BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1036555 przez natB
AaaaaAAAA Moofka jaki CUDOWNY pokoik!! Aaaaa zakochałam się:D a ta lampka gwiazdka w tej skrzynce? The Best :D i to łóżko :D.. Helena podrosnie to od razu jej takie sprawie :D no pięknie:D :D
Plakaty zamowilas w końcu? Czy wydrukowalas?

aggi hmm no coś w tym może być, że nie ma co mieszać. Ja problemu z tsh nigdy nie miałam, tylko z antygenami anty tpo... Eee dla mnie ta cała tarczyca to czarna magia.. Gin tez Ci coś poradzi skoro tarczyca ma dużo wspólnego z zajściem w ciążę itp. :)

Dajcie sobie na luz, zajmij się sobą :).. Zrób coś xo sprawi że poczujesz się lepiej.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Magmus wiesz co ja miałam starszego brata i do dziś się nie lubimy :P ale to chyba kwestia tez tego, jak byliśmy chowani heh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1036556 przez joanna1991
AGGI sądzę, że nie są złe twoje wyniki i nie masz czym się martwić. Są w normie i to bardzo dobrze. Chciałąbym mieć taki wynik bez leków :P Jestem cały czas pod opieką endokrynologa i by ci powiedziałą że nie ma do czego się doczepić.

MOOFKA Witaj! WoW nie wiedziałam że dzidziusia się spodziewasz :) Ale superowo! Gratki! :* Za bardzo za wami tęskniłam i musiałam wrócić :* Dzięki za kciukasy kochana :* P.S. A pokój jest rewelka! :*

Coś czuję że zaczyna się coś dziać. Chyba zaczynają pracować intensywnie moje jajniki :D na szczęście do piątku nie daleko i dowiem się czy CLO zadziałało.

8 lata 9 miesiąc temu #1036559 przez Nefri
Moofka piękny pokoj. Przypomnij mi jak Ty te plakaty drukujesz, w sensie przygotowujesz do druku, bo mi kiedyś wysłałas, ale gdzieś mi wcielo te wiadomosc. Ja też nie miałam parcia na parke, a wręcz bardzo chciałam drugiego chłopca i teraz jak patrze na tych moich chlopakow, to jestem przeszczesliwa, ze ich mam.
Magmus to Ty już wreszcie może jednak usiadz sobie wygodnie, s raczej połóż, i postaraj się tak wytrzymać jak najdluzej ;)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1036572 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1036573 przez aggi
Czołem ;)

magmus właśnie jest w normie, nawet podwyższone nie jest.. a czy ja wiem czy tu gdzieś jakiś endo na kasę jest?! ;) nie mam pojęcia.

moofka pokój super :-)

nat wiesz może nie podlamana ale już mnie to wszystko denerwuje, ostatni cykl był taki piękny zero myśli zero głupich objawów, doszukiwania się itd, nawet @ bezboleśnie przyszła... zrobiłam to tsh - jest w normie i tyle, jakoś szczerze mam dość myślenia o lekarzach bo potem znów się nakręce, zacznę przejmować a po co.. to nie ułatwi. Norma jest normą. Wrzucam na luz, urlop przed nami :-) po powrocie zapytam gina co sądzi o tym wyniku

joanna trzymam kciuki za piątek :-)

cornick ale zobacz im bardziej się roztrzasa pewne kwestie tym jest człowiek bardziej nakręcony i przejęty. Na jakiej podstawie twierdzisz że u mnie jest coś nie halo?? Wiesz mi chodzi też o to że pójdę do endo, nawet w sumie nie wiem gdzie i jaki u nas jest ale trafie na kogoś niekompetentnego, dowali mi leków , potraktuje przedmiotowo kasę weźmie i rozwali naturalną pracę organizmu. Tak przedstawiła mi to babka w labo. Mówiła tak konkretnie i przekonująco, że zglupialam. Ja po prostu najpierw z moim ginem to przedyskutuje, jemu ufam i niech on decyduje. Ale to dopiero za jakiś czas, urlop przede mną, nie chcę zaprzątać sobie głowy problemami których być może wcale nie ma

8 lata 9 miesiąc temu #1036575 przez Paula1704
Aggi ja też ostatnio, po namowie przyjaciółki, zrobiłam tsh i resztę hormonów związanych z tarczycą i się uspokoiłam bo wszystkie są w normie. Ale jak czytam co Ci tu dziewczyny piszą to też już nie wiem czy być spokojną czy nie :) a też nie chcę się nakręcać na lekarzy, dalsze badania itd
Zerknijcie dziewczyny na te wyniki jak możecie:)
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1036576 przez Cornick

8 lata 9 miesiąc temu #1036577 przez aggi
paula a ty leczylas kiedyś tarczyce? Widzisz masz 2,5 a ja 2,6. Tych konkretnych już nie robiłam tylko samo tsh. Dokładnie tak jak piszesz też nie lubię się nakręcac, potem człowiek szuka problemów których nie ma i głupieje psychicznie...

8 lata 9 miesiąc temu #1036579 przez aggi
cornick mam zamiar po urlopie powtórzyć tsh żeby zobaczyć jaki będzie wynik. Najwyżej zrobię te dodatkowe jeszcze.i z całością podbije do mojego gina. Wiesz nie lubię po lekarzach chodzić, szukać dziury w całym. Zawsze lekarze mówili mi że norma to norma, jak się miescisz to nie roztrzasaj. Jedziemy w góry nad jezioro Solińskie ;) 23.06

8 lata 9 miesiąc temu #1036580 przez Paula1704
aggi nie leczyłam nigdy, ale przez te moje ostatnie przeboje z ciąża itd przyjaciółka zaleciła mi, żebym na własną rękę zrobiła te badanie i sprawdziła czy przypadkiem nie to jest przyczyną. No, ale wyszła norma we wszystkich więc nie planowałam się z nimi nigdzie wybierać :)

8 lata 9 miesiąc temu #1036581 przez Cornick

8 lata 9 miesiąc temu #1036586 przez Miluniaa
natB z niecierpliwoscia czekam na wiesci i modle sie za Helenke. Daj koniecznie znacjak bedzie po

8 lata 9 miesiąc temu #1036587 przez aggi
Pamiętacie jak chciałam zrobić dla Maksia lampkę nocną i miałam pomysł? Potem problemy pokrzyżowały mi plany. W końcu zabralam się za to :-) Maksiu śpi, robota wre :-) to mój debiut, mam nadzieję że jakoś będzie wyglądało jak skończę :-)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1036590 przez natB
aggi no brawo! Matka działaj...

8 lata 9 miesiąc temu #1036592 przez Pinezka
Nat - dzielna Helenka :kiss: i Ty tez dzielna kobieta jestes, musi byc Ci teraz bardzo ciezko, ale trzeba sie skupic na tym, ze kazdy kolejny dzien bedzie lepszy. Mysle o was caly czas, mam nadzieje, ze odczuwacie te pozytywna energie od forumowych ciotek :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka