BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 6 miesiąc temu #1036595 przez niagara
NatB buziaczki dla Was :kiss: dobrze, że macie to już za sobą, teraz musi być już tylko lepiej! Dzielna Helenka! :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1036597 przez nati.olsztyn
nat Cieszę się że juz po wszystkim! Dzielne z Was Kobietki! :-) Myślę o Was gorąco!

8 lata 6 miesiąc temu #1036599 przez aggi
nat piękne wieści! Teraz z każdą godziną jesteście bliżej domu :kiss: nadal zaciskam za Was kciuki będzie wszystko ok :-) !

8 lata 6 miesiąc temu #1036605 przez moofka
Nat podczytywałam w trakcie dnia ale w pracy zapierdol i ciężko odpisać :pinch: niech Wam szybko zlecą te najcięższe dni, obie jesteście dzielne :kiss: cieszę się, że pokój się spodobał :blush: plakaty drukowałam, a łóżko zrobił dla Zośki dziadek :laugh: zrobił też drewniany domek dla lalek :cheer: Helence zdecydowanie należy się wypasione łóżko :)

joanna dzięki za gratki :) liczę, że ja niedługo będę mogła Tobie złożyć ;)

Nefri
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i tyle roboty, koszt paru złotych :whistle:

8 lata 6 miesiąc temu #1036617 przez joanna1991
NAT oby teraz było już tylko lepiej! :* Niech Helenka szybko dochodzi do siebie :* I mnóstwo cierpliwości dla ciebie mamuśka :*

AGGI no no ciekawa jestem efektu :D

8 lata 6 miesiąc temu #1036621 przez Nowa...
Nat- i jeszcze uściski ode mnie dla Helenki :kiss: Teraz będziesz mogła spać spokojnie :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036629 przez magmus88
Hej :))

Moofka ! Pokój jak z folderu :) przepiękny!!! No i pochwal dziadka!!! Może zbiera zamówienia?? ehhehe. Kurcze super, naprawdę :) Niestety mieszkanie w bloku nie daje aż takich możłiwości :(

Aggi - nie wiem jak odebrałaś moją ostatnią wypowiedź - ale chodziło mi o to, ze jeżeli wyniki sa w normie to nie ma co poprawiać :) Mówię w sumie tak jak i mój lekarz zawsze mi mówi.... Norma to norma :) nie ma "lepszej" lub "gorszej" normy :) mmmm urlop :D z chęcią sama bym się gdzieś wybrała... No i czekam na efekty końcowe lampy!!!

nat! Cieszę się, ż ejuz po :) teraz będzie tylko lepiej :) informuj nas na bieżąco!

Joanna - czekamy na widomości :)

Ja dziś mam dietetyka i diabetologa... mam nadzieję, ze to już jedne z ostatnich wizyt.... Bo szczerze to w ogóle nie mam ochoty tam jeździć.... Tak jak inni lekarzy są dla mnie neutralni - tak tam przeżywam katorgi hehehe.
Powiem Wam, ze wczoraj pierwszy raz w trakcie trwania tej ciąży... swiadomie leżałam hehehe. Na huśtawce na ogródku :PP Także mozecie mnie pochwalić :)

Wcześniej byłam z siostrzeńcem na spacerze, placu zabaw a później karmiliśy kaczki :) Wieczorem znowu byliśy na meczu u teściów. Wieczorem byłam już padnięta... I teraz się zorientowałam, że nie wziełam od teściów torby do szpitala.. a mieli mi pożyczyć :( myślałam, ze przez weekend chociaż trochę sie popakuję a tu taki klops!

Jutro znowu idziemy na urodziny do znajomej.... za tydzień znowu..... ech. Ale moze teraz w niedziele przejedziemy się do miasteczka westernowego hehehe bo jakieś imprezy tam organizują. Ale obiecuję, będę siedzieć :P nie stać ehhehe.

8 lata 6 miesiąc temu #1036630 przez aggi
Witam się. 9 rano a u mnie już 26st w cieniu! :blink: zdechne dziś, bankowo :p

magmus dokładnie tak samo uważam że norma to norma. Jednak zamotało mi po niektórych wypowiedziach tu i ogólnie jakoś tak... ;) do jakiego miasteczka??? :D

8 lata 6 miesiąc temu #1036631 przez magmus88
Twin Pigs oczywiście :D

8 lata 6 miesiąc temu #1036632 przez aggi
Też tak myślałam, festiwal jakiś country mają w ten weekend :D daleko tam masz? Ja 15-20min autem :D

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036634 przez dodi
witajcie czas tak szybko leci ze nie mam kiedy wejść i poczytać
Natb myślałam o was wczoraj dobrze ze już po wszystkim jak dziś czuje sie Helenka i ty?
o...widzę że ktoś wybiera się do mojego ulubionego parku rozrywki ja mieszkam 10km od Żor Faktycznie jutro i w niedziele ma tam byc country Festiwal może się tez wybiorę w każdym razie jak ktoś jeszcze nie był to bardzo polecam super miejsce Fajna zabawa moje dzieciaki tylko tam by jeździły szczególnie polecam tajemnicze podziemie jest super :)
Aggi a ty gdzie mieszkasz ?
Aggi ja miesiąc temu robiłam tsh i wyszło mi 1.45 a norma jest do 2,6 wiec spokojnie masz w normie nie ma czym się przejmować
ale dzis upał padnąć można u.. :huh:

8 lata 6 miesiąc temu #1036635 przez ziaa
Witam się poszpitalnie :)

NatB bardzo dobre wieści :)Tak jak któraś z dziewczyny tu pisałam - teraz jest już po i każda godzina przybliża Was do powrotu do domu i zapomnienia operacji. Mam nadzieję, ze teraz to już wszystko będzie szło Wam świetnie! :) Jesteście bardzo dzielne! :kiss:

Miłego dnia i weekendu wszystkim Wam życzę! :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036636 przez magmus88
Zia - to chyba jakiś żart.... a jakaś relacja??

Aggi - no my tak do pół godzinki mamy :)

dodi - ale to nie ja podawałam swoje normy :) Ja jestem pod stałą opieką endo :)

No u nas też niby gorąco.... ale taki wiatr, że chce mi okna pourywać :PP

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036639 przez ziaa
Oj Magmus, czuję się postawiona do pionu ;)

Jedzenie ok, łózko spoko, towarzystwo na sali męczące, żyły od pobrań bolą, a lekarze bez zarzutu! B) :evil:

EDIT! Żartowałam! Nic jeszcze nie wiem porostu. Jak mnie wypisywali to nie było jeszcze kompletu wyników wiec doktorek był oszczędny w słowach. Za kilka dni przyślą mi wypis i wtedy się spotkamy i wszystko omówimy. Dam znać z pewnością! :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036640 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka