BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1036397 przez aklim88
Nat - jestem z Toba. Trzymam kciuki i wierze, ze wszystko bedzie dobrze

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1036399 przez magmus88
aklim myślę, ze zgodzisz się ze mną, jak napiszę, że wszystkie w to wierzymy :)

Ja aktualnie jestem u rodziców bo mały od siostry został na tydzień :)

8 lata 9 miesiąc temu #1036405 przez Sandruska1995
natB Jesteśmy z Wami. Czekamy na wieści i trzymam kciuki.

Aaa . Ale mnie mój facet dziś deserem uraczył :laugh:
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1036406 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 9 miesiąc temu #1036408 przez niagara
Cześć Dziewczynki :) Wpadam tylko na chwilkę przywitać się ;)

A my właśnie wróciliśmy do domu po weekendzie spędzonym nad morzem :laugh: Julce tak się podobało, że nie chciała wracać :P Wypoczęliśmy, nawdychaliśmy się jodu, naładowaliśmy baterie i choć na chwilę zapomnieliśmy o problemach ;) Teraz czas wrócić do rzeczywistości :silly:

Aaaa i najważniejsze, wybraliśmy imię dla synka :laugh: A właściwie to wyeliminowaliśmy większość propozycji pozostawiając trzy i Julka zdecydowała :laugh: Braciszek będzie miał na imię IGOR :laugh: :)

NatB jak zawsze, trzymamy kciuki za dzielną Helenkę i myślami jesteśmy z Wami :kiss:

8 lata 9 miesiąc temu #1036418 przez Miluniaa
Sandruska oddawaj to !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Uwielbiam takie polaczenie jeszcze na to sos mietowy :woohoo: :woohoo:
natB modle sie za Helenitke ale nie za operacje.... za to zeby jej nie bylo i po badaniach okazalo sie, ze cud sie wydarzył i Helenka jest zdrowa !!!

8 lata 9 miesiąc temu #1036421 przez nati.olsztyn
nat Silne z Was Kobietki! Dacie radę! Tulę Was mocno!

Sandra A ta cora Twojej znajomej to na pewno wcześniak? Czy może jakiś błąd w obliczeniach?:)
Deserek świetny. U nas dzis na obiadokolację był makaron z truskawkami i bitą śmietaną, (wszystko oczywiście bezcukrowe) pychotka;)

niagara Igor- świetny wybór! :)

magmus Jak Twoje cukry?:)

A mój kochany Synuś jutro kończy 4 latka:) Torcik w lodówce a D zaprosił dwoje dzieci sąsiadów i powiedział, że nikogo wiecej nie chce zapraszać;)hehe A w niedzielę w ramach prezentu jedziemy na gokarty, Młody je uwielbia - śmiga z tatą podwojnym autkiem.:) Hmmm... cztery lata temu o tej porze przenosiliśmy się z patologii na porodówkę...:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1036430 przez joanna1991
AGGI no widzisz może troche tsh ci podskoczyło, właśnie za wysoka tarczyca może blokować wszystko. Moja ginka mi uregulowała bo bardzo mi się poziom trzymał ponad 4,5 ze strzałką w górę a teraz idealnie 1,5

MAGMUS ja dziś jestem na etapie ostatniej tabletki CLO , do piątku już 4 dni :D dziś właśnie odpoczywam od pracy Całe 3 dni będę odpoczywała. Muszę trochę umysł oczyścić od tej swojej pracy bo mnie chyba psychicznie wykończą :(

NOWA właśnie nie mam żadnych objawów, i się martwie czy tak powinno być... powoli zaczynają mnie lekko pobolewać jajniki, takie delikatne bóle miesiączkowe..

NAT jestem z wami całym serduchem! :* Buziaki :*

SANDRA ale masz dobrze :) Ja jutro mam 2 rocznice ślubu, ciekawe czy mój mąż jakąś niespodziewanke mi zrobi :D

8 lata 9 miesiąc temu #1036433 przez Sandruska1995
nati.olsztyn nie mogły być złe obliczenia bo miała termin na tydzień przedemna :)

milunia podzieliłabym się ewentualnie ale już nie ma :P

Mam w domu chorego faceta , wiecie co to znaczy ? :evil: Śpi pół dnia , ząb go boli , napuchło mu. :whistle:

23:00 godzina mój syn dopiero poszedł spać, u mnie burza idzie więc uciekam też spać :laugh:

8 lata 9 miesiąc temu #1036441 przez dodi
Witajcie w tym pięknym słonecznym dniu B)
Nowa jak tam testowałaś?

8 lata 9 miesiąc temu #1036445 przez natB
nati no rośnie Ci przystojniaczek :) sto lat dla synka! Niech rośnie zdrowy, mądry i piękny ;)
Pochwal się tortem :D

dodi i jak byłaś na powtornej becie? Kiedy wizyta u ginekologa?

Dzięki dziewczyny za wsparcie... Helenę szykujemy od rana do szeregu badań, na szczęscie pozwolili mi jeszcze ja nakarmić.. Nocka taka sobie, spala ładnie, ale jakoś ja niespokojna byłam i przeniosło się na małą bo dupka cały czas wiercila.. czekamy na tomograf, bronchoskopie i jakieś badanie wydolności płuc czy coś... Podpisuje pełno papierków. Juz wiem, że za rok wracamy do Rabki na kolejne badanie wydolności płuc...

8 lata 9 miesiąc temu #1036454 przez Nowa...
Dodi- testowałam i niestety negatyw. No coż kolejny cykl przed nami. Teraz muszę czekać na @ a potem wizyta u ginekolog :) może na marcówki się załapę ;)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1036457 przez nati.olsztyn
nat Dziękuję w imieniu Synka i moim:) oto torcik tylko świeżo polozony opłatek więc jeszcze slabo przylega:
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1036460 przez magmus88
nati.olsztyn - sto lat dla przystojniaka!!!! A tort wygląda mega apetycznie!!!

nat - a może mostek się zapada przez to chore płucko??

Będzie dobrze, musi być :)

Sandra - ale Cię ładnie mężczyzna dopieszcza :) tak jak powinien :D

Ktoś pytał o moje cukry.... przepraszam ale niepaiętam, która z Was :) Jak nie grzeszę to wszystko jest w normie.... ostatnio p. diabetolog powiedziała nawet, ze po porodzie może się okazać, ze moje cukry będą za niskie i będę musiała "dojadać"... Bo będę miała tez inne normy :) Mam nadzieje, ze to jakoś się poukłada.

Kurier dziś dzwonił, że paczkę z materacem i pościelą zostawił u sąsiadki. Bo akurat mnie w domu nie było....

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1036461 przez nati.olsztyn
magmus Ja pytałam o cukry. Dzieki za odpowiedź:) Dziękuję w imieniu D za życzenia i w swoim za miłe slowo na temat tortu.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka