- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Co do brzucha... zawsze mówiłam, ze u mnie nic nie widać to mi nikt uwierzyć nie chciał hahaha
Cornick - co do wagi.... no niestety moja łazienkowa ani te u lekarza nie kłamią hehehe. Mam chyba wyszczuplający aparat co do materaca to pisałam Ci na lipcówkach - to u mnie będzie pianka - gryka - kokos. Termometr jakiś bezdotykowy ale jeszcze nie mamy nic wybranego konkretnego. Wiem jedynie , ze tak w granicach 100zł są.
Joanna co za emocje hehehe
Ja dziś znowu dostałam przelew z ZUSu... Teraz widzę, ze oni przelelai mi tak, jak mam L4... czli będę dostawać pieniążki co 2 tygodnie hehe
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- Liss99
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
Kilka miesięcy się staraliśmy i powiem wam że to prawda jak już siebe opusci to się udaje. Chociaż mi się wydaje że pomógł bioenergoroterapeuta. Wspanialy czlowiek który leczy ludzi z niepłodności. Wiele sama mu zawdzięczam. A przed tą owulacja poszłam do niego na wzmocnienie hormonów moj partner jest sceptyczny ale jemu też wykonał seans (zabrałam jego zdj) właściwie to chodzę do niego ze wszystkim nie leczę się żadnym antybiotykiem. Ostatnio mialam ciezka grype i po trzech dniach bylam zdrowa. Facet działa cuda. Niezwykle ciepla otwarta osoba. I nie zdziera pieniędzy. Kiedyś też nie wierzyłam ale dziś mogę powiedzieć to się zmieniło. Pisze o tym bo może któraś z Was chciałaby skorzystać z jego pomocy. Oczyszcza też umysł. Ja już bylam tymi probami zdesperowana a po seansie u i niego nabrałam spokoju i optymizmu.co najwazniejsze mozna wysłać mu swoje zdjęcie pomaga na odległość. U lekarza ciągle byłam wysmiana jak chce Pani zajsc w ciaze i poluje Pani na owulacje to się Pani nie uda czulam się jak głupia jakaś. A ten bioenergoterapeuta pomógł mi i niejednemu mojemu znajomemu.
Życzę każdej z Was powodzenia!!!)))
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
magmus no powiem Ci że 15kg waży kawał chłopa, już mi go ciężko nosić! piękny brzuś jestem podobnej figury bez ciąży haha weronia jest przed tobą ale się nie udzielała dawno tu
nat oj tak ostatnio mega kumulacje miałam...
cornick materac mamy pianka gryka kokos. A termometr ja mam taki elektroniczny z giętką końcówka, bo ja mierze od początku w pupie. Co do dostawek nie pomogę, mamy zwykle drewniane lozeczko za 200zł z allegro
joanna sikaj z ranaaaaa
nowa nie znam się na luteinie więc nie pomogę
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Niagara - ciche gratki Natchnelas mnie tym swoim badaniem, bo mi sie dzis snilo, ze bylam u gina i nagle stwierdzil u mnie 18 tydzien ciazy i ze dziewczynka
Magmus - sliczny brzuszek
Aggi - a co to CPR? Ale najwazniejsze, ze spadlo. Mozna powiedziec, ze sie samouzdrowilas
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Magmuś Slicznie wyglądasz, brzuszek zgrabniutki bardzo Także tego,,, rogal Ci nie zaszkodzi
Joanna trzymamy kciukasy
Niagara to gratki chłopca..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:
Nowa, nie znam sie, ale luteina chyba nie zaszkodzi, jakby co podtrzyma ciąże, albo wywoła @
Aggi dobrze ze wyniki wracaja do normy, ale szkoda że nic Ci nie powiedzieli, z jakiego powodu taki wzrost.Ale najwazniejsze że jest lepiej
Puma i Ziajeek wywołuje Was! To ja miałam zrobic przewe na forum nie Wy także tego! Meldować się , smutno tu bez Was! nie ma kogo powkurzać
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi - ja niedawno też miałam podwyższone SRP ale przez przeziębienie, mikro przeziębienie., teraz na szczęście w normie
Ach no faktycznie... jeszcze weronia... ale jej tu już chyba lata nie było
Liss - akurat mnie bioenergoterapeuci nie przekonują ale cieszę się, że Tobie pomógł
Ja jestem po koncercie, u nas w mieście był dziś LEMON na dniach miasta. Lubię go
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Cieszę się z każdego pozytywy i trzymam kciuki za resztę i Łobuzie nie prowokuj bo jak się rozkrece to znów tu wsiakne
Kurde u mnie Mały po ulaniu płacze, pewnie go piecze a nie powinno. W poniedziałek może przejdę się do lekarza bo widać że go to męczy
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Puma - może by już czas zmienić suwak
Aggi - te zdjęcia chyba wyszczuplają... bo ze mnie jest mega kloc serio
Będę dziś zamawiać pościel do łóżeczka... w końcu!