BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 6 miesiąc temu #1036125 przez ziaa
Buahahhahaha, dziewczyny dziękuję jesteście Kochane! Już wiem, ze są 2 sposoby żebyście były miłe ;p :evil: :evil: :evil:
pozytywny teścik :woohoo:
i małpa po ponad 100 dniach :D
Ale nawet Wasze miłę słowa nie są w stanie mnie przekonać by z następną też tak długo czekać ;p

Joanna, jest moc! Jedziesz z tym! :) Pamiętasz, ze CLO łączy się z WIN? :woohoo: :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1036130 przez joanna1991
ZIAA właśnie coś kojarzyłam, z tego co pamiętam to chyba MILLUNIA zażywała CLO WIN :D ciekawe tylko jak długo po tych tabletkach trzeba czekać na owulke..

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036131 przez ziaa
Joanna ja też miałam WINCLO! :D Co do owulki - najstarsi górale tego nie wiedzą ;p trzeba monitoringiem sprawdzać wielkość pęcherzyka. mi wolno rosły, miałam koło 20 dc. Masz coś na endo jeszcze od ginka? Bo ja miałam bardzo słabe i dlatego się nie udało, clo upośledza endo niestety. Jakieś wiesiołki i te sprawy pomagają, ale nie mnie hahahaha :D Druga sprawa to potwierdzenie, ze wyrośnięty pęcherzyk pękł. Mnie niestety olali z dodatkowym USG i była z tego torbiel. Jak w pora zauważą, że jest dobrej wielkości a nie pęka, to mogą podać zastrzyk i będzie pięknozja :)

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036132 przez natB
Joanna grunt to dobre nastawienie, a sukces będzie murowany :)

Ozesz orzeszku ale dziś parowka.. Tak przyjemnie było w domu, ale Helena musi się trochę też dotelnic wiec wytastalam 4 litery na dwór...

aggi faktycznie Maks skupiony :D super :D. U nas wygląda to tak, ja drukuj mu fajne kolorowanki widzę, że jest zafascynowany potem siadamy do stoliczka i fascynacja mija :D ja koloruje, a Wład wraca do,, roboty,, na swoim gospodarstwie :P

Magmus tak po cichu Ci zazdroszczę tego pierwszego dzieciatka :).. Tak ogólnie teraz widzę, że dla Wladka byłam okropna w pierwszych tygodniach eh taka bez uczuć.. Teraz przy Helenie nadrabiam zaległości, ale pamiętaj zresztą jeszcze będę to powtarzać, doceniaj, że będziesz miała dzieciątko :) mimo płaczu, kolek, nieprzespanych noc korzystaj garściami z tego, że będziesz tylko dla niego :) przy drugim juz tak nie ma :)

8 lata 6 miesiąc temu #1036133 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1036135 przez natB
Jeszcze wytłumaczenie dlaczego widać tam moja nogę :P bo Helena nie lubi stać w miejscu :P, a ręce mi wysiadaja :P

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036136 przez nati.olsztyn
nat Mnie tam Twoja noga w ogóle nie zdziwiła;) taka "oczywista oczywistość";-)hehehe

P.s. mój telefon szaleje i w kółko sam cos dopisuje do wiadomości!wrrrr

8 lata 6 miesiąc temu #1036137 przez Sandruska1995
joanna pozytywne nastawienie i wiara najważniejsze. Powodzenia :)

Aaa. U mnie pogoda dla mnie dziś, deszczyk, wiaterek czuje się świetnie. Obiadu dziś nie trzeba robić bo dostaliśmy zaproszenie do M brata i jego narzeczonej, także czas podnieść się i ogarnąć bo o 17 jedziemy :laugh:

Ja , syn i córka <3
Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1036145 przez joanna1991
ZIAA ja nic nie dostałam na endo.. Wszystkiego dowiem się jak będę na usg, ostatnio powiedziałam swojej gince że ja naprawde już się tym wszystkim męczę to powiedziała że nam pomoże i zaczęła działać do zabiegu HSG, no i że ma w zanadrzu kilka opcji. Moja szwagierka również do niej chodzi i za taką samą wizyte u niej zdziera z niej 150 zł a ode mnie 100zł no i na te same tabletki na prolaktyne jej daje recepte na 100% a mi na ryczałt. Chyba jej zrobiło się mnie się żal :evil:

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1036146 przez aggi
joanna ziajek to cooo wspólny wątek nas czeka i podobne terminy?! :whistle: brown jak tam u Ciebie cykl? Liczysz chociaż który dc masz? :-)

8 lata 6 miesiąc temu #1036147 przez joanna1991
AGGI ależ oczywiście! Jesteśmy za :) Ale byś się zdziwiła jak tak będzie :) cooo ??? :) :evil:

8 lata 6 miesiąc temu #1036148 przez aggi
Moje zdziwienie i radość nie miałoby końca :-)

8 lata 6 miesiąc temu #1036151 przez joanna1991
AGGI uwież że moje również :) A ty w tym miesiącu z jakimiś wspomagaczami? :evil:

8 lata 6 miesiąc temu #1036156 przez ziaa
No dobra Aggi i Joanna, ja tez się zgadzam na wspólny watek, niech Wam będzie! :woohoo: :woohoo: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No i niech jeszcze Brown pozna jaka jestem dobra, zarezerwuje jej miejsce! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ehem, mam nowy suwaczek! HAHAHHAHAHAHA B)
Podziękowania: brown24

8 lata 6 miesiąc temu #1036157 przez Nowa...
A Ja to co? nieładnie tak koleżanki nie zaprosić :laugh:
U mnie który dzień cyklu to sama nie wiem :) wiem tylko że w niedzielę biorę ostatnie tabletki luteiny i w pn już nie biorę, zatem dla pewności w niedzielę lub w poniedziałek test. ... Choć wynik wydaje mi się oczywisty :pinch:
Ziaa- fajny suwaczek, ale oby cykl się szybko zakończył, a najlepiej nie przyszedł przez najbliższe 9 miesięcy :)
Puma jak u Ciebie? Jak dajesz radę? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka