BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 6 miesiąc temu #1035881 przez joanna1991
Hej dziewczyny!
melduję że nadal u mnie @ brak.. doszliśmy z mężem do wniosku że jeśli do wieczora @ nie przyjdzie to sam mi testa kupi i zrobię..

MAGMUS ale ci zazdroszczę koncertu LEMONA u nas 25-26.06 są dni naszego miasta i nie będzie takich atrakcji :D chociaż nie powiem bo w tamtym roku była u nas Ewa Farna :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1035883 przez Sandruska1995
joanna Powodzenia mocno trzymam kciuki . :woohoo:

Ja nas ranem myślałam że pojadę na IP torba spakowana i o 5 rano brałam prysznic taki mnie bol brzucha złapał ale nospa pomogła. Ledwo żyję :(

8 lata 6 miesiąc temu #1035885 przez joanna1991
SANDRA bidulka ty to się nastresujesz przed tym porodem, a lekarz mówił od czego takie boleści masz? bo to przecież za wcześnie na przyjście na świat twojej kruszyny. Trzymaj się kochana :*

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1035886 przez aggi
pinezka crp jest wyznacznikiem stanu zapalnego, zakażenia w organizmie :S

brown moja koleżanka na porodowke z dziewczynką szła... a urodziła syna :p jej szok nie znał granic. Wyprawka różowiutka itd

magmus ale taki wynik jak miałam w szpitalu był po prostu bardzo wysoki a nie podwyższony, a oni nic.. ani leków ani nic... :blink: masakra traktowanie człowieka ... super po prostu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u nas też lemon będzie niedługo ;) mówisz że masz wyszczuplajacy aparat?! Dawaj model haha :-)

joanna mnie to już palce bolą, serio! Myślałam że tescior tu będzie z rana a tu psikus :(

8 lata 6 miesiąc temu #1035887 przez joanna1991
AGGI to czyli nie jest w porządku z twoimi wynikami? kurcze co za lekarze. przecież to takie niebezpieczne..może jest jakiś inny lekarz? to tak jak u mnie żaden gin nie potrafił mi pomóc, ale na szczęście zmieniłam i odrazu ma w zapasie jakąś strategie, co prawda prywatnie ale chociaż wiem za co płacę. Kochaniutka to trzymaj dalej te kciuki :*

MAGMUS teraz przeczytałam na stronce mojego miasta że w te dni będzie u nas koncert Andrzeja Piasecznego :) ufff dobrze że wolne wzięłam w pracy :)

8 lata 6 miesiąc temu #1035888 przez joanna1991
AA dziewczyny doradźcie mi bo moja siostra kończy dziś 7 lat ( jestem również jej chrzestną) a ja nadal nie mam prezentu i nie mam pojęcia co mogę kupić, może macie jakiś pomysł?? :)

8 lata 6 miesiąc temu #1035889 przez magmus88
Joanna podgrzewa atmosferę : D

Aggi - aparat w telefonie hehe... taki szmelc a proszę jakie ładne zdjęcia robi hahaha nie no wynik miałaś wysoki...t o fakt. Ważne, ze jest niżej.

Sandra - Ty to masz przypadki w tej ciąży, co chwilę coś.... moze warto było pojechać niech sprawdzą co ejst grane. W końcu mamy jeszcze trochę czasu :)

O.. Ewa Farna - też lubię jej głos.... ze dwa lata temu był PIASEK.... to był koncert mmmm.... Najlepszy :)

Melduję, ze pościel i materac kupione! Kamień z serca. Teraz tylko czekać na przesyłkę :)

8 lata 6 miesiąc temu #1035891 przez joanna1991
MAGMUS pochwal się pościelą :D

8 lata 6 miesiąc temu #1035892 przez Sandruska1995
magmus jak znów zacznie boleć to będę jechała. Ja czekam dziś na przesyłkę z prześcieradłem do łóżeczka i chce juz ubrać. :)

8 lata 6 miesiąc temu #1035894 przez magmus88
allegro.pl/posciel-7-el-120x90-dlugi-och...osc-i6177524837.html - zielone zamawiałam. Niebieskie tez mi się podoba ale jak mam zielone ściany to wziełam zielone heheh. I jeszcze kilka rzeczy od tego sprzedawcy...

No, no Sandra... Ty już się lepiej przygotuj hehe z tymi Twoimi bólami :) ja myślę, ze jak się nic nie będzie działo to w połowie lipca może wszystko przygotuje. A nawet gdyby coś się wydarzyło to poproszę kogoś o przygotowanie. Ważne zebym miała już wszystkie rzeczy w domu pokupowane.... bo ubrać łóżeczko to już pikuś. Gorzej jakby ktoś za mnie miał kupowac.... a tak to luzik :)

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1035896 przez aggi
joanna 3 lekarzy widziało wyniki.. żaden nie zadecydował o jakimś antybiotyku, ja swoje wyniki dopiero wczoraj widziałam bo nawet mi ich nie pokazali tylko mówili że wysokie ale ból przeszedł to mogę do domu iść. Generalnie masakra.. drugi wynik spadł z tego 166 na 17, dalej wyższe ale jest ogromna różnica

magmus jaką pościel wybralas? :-) polecam ci z całego serca taki podkład na materac nieprzemakalny :-) maluch ubabra przescieradlo, ale materac będzie czysty. Maksior jak był malutki często mocno ulewal i dobrze że miałam podkład bo to śmierdzi jednak a podkład można wyprac a materac czysty nadal :-) teraz nadal go używam bo Maksior nieraz przelewa pampersa w nocy...super pościel bardzo ładna :-) pomarańczowa i fioletowa mi do gustu przypadla :-) zielona też super :-)

8 lata 6 miesiąc temu #1035898 przez joanna1991
MAGMUS przepiękna jest ta pościel :) każdy kolorek jest świetny :)

AGGI no tak jak to lekarze... nic sie nie dzieje to do domu odsyłają... najważniejsze że już poziom spadł, oby dalej się obniżał.. no i żeby już nie powróciło

8 lata 6 miesiąc temu #1035899 przez magmus88
Wiem Aggi - już pisałaś o tym podkładzie :) mam go na uwadze. Jak będę zamawiać następne rzeczy to go poszukam. Bo Ci nie mieli :) Ale Ty mówisz o takiej a'la ceratce?

8 lata 6 miesiąc temu #1035900 przez aggi
magmus ja taki mam allegro.pl/showitem/description/6167653078.html :-) od 2 lat prawie piore i zakładam i nic się nie dzieje z nim a materac jak nowy :-)

8 lata 6 miesiąc temu #1035901 przez magmus88
Dzięki Aggi - to takiego będę szukać albo zamówie nawet tam... zobaczę co mają jeszcze :) dzięki! Ale to zaczekam jeszcze troche z zakupami... bo teraz znowu mamy przegląd jednego auta...., ślub znajomych, ja robię zaległe urodziny dla znajomych ehhehe poza tym w przyszłym tyg wizyta prywatna :D wiec się nazbiera haha.... No i dziś wydałam już 400zł na te pościele i inne pierdołki... ech :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka