BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 6 miesiąc temu #1036287 przez Sandruska1995
dodi inaczej być nie mogło :)
Nie mogę spać przez to co się stało aż boję się do łazienki iść w nocy :evil:
Ładny suwak :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1036289 przez aggi
Dzień dobry ;) widzę że dodi dobrą passę zaczęła na forumie :-) super, niech to trwa i trwa! Która testuje teraz? :-)

Eryka widziałam cudnego aaaale on urósł ! :kiss:

dodi ja bym poszła w okolicy 6-7tc żeby już konkrety zobaczyć :-)

8 lata 6 miesiąc temu #1036290 przez Pinezka
Dodi - super wyrazne krechy dzis :woohoo:

A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze nasi przyjaciele spodziewaja sie dziecka :) To dopiero ok 6 tydzien i nic nie chcieli mowic, ale sie domyslilismy po ich szczesciu wypisanym na twarzy ;) Starali sie od prawie dwoch lat, ona ma duza niedoczynnosc tarczycy i prosze, w koncu sie udalo :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036292 przez magmus88
Hej :)

Dodi... gratulacje! Ostatnio nam tu ucichłaś a tu takie wieści :) super :)

Nefri - Eryk przecudowny!!!

Milunia, Pumcia - cieszcie się urokami macierzyństwa!!! :) Maluchy rosną nam pod nosem z dnia na dzień :)

Pinezka - to super. Mnie tez bardzo cieszą takie wiaodmości od znajomych :)

Kurcze Sandra.... naprawdę.. strach się bać co się dzieje :( najgorzej jak to się zdarza gdzieś blisko nas :(

Ja miałam wczoraj zaległego grilla urodzinowego.... Byłam w domu o 2 ... ale za to dziś spalam do oporu hehehe. A dziś idziemy o 18 na imprezę weselną. Tzn ślub mieli wczoraj, cywilny a dziś zapraszali znajomych na imprezkę.... Myślę, ze też zbyt wcześnie nie wrócimy.

Przez następne dwa weekendy mamy zaplanowane urodziny znajomych.... maj i czerwiec jest wykańczający :(

Co do ciasta - to muszę powiedzieć, ze te z owocem wyszło mi pyszne :PP hehehe Jak ktoś chce przepis, na proste a smaczne ciasto to zapraszam. ehhehe.

8 lata 6 miesiąc temu #1036298 przez aggi
magmus rzucaj przepisem :-)

Maksior walczył prawie godzinę żeby zasnąć na drzemkę. A ja mam jakaś ciężką głowę i spanie mnie męczy. Chyba się położę. Po niedzieli idę zbadać mocz i krew. Zrobię to nieszczęsne crp czy mi spadło i tsh przy okazji

8 lata 6 miesiąc temu #1036301 przez magmus88

Proszę bardzo :)

Tylko jak upieczesz to się nie wystrasz, ze ma się wrażenie, ze ciasto "pływa" :D Musi ostygnąć po prostu i najlepiej wsadzić je jeszcze później do lodówki :) W smaku pyszne, delikatne :) zależy też jakie owoce dasz. Ja tym razem piekłam z truskawkami, rabarbarem i czereśniami :) Ale stwierdzam, ze czereśnie nie mają jakiegoś wyrazistego smaku (przynajmniej w cieście).

Ja zaraz muszę się zacząć syzkować na następną impreze.... mam dziś dość. Nic nie zrobiłam a padam ze zmęczenia haha
Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1036302 przez Nowa...
Dodi - dziękuję za kciuki, coś jednak czuje, że nie wytrwam nawet do testu :pinch: Choć bym bardzo chciała być z Tobą na lutówkach:) teścik super :cheer: cieszę się Twoim szczęściem :cheer:
Milunia wieczorem postaram się zrobić zdjęcia mojej łazieneczki i wyślę- to tak dla przykładu będziesz miała :) Mam małą łazienkę, ale dzięki rozstawieniu nie odczuwam braku przestrzeni :)
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 6 miesiąc temu #1036303 przez joanna1991
Hej Hej!

DODI gratki :)

MAGMUS z chęcią przepiszę sobie twój przepis :* Ale masz tych imprezek :) korzystaj hi hi :*

AGGI no koniecznie zrób sobie badania.. A co do tsh to miałaś kiedyś za wysokie albo niskie?

8 lata 6 miesiąc temu #1036306 przez Sandruska1995
Dziewczyny dopadł mnie bol kregoslupa :evil: nie jest cały czas ale jak przyjdzie to leżę :S

8 lata 6 miesiąc temu #1036323 przez magmus88
Hej... ja myślałam, że jak dziś wejdę na forum to będę miała co czytać a tu takie pustki hehehe :)

My z imprezy weselnej wróćiliśmy znowu po 2.... Ale dziś już mi się lepiej wstawało :)

Sandra Ty boroczku... to leż póki możesz. Mnie kręgosłup boli tylko czasami wieczorem jak już kładę się spać. Wtedy to nie umiem sobie miejsca znaleźć....

Nowa i gdzie ta łązienka hehehe :) Sama z chęcią pooglądam jakieś inspiracje.... Mimo, ze moja ma 3 lata hehe.

8 lata 6 miesiąc temu #1036327 przez Nowa...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja łazienka- sprzątać już mi się nie chciało :whistle:
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 6 miesiąc temu #1036328 przez aggi
Witam się,wpadam życzyć Wam miłego dnia :kiss:

joanna nigdy nie badałam tsh ;) dziewczyny powiedziały żebym zbadała zobaczyć czy jest ok sama dla siebie i też tak zrobię, może w tym tkwi problem.

8 lata 6 miesiąc temu #1036337 przez Miluniaa
Nowa dzieki :* ładna :) podłoga w moim stylu chce wlasnie cos jasnego znalazłam taka i dosyć mi sie podoba ale cena jest zaporowa ...

Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1036343 przez Nowa...
Milunia- zbyt jasną łazienkę trudno utrzymać w czystości :) U mnie nie widać tak plam itp. A nie powiem robiąc łazienkę duże znaczenie miała cena :) Ta zaproponowana przez Ciebie jest ładna choć w chłodnej tonacji :) Ja wole cieplejsze tonacje. zapalić sobie świczkę i się relaksować w wodzie :cheer: Mi się jeszcze w jasnym fiolecie podobają łazienki- ale szczerze nigdy nie pomyślałam ,, szkoda, że nie mam fioletowej lub innej' to takie odcienie co się nie nudzą :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036350 przez Miluniaa
Nowa o czystosc to ja sie nie przejmuje i tak łazienke bardzo czesto sprzatam, a kuchnie mam czarna :laugh: :) Ja własnie bym chciala cos zeby bylo jasno i dawalo wrazenie czystosci no i chce plytki blysk ;p

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka