- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zia.... Twoje 105 dni to nic ja małpy potrafiłam nie mieć i pół roku..... Także zluzuj majty hahaha. Ale kurcze, mówią, że sport to zdrowie
O... w poniedziałek wyruszasz na wczasy. Wsiaodmo na jak długo? Ważne, ze jakieś decyzje już podjęte teraz będzie tylko lepiej
Sandra... kurier ważniejszy niż dentysta??
Aggi - ja siostrzeńcowi na drugie urodziny kupiłam właśnie rowerek biegowy. Dopiero teraz powoli wykminia o co w tym biega Najpierw po domu prowadzał hehe, później my go trzymaliśy i prowadziliśmy a teraz już sam zaczyna śmigać.
Ja byłam dziś u dermatologa. Na jednej stopie zrobiły mi się kurzajki (tzn tak podejrzewałam bo nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam) no i okazało się że mam rację heheh. Dstałam jakiś preparat i w przysżłym tygodniu mam się zjawić na kontrolę. Podobno sa małe, nie głębokie więc szybko mam sobie z nimi poradzić. Jak będzie, zobaczymy.
Przejrzałam z mamą dziś ciuszki.... tak z grubsza. No i muszę kupić jakieś pajacyki do spzitala. Wydaje mi się, ze będą najwygodniejsze.... a niestety tam gdzie chcę rodzić, trzeba mieć własne ubranka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- Liss99
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Magmus nie wiem jak w szpitalu gdzie będziesz rodzic, ale tam gdzie ja rodziłam ciuszki maluchy miały szpitalne... Tylko na wyjście były potrzebne , zresztą sam kaftanik wystarczy, będzie tak gorąco za pewne w szpitalu, że hoho dodatkowo maluchy są w rozkach
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nat - no tam gdzie ja mam rodzić to ciuszki trzeba mieć na cały pobyt.... tak piszą na stronie a jak faktycznie jest? W szpitalu, który jest blisko mnie to wiem, że dają ciuszki, trzeba mieć tylko na wyjście... Podpytam koleżankę bo jej znajoma tam rodziła.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli tak na stronie jest napisane to tak pewnie jest
Moja mała terrorystka zasnęła uf.. Sama nie wiedziała czego chce, cyca nie, smoka nie, spać nie, gadać nie.. Ozesz Kurna juz jest na,, nie,,
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Liss bardzo mi przykro.,rozumiem doskonale co czujesz.Musisz sobie jakos z tym poradzić. Po pewnym czasie będzie lepiej
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
brown - to teraz nikt z Tobą nie pogada.... Ą, Ę i te sprawy
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
magmus paczkę wyśle jutro lub w czwartek, pogoda dopisuje to S wraca późno z pracy, a nie mam się jak dostać na pocztę masz rację pajacyki są najwygodniejsze. Albo ostatecznie body kopertowe i polspiochy
liss broń boże nie chciałam Cię urazić, wręcz odwrotnie napisałam to byś poczuła się lepiej w tym wszystkim. Będzie dobrze, udało się więc jest ok, widocznie coś było nie tak i organizm sam interweniowal. Życzę Ci by @ szybko się skończyła, beta spadła, a za miesiąc czy dwa by @ na długo nie dotarła do ciebie
nat co szpital to inaczej. Co prawda tam gdzie ja rodziłam to ubranka szpitalne miały dzieci, ale był sierpień i położne ubieraly każdego malucha w body z długim/kaftanik i spiochy. I nie były w rozkach maluchy tylko owinięte tetrami i kocykiem w kokonik. Każde dziecko identycznie. A w szpitalu ciepło bylo.najlepiej o wszystko dopytac magmus
brown tyyyyy szalona ! Jak tam?
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Nefri, Aggi jest PŁASKO Ogólnie większość dnia jestem na szkoleniu więc nic jaszcze nie zwiedziłam, jutro mam zamiar wybrac się do Złotych Tarasów . Jestem w Hotelu obok lotniska, gdyby nie dźwięki samolotów to chyba całkiem spokojna dzielnica. Aaaa zaszczyt mnie kopnął bo minęłam się z Steczkowską w restauracji hotelowej .Teraz juz w wyrku, jutro atrakcji ciąg dalszy
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
joanna Ty chcesz żebym ja zawału dostała? Żeby pół foruma zawału dostało?! Martwilysmy się! TRZYMAM NADAL KCIUKI daj znać jak będziesz miała wyniki :* ale nie za kilka dni tylko OD RAZU