BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 6 miesiąc temu #1035938 przez magmus88
Puma - bo chcielibyśmy wiedzieć ile ten Twój przystojniak juz ma!!!

majka - słodka Twoja mała :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1035940 przez natB
majka ale kochana kruszynka :) niech rośnie zdrowo!
Co do diety to ja nie mam diety :P Jery jem za pięciu eh... Wszystko, co mi w ręce wpadnie dosłownie...

pumcia spokojnie jakimiś wypryskami się nie przejmuj takie niemowlaki często mają i często trudno wychwycić od Czego.. U nas Helena np. Jak kimś czasem u nas w łóżku to musi mieć położony otulacz bambusowy na nasze prześcieradło, bo zaraz ma buzke wysypana...
Także sama widzisz :)... Ja przy drugim to mi wsio ryba i się za dużo nie stresuje... A majka to JUZ w ogóle luz blues.. A jak siostry zareagowały? Jak ogarniasz w ogóle trójkę wow :D

Mi też pfu.pfu odpukać w niemalowane Helena śpi w nocy, poszła spać przed 21.. Pierwsza budkę ( ja jej zrobiłam) o 3 potem.po 6 sama.sie obudziła i znowu zasnęła i śpi :).. W dzień gorzej z tym spaniem, ale staram się żeby jedna porządna drzemkę zaliczyła:)

8 lata 6 miesiąc temu #1035947 przez Pumcia
No dobra Nat - przekonałeś mnie :cheer: zluzuje poslady. Ciocia Milunia mnie uratowała bo miałam inny problem, mały ulewal po jedzeniu, tzn tak do godziny -.wygladlo to jak serek i chyba podraznil sobie przelyk. Podaję mu Babilon nutriton i jak na dzień dzisiejszy działa :) mały nie ulewa, choć czasem się zdarzy i jest wisk ale nie tak jak wczesniej. Także polecam jak któraś ma problem tego typu - dzięki Miluniek :p
Magmus - wystarczy zapytać :laugh:
Brown, ziajek, Miluniek, Aggi, Nefri, Nattka co u Was ? Na szybkiego tyle tylko napisałam ale reszta dziewczyn chociaż po zdaniu jakby was leci by się przydalo - będę miała co czytać przy karmieniu :p

8 lata 6 miesiąc temu #1035948 przez ziaa
Oto moje jedno zdanie dla Pumci :D

Witam się z rana w dodatku w poniedziałek, ciesząc się, że u Was raczej dobrze, a zarazem martwiąc się o brak wieści od Joanny, która sobie z nami tak brzydko pogrywa ;), kontynuując to zadnie mogę wspomnieć, że u mnie lipa, dupa i wszystko razem, czyli @ nadal brak, a dziś endokrynolog, który jak zobaczy wyniki to padnie z wrażenia (skacze mi ta tarczyca jak chce), mam w pracy nowe przedsięwzięcie więc chyba rzucę te starania w cholerę bo sił mi na to wszystko już brak.

Ale czytam Was z przyjemnością i czekam na wieści :)
Pozdro :D :evil:
Podziękowania: Pumcia

8 lata 6 miesiąc temu #1035949 przez Miluniaa
Cisza tutaj !!!! chce coś powiedzieć !! także tego hmm
JOANNO PRZYWOŁUJE DO MELDUNKU !!!!!! :evil:

Puma
Ciocia Milunia ma same dobre rady :evil: :evil: :evil: :evil: ale nie do wszystkich ciocia Puma chce sie stosować :evil: :evil: :evil:
A my powoli zaczynamy rozszerzac diete :whistle: ale jej smakuje ! :) tylko mam wszystko upieprzone do okola :whistle:

8 lata 6 miesiąc temu #1035950 przez brown24
Ja tak na szybko.
Majka słodka niunia :)
Joanna!!!! MELDUJ SIĘ :evil: :kiss:
Nat pięknie wyglądacie z Helenitą :kiss:
Puma słuchaj doświadczonych i zluzuj majty :P P.S. To TY w ogóle sypiasz? :woohoo: :evil: hhehe
Ziaaa :kiss: jestem bardzo ciekawa co Twoj endokrynolog Ci powie ;) ale chyba zajęcie mysli robota to najlepsze wyjscie na narazie.Moja @ regularna jak kiedyś...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Odezwe się później :P

8 lata 6 miesiąc temu #1035951 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: nati.olsztyn, Pumcia, ziaa

8 lata 6 miesiąc temu #1035952 przez magmus88
Brown - my trzymamy kciuki, żebyś cało dotarła "Z" warszawy :D wiadomo jak to jest na szkoleniach ehhehe Powodzenia! Ucz się pilnie :D

Boże Milunia.... chcesz, zebym padła ze śmiechu ahahaha. Cudowna! hahahaha A bikini pierwsza klasa :) Siwiec by jej pozazdrościłą :)

Puma także pytam :D Ile ten przystojniaczek już ma :)

Mam nadzieje, ze Joanna się dlatego nie odzywa, ze ostro świętuje :) A dziś czeka już na wynik z bety żeby nam tu całą dokumentację przedłożyć ehhehe

Kurcze Ziiaa - skacząca tarczyca to nie dobrze.... mam nadzieje, ze Ci to jakoś unormuje wszystko lekami :) a potem już z górki! A co to za nowe przedsięwzięcie? B) Przyznaj się :)

Sandra a jak tam Twoje samopoczucie??
Aggi - a u Ciebie po weekendzie?

Ja pichce obiad.... bo wczoraj się wymigałam hahaha.
Podziękowania: Miluniaa, Pumcia

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1035954 przez aggi
Cześć i czołem :kiss: u nas dobrze weekend minął jak z bicza strzelił! Maks za równe 2msce kończy 2 lata.... matko starzeję się :D wczoraj wwzięliśmy moją babcię na grilla ;) fajny dzień spędziliśmy :-)

magmus nie pomogę, pocztę mam w interii.

sandra o matulu ile ciuchow :p huśtawka bardzo fajna :-)

majka Nelka cudna :*

pumcia u nas chyba w końcu lepiej, muszę badania powtórzyć jeszcze mocz, do lekarki iść, potem znów krew powtórzyć i mam nadzieję że w końcu będą wyniki ok.

ziaa masz pomysł dla dwulatka na prezent? ;) twoja @ to maszkarada jedna, wkurza mnie wiesz? Jak tarczyca skacze to niezbyt fajnie, no choćby się założyć to ona jest winna.... wiesz że chyba sama przy okazji walne sobie tsh z krwi.... może i u mnie to jest problem..

brown udanego szkolenia :evil:

milunia wpisz sobie minimodels tam by się Zuza nadawała, bezbledna jest :woohoo:

joanna odezwij się do nas :kiss:
Podziękowania: Miluniaa, Pumcia, brown24

8 lata 6 miesiąc temu #1035956 przez ziaa
Magmus Aggi ja leczę Hashimoto od 14 lat. Potrafiłam na dobrze ustawionej dawce leku przejść trzy czy cztery lata. A teraz maskara jakaś. Dwa tygodnie temu byłam ponad normę, gin kazał dołożyć niewiele, pół tabletki do dziennej dawki i jestem juz po prostu w głębokiej dolinie ponownej normy. Eh, słów brak!

Aggi czekam zatem na wieści jak Twoje tsh, zbadaj koniecznie! :) Dla dwulatka w taką pogodę?? No proszę Cię, tylko basen wchodzi w grę! Dokupiłabym do tego siatkę plastikowych piłek by mu wrzucić w ten basen zamiast wody w pochmurne dni ;)

8 lata 6 miesiąc temu #1035957 przez Nowa...
No to jeszcze ja kilka słów dla Pumy :laugh: Otóż biorę luteinę od 4 dni, czyli od skoku i wiem, że luteina podnosi temp więc z przymróżeniem oka mierzę temp :laugh: A wczoraj synek miał 8 me urodzinki, zadowolony bardzo :) co jak co, ale rodzeństwo to by się już mu przydało :) A zapisałam się do ginekolog - ale wizyta dopiero 24 czerwca takie kolejki :whistle: Akurat po okresie już będę i zobaczymy co mi powie :)
I Ja czekam na info od Joanny- oby już świętowała :)

8 lata 6 miesiąc temu #1035958 przez Sandruska1995
magmus a wczoraj miałam dzień Energi i sporo zrobiłam :laugh: A dziś męczy mnie bol głowy :evil: ale kusi mnie ubrać łóżeczko, ponieważ chcę żeby przeszło zapachem naszym pościel :P

aggi sama jestem w szoku. Już nic nie kupię :unsure: chyba :laugh:

joanna ??? :dry:

milunia co to za wanienka ? Jaka firma? Oo mała jest cudowna :laugh: :kiss:
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1035960 przez brown24
I Magnus spokojna Twoja rozczochrana :lol: Ja jestem uosobieniem spokoju i rozwagi :laugh: :silly:
Milunia :laugh: :laugh: Udała Ci się maleńka.Oj czuje ze zrobi karierę w show biznesie :laugh: Wanienka super, a bikini wymiata :laugh:
Aggi zrób zrób badania ;) i może się wszystko rozjasni :kiss:
Ja
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 6 miesiąc temu #1035961 przez Miluniaa

8 lata 6 miesiąc temu #1035966 przez natB
ziaa współczuję przejść z tarczycą... to, coś co nikomu do życia nie jest potrzebne potrafi uprzykrzyć człowiekowi życie eh...

joannahalo halo?!

pumciana prawdę warto czasem wrzucić na luz...spoko oko będzie dobrze!... mały jest na mm? ja pamiętam, że Władowi jakiś czas podawałam też ten bebilon...

brownhoho pendolino :D tosz to podróżujesz już tak po europejsku :P heh

aggi jak to mówią eh peszek :P...

U nas dziś trochę temp spuściła z tonu UF! na szczęście... mała śpi... a ja buszuję po internecie :P a nóż widelec coś fajnego znajdę :P

Zresztą dzisiaj doszła przesyłka z La Millou <3... jakby któraś coś chciała kupić polecam poduszkę motylka normalnie strzał w 10! :)... IDEALNA :D... łepek Heleny już nie lata po całym wózku :P

Millunia Twoja Panna jest THE BEST :D aaaaa :D :D ... bujny włos, trochę ciałka :P... a jak Tobie śpi w nocy? :) pytam tak z czystej ciekawości :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka