto następny?