BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1036467 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1036469 przez dodi
Nat b trzymaj się dzielna kobieto !
jak tam dziś mała ? miała jakieś badania ? wiadomo juz co dalej
co do mnie na bete nie dotarłam niestety może jutro
do gin umówiłam się na 2 lipca to będzie 7-8tydz
nowa powodzenia w końcu sie uda czego przykładem jestem ja

8 lata 9 miesiąc temu #1036472 przez magmus88
Witajcie ponownie :)

Powiem Wam, ze byłam pewna że dziś kończę 33 tydzień... a to już 34 !!!

Dostałam dziś dwie paczuszki :) jedna to ciuszki od Aggi a druga to materac + pościel.... Ogólnie z paczek jestem mega zadowolona! Tylko... nie dopatrzyłam i zamówiłam nie usztywniany rożek :( któraś taki miała? Bo ja kojarze rożki z tym takim usztywnieniem na pleckach i wiem, ze były praktyczne....

8 lata 9 miesiąc temu #1036474 przez brown24
Nat trzymaj się, i kciuki za Helenke:*
Magmus o wow 34 :) przygotowana psychocznie do porodu ? :laugh:
Nati.Olsztyn. mam podobnie przed @.Także witaj w klubie PMS -owców :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1036475 przez Sandruska1995
magmus Ja tylko i wyłącznie nie usztywniany wolę, nie wiem czemu ale według mnie wygodniejszy chyba a dziecka w rożku przecież cały czas trzymać nie będziesz :cheer:
Ja wcale nie kupuje , mam niebieski po małym to i tak tylko w domu do użytku.

Ale dziś hormony wariuja chyba. Teść poprosił mojego M dziś żeby pojechał jutro rano do polski do domu i w czwartek rano wyjechał spowrotem bo trzeba przywiesc ogrodzenie.
Zgodzil się poczym zadzwonił mi to powiedzieć. Oczywiste ja zaraz zła i płacz- jak głupia :laugh:
Ile doszliśmy do wniosku , że jedziemy razem o 6 rano wyjeżdżamy ale mały zostaje w Niemczech z teściami. Już tęsknię :blink:

8 lata 9 miesiąc temu #1036479 przez niagara
Magmus ja miałam, a raczej gdzieś jeszcze mam rożek usztywniany. Jak dla mnie, zbędny zakup. Julka była w nim może ze dwa razy w tym raz jak podawałam ją mojej siostrze do potrzymania ;) Bardzo mało praktyczne. Bałam się, że będę miała problem z trzymaniem takiego maleństwa, nigdy wcześniej tego nie robiłam, ale oswoiłam się bardzo szybko i żadne takie gadżety nie były mi potrzebne :P

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1036480 przez nati.olsztyn
magmus Ja nie toleruję tych usztywnien. Ja wolę "czuć" dziecko a nie to coś. Mialam dwa rozki z motherhood te cieńsze(jak dla mnie REWELACJA, tylko wyjmowalam usztywnienie) i dzieci zawijalam w nie lub poprostu w kocyk:)

8 lata 9 miesiąc temu #1036481 przez magmus88
Dzięki dziewczyny za informacje :)

Tzn, ja nie boję się trzymać takiego maleństwa... W sumie teraz zastanawiam się jak mój mąż :D ehhe. Ale chodziło mi głównie o siostrzeńca, który ma 2,5 roku :) Dużo za niego nie dałam, więc nawet jak sama nie będę korzystać zbyt wiele to nie będę płakać :) poza tym do spzitala musze mieć rożek... takie mają wymagania :P

Brown - jakoś o tym jeszcze nie myślę :PP duuużo czasu zostało eheheh. Nie stresuję się na zapas :)

8 lata 9 miesiąc temu #1036488 przez natB
dodi dziś czekamy na wyniki... Mała coś mi charczy, ale to przez bronchoskopie.. Oby szybko przeszło... No przespala pięknie.. Obudziła się raz na karmienie przed 2.. I teraz czyli chwile przed 6

Magmus szczerze ja nie używałam rozkow... Przy Wladku miałam wombie z motherhood tak to się chyba nazywa... A Helena swoje pierwsze 2 tygodnie spędziła w szpitalu także już w ogóle nic mi nie było potrzebne...
Ja kupilabym jakiś fajny kocyk, który wam na później posłuży :)

nati piękny tort :D mniam :D

brown

Powiem Wam, że mam chustę w szpitalu i chwała Bogu:D... Wszyscy tak się cieszą, jak mnie widzą z chusta, aż jestem pozytywnie zaskoczona ich odbiorem... Jak szłam na stołówke zamówić posiłki to ludzie co chwile lrzystawali uśmiechali się zagadywali :D... Mała co raz bardziej się przekonuje, ja po warsztatach ogarnęłam lepiej dociaganie i nam świetnie idzie heh :) także z czystym sercem polecam :) fajna zabawa :)

8 lata 9 miesiąc temu #1036489 przez natB
aggi where are You? Jak badania i wyniki? Jak samopoczucie?

8 lata 9 miesiąc temu #1036491 przez magmus88
Nat :) To prosimy zdjęcie Helenity chustującej się :)

Właśnie Aggi, jak tam badanka??

Ja zaraz wybieram się na wizytę. Mam być po 9 żeby KTG jeszcze zrobić. Później do pracy i do ZUSu... więc prędko nie wrócę :) hehe

Buziaki! :)

8 lata 9 miesiąc temu #1036492 przez brown24
Nat cieszę sie ze Helenka tak ładnie przesypia,noi Ty na pewno jesteś spokojniejsza :)
Ze
Podziękowania: natB

8 lata 9 miesiąc temu #1036494 przez natB
Jestem po obchodzie i rozmowie z lekarzem...

8 lata 9 miesiąc temu #1036500 przez nati.olsztyn
nat Myślę o Was ciepło! :kiss:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1036501 przez Miluniaa
natB bede jutro cały dzien myslec i modlic sie za Helenke infromuj nas prosze co sie dzieje. Bądz kochana dzielna musisz walczyc dla malej ! Ucałuj ją od forumoweych cioc :kiss:

A jak Helenitka znosi te wszystkie badania? boze jak sobie pomysle co musicie przezywac łzy same naplywaja mi do oczu ... ona jeszcze taka maluska, a taka dzielna ... Oby czas w szpitalu szybko minal
Podziękowania: natB

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka