- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
melduję że nadal u mnie @ brak.. doszliśmy z mężem do wniosku że jeśli do wieczora @ nie przyjdzie to sam mi testa kupi i zrobię..
MAGMUS ale ci zazdroszczę koncertu LEMONA u nas 25-26.06 są dni naszego miasta i nie będzie takich atrakcji chociaż nie powiem bo w tamtym roku była u nas Ewa Farna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Ja nas ranem myślałam że pojadę na IP torba spakowana i o 5 rano brałam prysznic taki mnie bol brzucha złapał ale nospa pomogła. Ledwo żyję
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
brown moja koleżanka na porodowke z dziewczynką szła... a urodziła syna jej szok nie znał granic. Wyprawka różowiutka itd
magmus ale taki wynik jak miałam w szpitalu był po prostu bardzo wysoki a nie podwyższony, a oni nic.. ani leków ani nic... masakra traktowanie człowieka ... super po prostu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u nas też lemon będzie niedługo mówisz że masz wyszczuplajacy aparat?! Dawaj model haha
joanna mnie to już palce bolą, serio! Myślałam że tescior tu będzie z rana a tu psikus
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
MAGMUS teraz przeczytałam na stronce mojego miasta że w te dni będzie u nas koncert Andrzeja Piasecznego ufff dobrze że wolne wzięłam w pracy
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Aggi - aparat w telefonie hehe... taki szmelc a proszę jakie ładne zdjęcia robi hahaha nie no wynik miałaś wysoki...t o fakt. Ważne, ze jest niżej.
Sandra - Ty to masz przypadki w tej ciąży, co chwilę coś.... moze warto było pojechać niech sprawdzą co ejst grane. W końcu mamy jeszcze trochę czasu
O.. Ewa Farna - też lubię jej głos.... ze dwa lata temu był PIASEK.... to był koncert mmmm.... Najlepszy
Melduję, ze pościel i materac kupione! Kamień z serca. Teraz tylko czekać na przesyłkę
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No, no Sandra... Ty już się lepiej przygotuj hehe z tymi Twoimi bólami ja myślę, ze jak się nic nie będzie działo to w połowie lipca może wszystko przygotuje. A nawet gdyby coś się wydarzyło to poproszę kogoś o przygotowanie. Ważne zebym miała już wszystkie rzeczy w domu pokupowane.... bo ubrać łóżeczko to już pikuś. Gorzej jakby ktoś za mnie miał kupowac.... a tak to luzik
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus jaką pościel wybralas? polecam ci z całego serca taki podkład na materac nieprzemakalny maluch ubabra przescieradlo, ale materac będzie czysty. Maksior jak był malutki często mocno ulewal i dobrze że miałam podkład bo to śmierdzi jednak a podkład można wyprac a materac czysty nadal teraz nadal go używam bo Maksior nieraz przelewa pampersa w nocy...super pościel bardzo ładna pomarańczowa i fioletowa mi do gustu przypadla zielona też super
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
AGGI no tak jak to lekarze... nic sie nie dzieje to do domu odsyłają... najważniejsze że już poziom spadł, oby dalej się obniżał.. no i żeby już nie powróciło
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa