- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Odebrałam wczoraj wyniki, a właściwie połowę bo wyniki z moczu się zgubiły.. więc crp samo spadło do 3, babka z labo zdziwiona że bez antybiotyku samo spadło do normy. A tsh wyszło mi 2,6.... i teraz mam zagwozdke.. bo ów Pani z labo zapytana czy powinnam iść do lekarza mówiła że nie. Że owszem dla starających się norma tsh 1-2 ale tylko tych którzy na codzień mają problemy i biorą leki, a nie dla osób które mają w normie. No i zglupialam. Mówiła bardzo przekonująco, że lekarz nie da leków jak mam w normie. Że ewentualne leki mogą tylko namieszac w naturalnym działaniu organizmu. Co sadzicie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nat kciuki zacisniete! cały czas! Jesteście mega dzielne pamiętaj
niagara to już na 100% synek? super ładne imię
joanna no to rzeczywiście Ty wysokie miałas.
magmus ja miałam nieusztywniany rożek i jakoś nie był zły poza tym praktycznie go nie używałam, może kilka razy
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Aggi ja robiłam niedawno tsh ale to już w ciąży było.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
aggi to prawda najlepsze tsh przy zajściu w ciążę to 1-2 tak pomiędzy... U mnie przed zajściem wynosiło 1,54 .. Znajdź najlepiej gin enfokrynologa i niech Tobie coś da albo doradzi co zrobić, żeby zbić tsh.. Zresztą dobry gin powiecie tez Tobie coś doradzić
Dobrze, że crp spadło
Moofka a Ty bana dostaniesz.. Przylazisz ot tak bez żadnych wieści, co tam u Was... Bez zdjęć Zosi pokoju?! Co to am znaczyć.. Poprawiaj się natychmiast
Niagara co ja widzę półmetek prawie za Wami WOW
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna widziałam, że zrobiłaś forumowy come back - za Ciebie zaciskam podwójnie
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
NatB sama nie wiem, kiedy to zleciało
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Ja to jestem ciągle z doskoku, ale miło się czyta co tam u wszystkich słychać... Zwłaszcza u mamusiek
Niagara ja z biegiem czasu ciesze się, że mam tzw,, parke,, jak to wszyscy mówią... Nie wyobrażam sobie nie mieć córki i synka ach jestem w 100 % spełniona mama
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Liss99
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Moofka - nat ma rację dramatyzujesz chwal się! Czekamy na fotki
nat - z tsh tak jest.. mi mój endokrynolog zawsze powtarza, ze norma to norma. Jak jest w normie to nie ma co poprawiać.... a tsh 2 to wymysł głównie firm farmecautychnych..... Na szczęście nigdy mój gin nie nalegał na obniżenie TSH. Endo jeszcze zawsze powtarzał żeby uważać zeby z niedoczynnosci nie wpaść w nadczynność i na odwrót... bo to bardzo łatwo...
Ja miałam TSH przy zajściu w ciąże w okolicach 2.5.... z tym, że ja też jestem po operacji i biorę cały czas leki.
...więc aggi - jeżeli chcesz się wybrać z tym wynikiem do lekarza to bardziej do endo - n ale skoro jest w normie to też wydaje mis ię, że nie ma podstaw Moim Zdaniek wynik jest jak najbardziej ok ale ja lekarzem nei jestem
Kurcze Niagara Faktycznie już prawie połowa!
No nat - Ty masz fajną parkę i to w dobrej konfiguracji... która z dziewczyn nie marzy o starszym bracie
Ja byłam dziś na wizycie. Lekarz kazał mi leżeć. Nie mogę nawet siedzieć.... Mały napiera na szyjkę. Jest bardzo nisko. Szyjka co prawda twarda i zamknięta, macica miękka. Lekarz poprosił mnie nawet, zebym chociaż 3 tygodnie jeszcze wytrzymała hehee. Znając życie (śmiałam się dziś z siostrą), urodzę jakieś 2 tygodnie po terminie hehehe
Pokazałam lekarzowi tez moje żylaki.... bo mam na nodze. Powiedział, że nie wymagają clexanu póki co... jedynie pończochy mogę ubierać ale wie, ze teraz sa upały więc będzie cieżko więc najlepsze - leżenie
Omówiłam też z położną plan porodu, który wydrukowałam ze strony swojego szpitala.... Powiedziała, ze gdyby coś to najlepiej umówić to też z położną na miejscu.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kto siedzi w brzuchu.....
Nat Ty masz parkę a ja jakoś nie mam parcia na chłopca dziadkowie by chcieli wnuka bo póki co po obu stronach są po 2 wnuczki ale nam jest obojętne
magmus no ze 3 tygodnie by Wam się jeszcze przydały w dwupaku więc bądź grzeczna
a pokój Zośki.... no prawie skończony meble są wszystkie, jeszcze pierdółek brakuje chce jakieś fajne kolorowe poduchy zamówić, jakiegoś kwiatka postawić na regale, obrazki powiesić. zabawki jeszcze nie przeniesione, chociaż Zośka i tak bawi się głównie na dole w salonie. no i kupić lampkę ścienną bo zrobiłam Zośce kącik do czytania książek to światło musi być póki co wygląda to tak:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.