- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
Moje dziecko to ma mega czkawki. Też tak mocno odczuwasz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
W ogóle to ciekawa jestem ile waży....
Nowa - jakoś wypadło mi z łowy, ze przecież mas zjuż synka! Zmyliła mnie ta wypowiedź, ze chciałabyś czuć maleństwo pod serduszkiem.... Myślałam, że po raz pierwszy
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
NATI fajne dzieciaczki :*
ZIAA ja mam hiperprolaktynemie.. nie wiedziałam o diecie chyba razem z tobą zacznę
NOWA ja dopiero 21dc jej ale ten czas leci jeszcze 9 dni do testowania no ale zobaczymy co będzie.. Jak narazie strasznie dużo leci mi przeźroczystego śluzu.. nie wiem od czego....
Wczoraj siedziałam sobie w domku, odpoczywałam po pracy i nagle poczułam że zaraz zemdleję, nogi z waty miałam i głowa mnie strasznie bolała szczególnie jedno miejsce które dokucza mi od marca, a serce tak mi waliło że czułam je w gardle, zadzwoniłam po pogotowie, dostałam tabletke pod język i lekarz stwierdził że pewnie zestresowałam się wczorajszym meczem.. normalnie zabił mnie tym tekstem... co za lekarze :/
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Matko... co to za lekarz... Joanna a Ty nie ignoruj takich rzeczy. Skoro już któryś raz boli Cie w tym samym miejscu moze warto udać się do lekarza??
Dziewczyny... możecie być ze mnie dumne dopakowałam torbę Tzn kosmetyczkę, bo głównie tego mi brakowało heheeh.
Tzn wszystko przejrzałam jeszcze raz.... Naszykowałam mężowi osobno ubranka do wyjścia, które będzie musiał na koniec przywieźć.
Muszę jedynie dopakować krem do twarzy i ładowarkę. No i wodę kupię sobie wcześniej... zeby potem po sklepach nie jeździć hehe.
Jestem gotowa... chyba
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
No w końcu już gotowa jesteś na przyjście synka.. no to jeszcze trochę i będziemy tobie odliczać hi hi ciekawe czy u mnie coś się zmieniło
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
chciałabym Was spytać, czy któraś robiła sobie posiewy na bakterie/wirusy? Koleżanka nie mogła zajść w ciążę i jej lekarz kazał zrobić posiew z moczu i bodajże śliny i wyszło, że ma jakąś bakterię, która ogólnie nie zagraża jej, ale może być niebezpieczna w ciąży. Coś któraś praktykowała? Tak się zastanawiam, czy sobie nie zrobić w razie co bo nigdy chyba nie robiłam.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Julka ja nie jestem jeszcze na takim etapie, miałam ostatnio mnóstw obadań, ale wirusów i bakterii tam nie było.
Aggi jeszcze pranie robi Kto to później poprasuje?!
Joanna i co bierzesz na tą hiperpro? Jakie masz zalecenia? Ja mam nadzieję, ze nie dostanę znów norprolacu
Cornick!!!! Co Ty jesz słodkiego? Bo ja dzisiaj byłam na zakupach i już witałam się z gąską, omlecikiem z owocami z bitą śmietaną się znaczy, a tu jak obuchem w łeb! Laktoza i gluten! Co dalej ja sie pytam?! Bez ciastków nie dam rady!
Co tam u Was?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byli dziś rano i okazało się że terma zepsuta, znów dali nowa mam nadzieję że będzie już działać . Nie ma to jak wejść na mieszkanie po całkowitym remoncie
Idę smażyć placki ziemniaczane taka mam ochotę mhmmm.
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
No i nie traktuj zmiany żywienia jako tymczasowej diety tylko niech to będzie Twój nowy styl życia i taka normalność, że tak juz będzie i już, tak jest dużo łatwiej
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
magmus hehe i tak to że Maksiu spał w nocy nie pomogło bo już 'po ptokach' było, pozytyw dzień przed wyjazdem więc raczej urlop totalnie na luzie, ale nie powiem że nie było to fajne, bo jednak psychicznie niesamowicie odpoczelam pudełko na chusteczki to dobra sprawa, odkąd mamy to przynajmniej Maksiu mi wszystkich chusteczek nie wyciąga bo nie pokazaliśmy mu jak się to otwiera także polecam hehe jak nie chcesz zbankrutować na chusteczkach
joanna bocianów kochana to by i podwójnie starczyło dla każdej niektórzy lekarze minęli się z powołaniem
ziaa mam suszarke która ładnie wygladza ubrania prasowalam ostatni raz 2lata temu ubranka od małego przed porodem
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa