- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
MAGMUS do ginki mam iść w 10dc a później powie mi co dalej, możliwe że znów będzie mi kazała przyjść na kolejne usg. A co do siatki na drzwi balkonowe to ja mam chyba taką jak ty piszesz że masz. jakiś czas temu kupiliśmy w Biedronce i mój D. zamontował i powiem ci że non stop mamy uchylony balkon, na dodatek ja wiecznie zapalam światło i w domu nic nie lata.
SANDRA współczuje takich "atrakcji" jak to przeczytałam to aż ciarki miałam...
Ja dziś umieram, tak mnie brzuch boli że mam wrażenie że zaraz wybuchne
Ja już po pierwszej dawce CLO kolejna wieczorem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ziaaa jednak nie zapomniałaś o mnie Wiem ze tęsknisz maleńka Także nie wyobrażam sobie nie być razem "z Tobą" w ciąży AGGI I Dzoana z Wami oczywiście też
Sandra masakra, co sie dzieje na tym świecie...
A ja sobie dalej na szkoleniu wczoraj mieliśmy spotkanie integracyjne nad Wisłą Noi oczywiście cały czas przyswajam ogrom wiedzy Dzis planuje sie pouczyć na jutrzejszy egzamin w hotelowym pubie
A tymczasem odpoczywam od nadmiaru nauki
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Na internecie pisze ze facet miał 43 lata i dostał w głowę 2 strzały. Ale nie wiadomo czy to on miał zginąć bo tym autem jeździł jego młody syn z kolegą zawsze .
Aaa ubrałam łóżeczko, mały tak bardzo chciał . przepiore potem wszystko i tyle
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Co do wspólnego wątku to fajna by była przygoda hi
SANDRA pokoik, łóżeczko, wszystko WSPANIAŁE!
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Ziaa to i jak się przyłącze do gratulacji - bardzo się cieszę, że w końcu ta wredota do Ciebie przylazła i mam nadzieje, ze za chwile razem z Joanna będziecie mamuskami z jednego wątku. A zeby było Wam weselej, to jeszcze niech Brown, Aggi i Nowa do Was dołącza
Brown i jak oceniasz warszafke? wiadomo, ja też wolałabym mieszkać tam, gdzie Ty . Teraz od czterech lat mieszkam pod Wawa a za trzy miesiace przeprowadzamy się do domu właściwie w lesie, wiec już się cieszę. Wielu ludzi, którzy przyjeżdżają tu do pracy, wiec mieszkają tu i zarabiają kase, mówią, że nie lubi tego miasta. A to jest moje miasto i choć sama z niego uciekam, to wkurza mnie jak to slysze, bo przecież nikt ich tu na sile nie trzyma. Taka mala dygresja, ale to powszechne zjawisko, wiec przy okazji postanowiłam skomentować.
Miłego weekendu dziewczyny
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Joanna - dobrze, ze masz pozytywne nastawienie i ze ginka sie porzadnie toba zajmie Niedlugo sie posypia pozytywy, goraco w to wierze
Ziaa - sila woli u ciebie te @ przywolala
U mnie pechowy tydzien - w poniedzialek Mlody ulamal sobie gorna jedynke, prawdopodobnie od jakiegos zderzenia (a tych ostatnio niemalo) mu pekla i potem pod byle naciskiem kawalek odpadl. Mamy go teraz obserwowac, czy do infekcji i obumarcia nerwa nie dojdzie, no i nieco mu sie rusza A wczoraj, notabene jak dziadkowie go chcieli odwiedzic, zeby zobaczyc jak sie czuje, tak wyrznal w stolik, ze warge sobie rozcial. Pojechalismy z nim w te pedy na pogotowie, bo polik puchl mu super szybko i wszedzie bylo pelno krwi. Na szczescie rozciecie bylo dosc powierzchowne i dzis juz wyglada w miare. Ja z kolei dogorywam od jakiegos wirusa, slabo sie czuje i mowic prawie nie moge, wiec wyobrazacie sobie, z jakim efektem moge sie liczyc, jak chodze za Juniorem i go scenicznym szeptem przywoluje do porzadku Smieje mi sie w twarz
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Nefri ja tak naprawdę większość czasu spędzam w hotelu na szkoleniu.Wczoraj byliśmy tylko w centrum,poleżakować nad Wisłą i zobaczyć stadion narodowy:) Ogólnie miasto tętni życiem,ludzie bardziej odważni,otwarci w zachowaniu i całokształcie.Ale tez bardziej bezczelni np.Pani w kasie na dworcu,po pytaniu mojej koleżanki jak ma dojść do kas biletowych na górze,odpowiedziała - może helikopterem..
Na kilka dni,pozwiedzać itp. spoko,ale
na pewno ciężko byłoby mi tu żyć.Ja lubię ciszę ,lasy,góry itp. Tutaj się duszę i cieszę się ze już jutro wracam:)
Eryczek jest słodziak.Rośnie jak na drożdżach
Pinezka współczuję wypadków małego i choróbska. Mam nadzieję ze nowy tydzień,będzie dla Was juz tylko lepszy:)
Pumcius jak tam Mamuśka
Ziaa noi ja oczywiście gratuluje@ ! Przeoczyłam wczesniej tego newsa Trzeba to uczcić! Popijam redsa za Twoje zdrówko szczerbulku
- dodi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
nefri ale Eryk rośnie wow duży chłopak .. A podobny jest do Tymka?
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- dodi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137