BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 5 miesiąc temu #1037059 przez ziaa
Cześć :)
Nati bardzo fajny strój :)
Z racji tego, że ja nie mogę przejawiać za dużej aktywności fizycznej, a brakuje mi tego niemiłosiernie to też postanowiłam skierować się w stronę jogi czy też stretchingu. Powiedz mi - jakiś masz program do tego? Film? Podręcznik? :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1037061 przez Sandruska1995
Witam muszę się pochwalić wzięłam się dalej za pokój małego :woohoo:

U nas wczoraj 31 stopni byliśmy na dworze od 17 do 20. A o 2 w nocy obudziła mnie burza. Ale dalej duszno jest :pinch:
Załączniki:

8 lata 5 miesiąc temu #1037062 przez nati.olsztyn
ziaa Ćwiczę z filmikami na yt. Pierwsze dwa dni cwiczylam kundalini jogę na brzuch ale potem znalazlam filmiki kobietki ktora nazywa się Ania Brzeegowa i ma na yt taki program treningowy (nie wiem jak to nazwać): "14 Dni z jogą" i od tego postanowilam zacząć. Ja mam problem z systematycznoscia i stwierdziłam ze z tym.będzie mi łatwiej.

8 lata 5 miesiąc temu #1037064 przez ziaa
Nati Dzięki za info :D Zacznę po weekendzie, ciekawe jak mi pójdzie ;p
Sandra śliczne dekoracje :)
A NAtB i Helenka pewnie w drodze do domu! :woohoo:

8 lata 5 miesiąc temu #1037077 przez nati.olsztyn
ziaaJestem pewna że pójdzie Ci świetnie, zwłaszcza że ty jesteś wysportowana;) a powiedz, Ty teraz testujesz? Co wyszło z Twoich badan? Chyba mi coś umknęło.

8 lata 5 miesiąc temu #1037079 przez ziaa
Nie Nati, nic nie testuje. W moich owu i tak niewiele wychodziło, często miałam równe kreski przez pół cyklu i w ogóle :unsure: Nie bawię się w to. Wyników niestety jeszcze nie mam, mam nadzieje, że początek przyszłego tygodnia wszystko wyjaśni :)
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 5 miesiąc temu #1037093 przez Pinezka
Nati - sliczne bikini :)

Ja na razie jakiejs spektakularnej roznicy po lekach nie czuje, ale podobno pierwsza ulga po 48h sie pojawia :huh:

Joga fajna jest, na zajeciach tak sie relaksowalam, ze raz przysnelam :woohoo:
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 5 miesiąc temu #1037096 przez nati.olsztyn
Pinezka Oj to oby Ci jak najszybciej przeszło. Ja kiedys chodzilam na pilates, też fajnie bylo:)

ziaa To koniecznie daj znac jak juz będziesz miała wyniki.

8 lata 5 miesiąc temu #1037101 przez natB
Dziewczyny ogarniemy się z Helka, to wrócę na forum...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 5 miesiąc temu #1037102 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 5 miesiąc temu #1037112 przez magmus88
Nat - cieszymy się bardzo, że jesteście już u siebie, w domku :) to zrozumiałe... musisz mieć chwilę na "oddech". Przecież nie jesteś maszyną :) Myślę, że potrzeba trochę czasu, a wszystko powoli wróci do normy. Buziaki!

8 lata 5 miesiąc temu #1037116 przez joanna1991
Cześć dziewczyny! W końcu weekend wolny! jak narazie skończyłam maraton popołudniówek he he dobrze że mam wolne taka piękna pogoda :)

AGGI świetnie zaczyna ci się urlop! działaj działaj :D u mnie też w tym miesiącu wcześnie była owu jak na moje pokręcone cykle :p

MAGMUS a więc w końcu się spakowałaś :D

PINEZKA no to nie źle cię złapała infekcja.. Leki szybko pomogą :) najważniejsze żeby przestało swędzieć bo to chyba najgorsze :(

NAT super że jesteście w domku :* Wszystko musi wrócić do normy kochana, czasu potrzeba :* Fajnie że idziecie na wesele :) odstresujesz się i w każdej chwili w takim razie możesz zajrzeć do córci :*

Wczoraj byłam na kolejnym USG żeby skontrolować owu ni i tak.. endometrium się powiększyło także jest ok, płyn w zatoce douglasa jest więc owu była i to z prawego jajnika! ( od tego udrożniania zaczął w końcu pracować) tak sobie myślę że wtorek- środa była.. A dziś?? hmmm... przy podcieraniu widze lekko brązowe plamienie.. dziwne..

8 lata 5 miesiąc temu #1037151 przez Nowa...
Joanna- też tak kiedyś miałam i nic to nie wróżyło- oby u Ciebie było inaczej :) A Ja wczoraj na wizycie byłam i z pierwszych badań wynika że mam super szyjkę i jak najbardziej nie ma przeciwwskazań do starania się o dzidzie. Jeżeli do końca września starania nie przyniosą skutku to będę miała rozszerzoną diagnostykę :) Co do moich nieregularnych cykli- to mówiła żebym robiła testy owu i jeszcze daje mi czas - bo jej zdaniem organizm powórci sam na właściwy tor z cyklami. Jak to stwierdziła , wszystko u mnie wygląda bardzo dobrze :) Lekarz super- jestem zadowolona :)

8 lata 5 miesiąc temu #1037175 przez nati.olsztyn
joanna Jak Twoje plamienie? Oby to bylo to o czym w pierwszej chwili pomyślałam:)

nowa Fajnie ze lekarka Ci podpasowala:)

nat Rób to co czujesz że jest dla Was dobre;) i pamiętaj: SZCZĘŚLIWA MAMA TO SZCZĘŚLIWE DZIECKO!!! :-)

Za nami piękny weekend: Byly Dni naszego miasteczka i z tej okazji wczoraj bylismy na turnieju rycerskim, a wieczorem mąż i dzieci biegli w wyscigach ( oczywiście w dwóch różnych;)). Jestem z nich taaaka dumna! :-) A dzis kilka godzin spędzonych nad wodą i żeglowanie:) Na przyszły weekend też zarezerwowalismy zaglowke i spędzimy tam cale 2 doby:) To będzie nasz tegoroczny urlop :-) Już nie mogę się doczekać! :-)

8 lata 5 miesiąc temu #1037179 przez magmus88
Hej :)

Joanna - jak tam? Nati - ja chyba pomyślałam tak jak i Ty :) ;) hehe

Nati - To dobrze, że weekend udany :) My w piątek mieliśmy rodzinnego grilla, w sobotę imprezę urodzinową ze znajomymi, za to dziś mieliśmy bardzo leniwą niedzielę.... Wieczorem tylko wyruszyliśmy na koncert Golców bo był w mieście obok z okazji dni miasta właśnie :)

Widzę, że przyszły weekend też Wam sie dobrze zapowiada. Tylko pozazdrościć :)

Nat - jak tam po imprezce??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka