BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 6 miesiąc temu #1036351 przez dodi
Nowa...jak tam ?
testowałaś?
U mnie jak narazie oprócz braku @i 2 kresek żadnych objawów ciąży ...troche mnie to
martwi jak było u was na początku
miłego dzionka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1036352 przez Julka1987
co u Was? u mnie praca, praca, praca, już padam plutem normalnie....
Starania na razie odłożone.
Dodi dobrze widzę, że gratulować Ci już można?:) nie nadążam za Wami ;) któraś jeszcze? ;)

8 lata 6 miesiąc temu #1036355 przez magmus88
Hej :)

Milunia - fajna łazienka.... podoba mi się :) a najbardziej to ta mała mozaika pod umywalką :P wiem, że te kosteczki są w róznych kombinacjach :) Bo siostra takie ma. Z tym, że ona ma łazienkę praktycznie całą białą, przełamaną zielenią :) i właśnie zielone ma te kosteczki :) tylko takie jakby bardziej szklane - ale nie jednolite. Ciężko mi to opisać :D Ja mam płytki białe i szare przełamane delikatnie czerwienią.... to powiem, ze bardziej wszystko widać na tych szarych niż białych ehhe. Więc nie zgodzę się z tym, że jasne gorzej utrzymać w czystości :)

Ja już po pobieraniu krwi i małych zakupach. Czas brać się za obiad i małe porządki :) dziś serwuję zupę szczawiową :P bo mam świeży z ogródka ehheeh.

Dodi - ja jestem przykładem braków objawów ciąży.... od samiuśkiego początku do teraz hahaha :) także niczym się nie przejmuj :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036358 przez Miluniaa
Ja tam wychodze z zalozenia ze wszystko sie brudzi i trzeba sprzatac ;) chociaz u mnie teraz lustra nie moge utrzymac w czystosci za nic w swiecie bo Zu jest na etapie dzieci i za dziecmi szaleje a jak siebie widzi w lustrze to wyciaga raczki zeby dotknac dziewczynke, a jak jest za daleko to sie drze ;p wiec ile razy bym nie sprzatala zawsze mam raczki malej odbite :laugh: Jak troche sie ogarne z remontem to sobie kupie iroomba :D:D

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036359 przez aggi
Witam poniedziałkowo. Proszę trzymać kciuki, byłam zrobić z rana badania :-)

dodi nic się nie martw :-) odpoczywaj dużo :-) napewno wszystko ok jest. Ja objawów ciąży wogóle nie miałam poza brakiem @ i rosnącym brzuchem :-)

magmus o jacie całe wieki szczawiowej nie jadlam! Mmmm :whistle:

milunia my mamy roombe już z 10 lat stary model a smiga aż miło :D polecam :D

8 lata 6 miesiąc temu #1036365 przez Miluniaa
aggi a jaki model dokladnie? bo ja bym chciala wlasnie w miare cenowo i taki bez zbednych gadzetow zeby mi sam odkurzal heheheh nawet szykuje wszystko pod niego zero progow itp :D a on radzi sobie z dywanem shaggi? bo nie wiem czy nie bede musiala go zdejmowac na czas odkurzania ale jest maly wiec nie bedzie problemu

8 lata 6 miesiąc temu #1036367 przez Nowa...
Dodi- szczerze to wczoraj zrobiłam test i wyszedł chyba całkowiecie negatywnie( coś pod światło widziałam, no ale może to moja wyobraźnia ;) . Póki co @ nie ma. Dziś 11 dzień wyższych temperatur. Dziś kupię test i jutro rano robię, bo nie miałam dziś testu. Ogólnie to bardziej czekam na tą wizytę 24 jak na ten test, bo jestem prawie pewna że nic z tego. Takie przeczucie :whistle:

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036370 przez dodi
Troche jestem spokojniejsza co do tego braku objawów ale na bete sie wybiore z ciekawości
Nowa ...to nadal trzymam kciuki powiem ci że w tym cyklu całkiem odpuscilam przestałam sie nakręcać liczyć ...kompletnie nie myślałam ze może się tym razem udało a jednak ...więc życze ci żeby jutro pozytyw wyszedł

8 lata 6 miesiąc temu #1036373 przez Sandruska1995
dodi Ja z Synkiem cała ciążę przeszłam praktycznie bez objawów ciąży :cheer: odpoczywaj i nic się nie martw :)

Moja koleżanka miała termin porodu jak ja. Urodziła dziś córkę 2500 g i 43 cm . Mała 10/10 , mała oddycha sama . :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036374 przez aggi
milunia szczerze to muszę sprawdzić co to za model ale choćby się założyć to ich już nie sprzedają bo tak jak mówię ma z 10lat napewno jak nie więcej, to jeden z pierwszych modeli. Te nowe pewnie bardziej wypasione sa ;)

8 lata 6 miesiąc temu #1036379 przez magmus88
O kurcze Sandra.... to duża dziewczynka :)
Mój syn w tym terminie nie miał jeszcze 2 kg....

Nie mieliśmy prądu ponad godzinę... dobrze, że zupka była już gotowa. Ale w trakcie robienia koktajlu zabrakło hehehe. Muszę zaraz dokończyć :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036380 przez Sandruska1995
magmus pomyłka. 2850 waga :)
No spora :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036381 przez magmus88
O jeju! To tym bardziej :D hehehe.... Przynajmniej mimo tego, ze urodziła się wcześniej nie jest taką kruszyneczką, że bałabym się ją wziąć na ręce. Ale faktycznie, duża dziewczynka :)

Nat - co tam u Was?? Kiedy to mieliście jechać do Rabki? Cały czas o Was gorąco myśle :)

Joanna jak tam?

Brown wyszkolona, to niema czasu :PP korzysta z nowo nabytej wiedzy :D jak tam w ogóle Ci się w pracy podoba?

8 lata 6 miesiąc temu #1036393 przez Nowa...
Dodi- to zrób jutro betę jeżeli to Cię uspokoi :)
Joanna- jak się czujesz po CLO? :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036395 przez natB
Jestem ja tak na szybko...

Magmus dzięki za wywołanie..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka