BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 6 miesiąc temu #1035729 przez Pumcia
Liss gratulacje :woohoo: to jest ciąża - dla pewności idź zrób betę - zobaczysz - uwierzysz :woohoo: super, luuubie takie wiadomości :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1035731 przez honka_18
Liss Gratuluję !!!

Ja test owu pozytywny od wczoraj może tym razem będzie mały człowieczek :whistle:

8 lata 6 miesiąc temu #1035739 przez joanna1991
LISS Ja również widzę 2 kreseczki :) ale super! :*
MAGMUS kochana czy w tym cyklu po HSG twoja @ przyszła w terminie?

8 lata 6 miesiąc temu #1035743 przez Pinezka
Liss - gratulacje :woohoo:

Nat - Helenka da rade, juz nie raz przeciez ci czarno to wszystko przedstawiano, a zobacz, jaka dzielna wojowniczke urodzilas ;)

A my jeszcze sie nie staramy, na razie to etap rozgrzewki :lol: Tabsy pewnie w wakacje odstawie.

8 lata 6 miesiąc temu #1035745 przez magmus88
HEj :)

Aggi - zaraz wszystko na spokojnie obejrze, jak coś to sie odezwę :)

Liss - moje gratulacje! Pięne wieści na koniec dnnia :)

Pinezka! Ale ślicznioch :) kiedy on tak urósł!!

Joanna - ten pierwszy cykl był ok, wszystko w terminie.... :) a czy u Ciebie są już opóźnienia? :woohoo: Mi lekarz wtedy mówił, zeby nie robić testów tylko poczekac tydzień i iść na betę :) Trzymam kciukI!!!

Nat - pokaż nam helenkę :) Wszystko będzie dobrze!! nie możesz myśleć inaczej!!!

Ja miałam wczoraj wizytę :) wszytsko jest ok, mały lezy główką na dół, ale wiaodmo jeszcze moze się obrócić :) waży 1850g.

Dziś byłam u dietetyczki i biabetologa... nawet dietetyczka mnie pochwaliła hahahaha. Ale chciała mnie zabić za rogala z dżemem... powiedziałam jej, ze to moja zachcianka :D

8 lata 6 miesiąc temu #1035746 przez niagara
Liss gratulacje! Śliczne krechy, dawno tu takich nie było ;) Spokojnych 9m-cy życzę, dbaj o siebie :)

Nowa u mnie w porządku, bez zmian ;) Brzuchol rośnie, mam wrażenie jakby z dnia na dzień robił się coraz większy :laugh: :P Na szczęście póki co tylko 1kg na plusie :P
Jutro mam wizytę, może wreszcie dowiem się kto u mnie mieszka ;)

8 lata 6 miesiąc temu #1035751 przez Nowa...
Niagara- no to oby było wiadomo kto mieszka :) będę wypatrywała od Ciebie informacji :)

8 lata 6 miesiąc temu #1035752 przez natB
Joanna Jak Twoja @?...

Niagara 3mamy kciuki za wizytę :).. Czekam na info :)

Magmus noooo sporo waży maluszek :D na prawdę prawie 2 kg, pamiętam, że moja w tym czasie ważyła ok 0,5 kg mniej, a urodziła się z wagą niecałe 3600 gr sasasa :P...

sandruska jak samopoczucie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 6 miesiąc temu #1035753 przez Sandruska1995
niagara to trzymam kciuki za wizytę :)

natB mogłoby by być lepiej . :(
Już wiem czemu się źle czułam. Choroba mnie bierze. Właśnie się obudziłam całe gardło mnie boli i głowa pęka. Mój M też pół nocy gorączkę miał :sick: gorzej być nie mogło :( .

My dziś idziemy załatwiać sprawy urzędowe , znaczy o uznanie ojcostwa bo nie będzie mi się chciało załatwiać tego po porodzie a chce żeby mała miała odrazu nazwisko i obywatelstwo M przy porodzie bo krócej będziemy czekać wtedy na akt urodzenia jak załatwię to teraz już .

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1035754 przez natB
sandruska współczuję chorobska, ale ja z Helena tez się tak nachprowalam, pamiętam do dziś to zapalenie zatok szczekowyxh okropienstwo...
Zdrówka!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 6 miesiąc temu #1035757 przez magmus88
Hej :)

Nat :) sprawdzałam w necie i mój maluch raczej jest w dolnej granicy z wagą :P Dziewczyna na wątku była na USG półtorej tygodnia później niż ja i jej maluch waży już 2300 :) Ale niech przybiera i ma siły :)

Pochwalę Wam się, ze wczoraj moja znajoma urodziła :) 4kg 57 cm. A chudzinka jak palec :) to drugi jej maluch. Pierwszy był jeszcze większy hahaa.

Ja dziś jestem umówiona ze znajomą na kawkę, zaraz muszę się szykować do wyjścia. Później jadę do pracy z L4 id o ZUSu zawieźć je.

8 lata 6 miesiąc temu #1035761 przez brown24
Liss :woohoo: :woohoo: gratki!!!! W koncu jakies dobre wiesci na forum :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:
Nat Helenka jest cudowna :kiss: i wszystko bedzie dobrze, już tyle trudności pokonałyście że nie moze byc inaczej :kiss: :kiss:

Magmuś dawaj tego rogala z marmoladą :laugh: ja taaaaaka głłodna :silly: i pokaż nam tutaj brzucholka ;)
Sandra to może do lekarza sie wybierz? lepiej zdusić chorobe od razu ;)
Aggi i jak Twoje samopoczucie? miałaś jakies badania jeszcze? mam nadzieje że teraz juz wyjdziecie na prostą :kiss: Jestem myslami z Tobą, i o wspólnym watku też nie zapominam :P
Pumka a Ty jak tam z Szymkiem? dajecie radę? :kiss: Co u Ciebie w ogole?

8 lata 6 miesiąc temu #1035766 przez joanna1991
NAT MAGMUS dzisaj jest termin @ póki co jej nie ma ale wiadomo.. ma czas do wieczora.. zobaczymy co będzie.. w razie co mam recepte na CLO to wykupie i będziemy działać w tym miesiącu :D

8 lata 6 miesiąc temu #1035767 przez brown24
Joanna trzymam kciuki :kiss:
Ciekawe co tam u Zancik i Chudzinki :)

8 lata 6 miesiąc temu #1035769 przez aggi
czołem :silly:

nat no Maks mi wyrasta powoli z 92 już :) 86 mam dawno schowane, a nawet niektóre 92.... bo klocek z niego :P nogi serdelki.. itd :) Helenka cudowna ! Te włoski :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

nowa działaj i powodzenia :)

magmus odpisaaaałam Ci :P No to super że Bartuś rośnie zdrowo :)

niagara już 17tc??? Szok jak ten czas ucieka, już niemal połowa za Tobą :)

sandra to tyle papierków jest jak się bez ślubu żyje? szok, robią z ludzi niewiadomo kogo..

brown powiem Ci że dobrze tak głowę zająć czym innym. Sama po ostatnich problemach i ciężkich dniach nie mam ochoty nawet myśleć o TYCH sprawach. Od niedzieli zero bólu, chyba jest ok. :) choć boję się nawrotów jakichś... ciąża to teraz ostatnia rzecz o której myślę...

joanna i tak bez testuuuuuuu z rana :evil: :whistle: :whistle: :whistle:

Byłam dzisiaj badanie krwi zrobić. Jutro wyniki. Trzymajcie kciuki proszę

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka