- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Melduję, ze moja torba jest.. dalej nie spakowana heheheh.
Nat - obie jesteście bardzo dzielne Bardzo Was podziwiam. Wiedz, ze teraz będzie już tylko lepiej
moofka - no pochwal się brzuszkiem w drugiej ciąży (czytałam) ehhehe że podobno szybciej brzuszek widać
aggi - no nawet spoko było. W zeszłym roku mi się chyba bardziej podobało Teściowie mówili, ze w sobote było fajniej... no ale niestety my nie mogliśmy być w sobote.... Poza tym... ale Ci zazdroszczę tego urlopu... mmmm
Nati.olsztyn - w jakim sensie niestandardowe wymiary? fajne dzieciaczki widać, że szczęśliwe
Puma! Twója Szymona zapisz już na jakiś kasting :PP nadaje się heheh. A Ty jak się w ogóle czujesz? Wyspana? O cesarce już dawno zapomniałaś?
Milunia - i jak tam łazienka? zdecydowaliście się na coś??
Kamka - ja niestety nie pomogę
Sandra kuruj się! Nie wiem co jest grane ale ja też przeziębiona, jedna mamuśka na lipcówkach tez.... masakra chyba sobie kupię syrop prenalen... bo tabletki na gardło mam.
Poza tym chyba złapałam jakiegoś wirusa. Żołądek mnie wczoraj tak bolał.... że sama już nie wiedziałam czy to jakieś skurcze czy co....
Zmykam zaraz do sklepu na szybkie zakupki Na mecz dziś jedziemy do moich rodziców. Także dzień znowu zaplanowany ehhe.
Wczoraj byłam u tej dziewczynki u której byłam nianią Miłe spotkanie Chodzi już do pierwszej klasy. Nie chciała mnie opuścić na krok ehhee. Matko jak ten czas szybko leci
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Magmus rozumiem, że od wczoraj nie ubrałaś się w nic innego niż okefirzona pidżamka? Ty też z tym tyłeczkiem to nie usiedzisz,no! Masakra!
Nati! Twoja nieustraszona jest boska! Jakbym siebie widziała hahahahaa
Aggi z ziółkami miałam spontaniczną @ po 35 dniach, także pięnozja jak dla mnie Tym bardziej, ze była to jedyna spontaniczna poza ostatnią po ponad 100 dniach. Wczoraj mnie ewidentnie bolał jajnik i ciągnął aż do pachwiny, takaż mam nadzieję, ze jakoś owu się pojawiła i ziółka i suwaczek skutecznie podziałają na okres i znów się pojawi jakoś w przyszłym miesiącu Czekam na lampkę, a tymczasem WYPOCZYWAJ ILE WLEZIE KOCHANA! SUPER URLOPU CI ŻYCZĘ!
Pumcia!! A właściwie SZYMEK! Jesteś taki śliczny! Ciocia Ziaa by Cię wymiętoliła i wyprzytulała! Super chłopak! O! I suwaczek! Jakie postępy matka robisz!
NatB dużo sił Wam życzę! Dacie radę! Każdy dzień będzie lepszy! Pisz do nas
No cóż, KTO WYGRA MECZ!?
Miłego dnia!
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi a no już 17tc leci, też nie wiem kiedy to zleciało
nati nie mam pojęcia gdzie można zamówić fajny kostium, ja to jednak muszę zmierzyć i zobaczyć jak leży
pumcia ślicznego masz synka a pielucha to jeszcze nie raz "zepsuje" zdjęcie
Milunia ale to remont w nowym ale jeszcze siedzicie na starym? najgorzej to mieć remont w mieszkaniu w którym się aktualnie mieszka codziennie trzeba było odkurzać i myć podłogi bo wszędzie syf a Zośka latała u nas też było dużo od podstaw bo kuchnia robiona w łazience a łazienka w garderobie więc zmiana dosyć spora ale nic bym nie zmieniła, a najbardziej lubię duży prysznic z deszczownicą
niagara też musiałaś skakać po kałużach? widziałam że listopadówki nieźle cisną na wątku a moje grudniówki padły
magmus u mnie się sprawdziło, że wcześniej brzuch widać w drugiej ciąży - aż za wcześnie i pępek mi już wystaje od jakiegoś czasu
tu mój bebolek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tu Zośki harce wczorajsze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
NEFRI Tymek zawodowiec! świetny clip!
BROWN wiem co przeżywasz te męczące dni pracy w weekendy a jak wiemy że taki weekend będzie wolny to nie można się doczekać, tylko akurat w mojej pracy to ja nigdy nie mogę nic zaplanować bo 2 razy na tydz jest zmieniany grafik :/ jak ja powiedziałam że mi nie pasuje, bo miesiąc temu zapisywałam dany dzień żeby mieć wolny to robią pretensje... a wczoraj dowiedziałam się że jak kierowniczka nasza wróci to zmieni załoge na starszą bo "tym młodym" wiecznie nic nie pasuje... kuźwa ona myśli że ja będę non stop miała popołudnia :/ w tym tyg mam same popołudnia a mąż ranki. Przez to wszystko nasze przytulanki będą na "wariata" na szybko..
ZIAA no no postęp robisz, ziółka pijesz obyś dowiedziała się wszystkiego z wyników, bo najgorsze jest to jak badania wychodzą ok a nic nie wychodzi i człowiek nie wie co się dzieje.. to ja miałam takie obawy przed odebraniem wyniku z HSG..
SANDRA piękne masz mieszkanko
NAT w tym momencie życzę ci duużo cierpliwości a maleńkiej szybkiego powrotu do zdrówka i regeneracji organizmu. Przetrwacie to dziewczyny :*
PUMCIA ależ ten twój syncio jest prześliczny :* te dzieci za szybko rosną
MOOFKA jaki zgrabniutki brzusiuś :* jak się w ogóle czujesz? P.S. widzę córcia w swoim żywiole
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Puma- wczoraj na cwiczeniach, była dziewczyna w spodniach z napisem: PUMA- pierwsze o czym pomyślałam to TY
Brown- a który dzień cyklu u Ciebie?
Ja jadę 9 lipca na wesele ponad 200 km a z tamtąd na wakacje w góry i obawiam się, że teraz cykl będzie prawidłowy- około 25-30 dniowy i wypadnie prosto w wakacje to bym była zła... To jeszcze ten cykl niech długo nie przychodzi
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
pumcia dziękuję za suwak, sliczny! będę teraz z Szymkiem na bieżąco hehe
kamka tak jak mówię ja tam wolę się nie zagłębiac, nie mam pojęcia co to te endo trojlinijne więc nie pomogę. Trzymam kciuki by się wam udało
niagara no ja właśnie chyba takiej poszukam, choć średnio podoba mi się fakt zagracania już zagraconego pokoju trzymam kciuki za badania
magmus pogoda taka zdradliwa bo ja też bolace gardło od 2 dni mam... a że czas leci to fakt najszybciej po dzieciach widać
ziaa oooo to trzymam kciukasy za ziółka a lekarzowi wspominalas o nich??
moof masakra dopiero co w ciąży z Zośką byłaś chudzinko Ty brzuchato-cycata świetnie wygladasz
joanna no z tym szaleniem z mężem to zobaczymy jak będzie hehe bo chałupka dość mała i ciasna, a jeszcze Maksior ale będę się starała haha
nowa serio nie byłaś 6lat u gina?? To najwyzsza pora, jednak co jakiś czas trzeba sprawdzić jak tam wszystko wygląda
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zia - specjalnie dla Ciebie jeszcze świeżutkie, wręcz ciepłe :PP
moofka - piękny brzusio! Przynajmniej szybciej będą Cie przepuszczać w kolejkach ahahha
Mi dziś się zdarzyło pierwszy!! raz Pani w Rossmanie otwarła drugą kasę, wszyscy się zbiegli, a Pani poprosiła mnie, z końca kolejki żebym podeszła. Ale mi się miło zrobiło
Co do pępka - ja do tej pory mam wklęsły ehhe. Ale cieszę się - bo jakoś nie lubię wystających hehehe. Tzn u kogoś mi to absolutnie nie przeszkadza.... Za to chciałam mieć ciemną linię na brzuchu i tez nie mam
A Zośka świetna! Super ma fryzurkę
Joanna - ja też jestem wzrokowcem i jakoś mi ten awatar nie pasuje do Ciebie hehehe Przyjemnych staranek i co do pracy... nie daj się!
Kurczę Aggi to widzę ze więcej nas takich zakatarzonych... masakra....
Ja dziś kupiłam sandały dla mojego dziecka hahah, zeby nie było... jeszcze na ten rok :PP
Nowa! Po 6 latach to do gina biegiem!!!!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edit: obracałąmz djęcia przed dodaniem... nie wiem czemu są nie tak
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maksior:
- dodi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Nowa u mnie ok zero objawów ciąży no tylko trochę większe zmęczenie i senność a tak poz tym ok byłam na becie jutro wynik jestem ciekawa jak wyjdzie
2 lipca idę do gin to będzie już 7tydz.
a ty biegusiem do gina ... ale rozumiem cie ja syna urodziłam 9lat temu i dopiero w zeszłym roku czyli po 8latach wybrałam się do gin na kontrole ciężko mi było się jakoś umówić
Nat jak sie dziś Helena czuje no i ty jak nocka?
dziewczyny śliczne brzuszki
słuchajcie mam koleżankę ma 42lata i niestety jeszcze nie ma dzidzi była u gin ale ten powiedział że marne szanse na dziecko w tym wieku dał jej skierowanie na badanie prolaktyna ma 410 czy to dużo orientujecie się któraś ?
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Agii śliczny Maksik!
Magmus boskie paputy!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Ja dla małej mam jedne małe baletki
Kibicujemy!
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Magmus Ty też, ale w życiu nie powiedziałabym ze to już końcówka u Ciebie;)
Aggi super chłopak ten Twój synek:-* , a to ze ciasno w domku , to nie przeszkadza przytulanką, wręcz odwrotnie
Nowa u mnie 5dc, @sie kończy a Ty się nie obawiaj o swój cykl, tylko idź na żywioł
Joanna u mnie akurat kierownictwo w porządku,załoga też super, więc chociaż to rekompensuje te pracujące weekendy