- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Co do diety to ja nie mam diety Jery jem za pięciu eh... Wszystko, co mi w ręce wpadnie dosłownie...
pumcia spokojnie jakimiś wypryskami się nie przejmuj takie niemowlaki często mają i często trudno wychwycić od Czego.. U nas Helena np. Jak kimś czasem u nas w łóżku to musi mieć położony otulacz bambusowy na nasze prześcieradło, bo zaraz ma buzke wysypana...
Także sama widzisz ... Ja przy drugim to mi wsio ryba i się za dużo nie stresuje... A majka to JUZ w ogóle luz blues.. A jak siostry zareagowały? Jak ogarniasz w ogóle trójkę wow
Mi też pfu.pfu odpukać w niemalowane Helena śpi w nocy, poszła spać przed 21.. Pierwsza budkę ( ja jej zrobiłam) o 3 potem.po 6 sama.sie obudziła i znowu zasnęła i śpi .. W dzień gorzej z tym spaniem, ale staram się żeby jedna porządna drzemkę zaliczyła:)
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Magmus - wystarczy zapytać
Brown, ziajek, Miluniek, Aggi, Nefri, Nattka co u Was ? Na szybkiego tyle tylko napisałam ale reszta dziewczyn chociaż po zdaniu jakby was leci by się przydalo - będę miała co czytać przy karmieniu
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Witam się z rana w dodatku w poniedziałek, ciesząc się, że u Was raczej dobrze, a zarazem martwiąc się o brak wieści od Joanny, która sobie z nami tak brzydko pogrywa , kontynuując to zadnie mogę wspomnieć, że u mnie lipa, dupa i wszystko razem, czyli @ nadal brak, a dziś endokrynolog, który jak zobaczy wyniki to padnie z wrażenia (skacze mi ta tarczyca jak chce), mam w pracy nowe przedsięwzięcie więc chyba rzucę te starania w cholerę bo sił mi na to wszystko już brak.
Ale czytam Was z przyjemnością i czekam na wieści
Pozdro
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
JOANNO PRZYWOŁUJE DO MELDUNKU !!!!!!
Puma Ciocia Milunia ma same dobre rady ale nie do wszystkich ciocia Puma chce sie stosować
A my powoli zaczynamy rozszerzac diete ale jej smakuje ! tylko mam wszystko upieprzone do okola
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Majka słodka niunia
Joanna!!!! MELDUJ SIĘ
Nat pięknie wyglądacie z Helenitą
Puma słuchaj doświadczonych i zluzuj majty P.S. To TY w ogóle sypiasz? hhehe
Ziaaa jestem bardzo ciekawa co Twoj endokrynolog Ci powie ale chyba zajęcie mysli robota to najlepsze wyjscie na narazie.Moja @ regularna jak kiedyś...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Odezwe się później
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Boże Milunia.... chcesz, zebym padła ze śmiechu ahahaha. Cudowna! hahahaha A bikini pierwsza klasa Siwiec by jej pozazdrościłą
Puma także pytam Ile ten przystojniaczek już ma
Mam nadzieje, ze Joanna się dlatego nie odzywa, ze ostro świętuje A dziś czeka już na wynik z bety żeby nam tu całą dokumentację przedłożyć ehhehe
Kurcze Ziiaa - skacząca tarczyca to nie dobrze.... mam nadzieje, ze Ci to jakoś unormuje wszystko lekami a potem już z górki! A co to za nowe przedsięwzięcie? Przyznaj się
Sandra a jak tam Twoje samopoczucie??
Aggi - a u Ciebie po weekendzie?
Ja pichce obiad.... bo wczoraj się wymigałam hahaha.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
magmus nie pomogę, pocztę mam w interii.
sandra o matulu ile ciuchow huśtawka bardzo fajna
majka Nelka cudna :*
pumcia u nas chyba w końcu lepiej, muszę badania powtórzyć jeszcze mocz, do lekarki iść, potem znów krew powtórzyć i mam nadzieję że w końcu będą wyniki ok.
ziaa masz pomysł dla dwulatka na prezent? twoja @ to maszkarada jedna, wkurza mnie wiesz? Jak tarczyca skacze to niezbyt fajnie, no choćby się założyć to ona jest winna.... wiesz że chyba sama przy okazji walne sobie tsh z krwi.... może i u mnie to jest problem..
brown udanego szkolenia
milunia wpisz sobie minimodels tam by się Zuza nadawała, bezbledna jest
joanna odezwij się do nas
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Aggi czekam zatem na wieści jak Twoje tsh, zbadaj koniecznie! Dla dwulatka w taką pogodę?? No proszę Cię, tylko basen wchodzi w grę! Dokupiłabym do tego siatkę plastikowych piłek by mu wrzucić w ten basen zamiast wody w pochmurne dni
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
I Ja czekam na info od Joanny- oby już świętowała
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
aggi sama jestem w szoku. Już nic nie kupię chyba
joanna ???
milunia co to za wanienka ? Jaka firma? Oo mała jest cudowna
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Milunia Udała Ci się maleńka.Oj czuje ze zrobi karierę w show biznesie Wanienka super, a bikini wymiata
Aggi zrób zrób badania i może się wszystko rozjasni
Ja
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polecam ! jest rewelacyjna
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
joannahalo halo?!
pumciana prawdę warto czasem wrzucić na luz...spoko oko będzie dobrze!... mały jest na mm? ja pamiętam, że Władowi jakiś czas podawałam też ten bebilon...
brownhoho pendolino tosz to podróżujesz już tak po europejsku heh
aggi jak to mówią eh peszek ...
U nas dziś trochę temp spuściła z tonu UF! na szczęście... mała śpi... a ja buszuję po internecie a nóż widelec coś fajnego znajdę
Zresztą dzisiaj doszła przesyłka z La Millou <3... jakby któraś coś chciała kupić polecam poduszkę motylka normalnie strzał w 10! ... IDEALNA ... łepek Heleny już nie lata po całym wózku
Millunia Twoja Panna jest THE BEST aaaaa ... bujny włos, trochę ciałka ... a jak Tobie śpi w nocy? pytam tak z czystej ciekawości