- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
Kamka no witaj, ja na razie jestem na tym samym etapie co Aggi.Na luzie...wakacje sie zbliżają, także chce się tym cieszyć,odpocząć,odreagować i żyć pełnią Życia,a nie myśleć tylko o jednym
Aggi doczytałam ze wybieracie się nad Solinę,my tez planujemy chociaż na weekend, bo jako nowy pracownik urlopu pewnie szybko nie dostanę .Będziecie wynajmować jakiś domek nad jeziorem?Musisz mi zdać relacje po powrocie
Ziaa pieronku czekamy na Twoje wyniki, a co u Ciebie tak poza tym? jakies wakacje się szykują?
Pumcia helllooooo! Co tam Matko Polko?
Nefri niestety nie widzę teledysku na Tel., zobaczę później na laptopie:)
Magnus pokaz ta komodę i imprezuj dopóki możesz
Sandra może to faktycznie mala Cie gdzies od środka bombarduje kopniakami chyba chce żebyś w końcu odpoczęła i usiadła na dupce hehe
Ja dzisiaj w końcu wolne, od piątku bylam w pracy, więc weekendu w zasadzie nie miałam.Ubolewam troche nad tymi pracującymi niedzielami ehh, no ale dobrze ze chociaż 2 w miesiącu wolne.
Musimy sie w końcu wsiąść za pomalowanie sypialni i salonu.I urządzić się do końca bo część rzeczy w pudłach jeszcze heh.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Co tam jak tam?
Aggi lampka zrobiona?
Brown jak pracowałam w galerii handlowej to też tak ubolewałam nad pracującymi weekendami i godzinami wieczornymi A generalnie praca się podoba? Ludzie fajni? Szkoleń dużo?
Nerfi fajny klip! i muza w moim guscie!
NatB jak tam u Was?
Pumcia skrobnij coś!!!!
Ja jeszcze wyników nie mam, czekam na magiczna kopertę ;p Urlopu na razie nie planuje, i tak mam prawie każdy weekend wyjazdowy, krążę po Polsce i się szkolę
A! I piję ziółka, stwierdziłam, ze tylko one mi się sprawdziły póki co w kwestii skrócenia cyklu, to je piję
Miłego dnia!
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
brown - komoda jeszcze nie do końca złożóna.... ale mamy taką www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39021105/ tylko, że na 5 szuflad. Trochę wyższa Co do imprez... powoli wymiękam bo to kolejny weekend z rzędu... a teraz zapowiada się i piątek i sobota.... łeee ehhehe Nie mam tylu kreacji hahaha.
Dziś jadę się w końcu spotkać z dziewczynką dla której byłam nianią.... umawiałyśmy się już ze 4 razy i zawsze coś... ehhehe. Mam nadzieję, ze w końcu dziś wypali
W tygodniu jeszcze z przyjaciółą mam iść na lody bo ma urodzinki a później właśnie w sobotę imprezka w szerszym gronie.
Zia - myślę, że ziółka nie zaszkodzą a mogą pomóc Co to się tak szkolisz non stop
Aggi właśnie... jak tam efekt końcowy lampki poka, poka
Mnie coś gardło boli od 2 dni... i katar mam jeszcze tego brakowało
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Ja wczoraj wzięłam łóżeczko do sypialni i małemu zrobiłam porządek. Dziś chciałam odpocząć ale mi się przypomniało ze balkon mam do po sprzątania
Ta. Mój M przytargal rower w piątek i do dziś stoi w pokoju
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Póki co postawiłam pranie i poszyłam parę rzeczy bo mi zalegały....
Obiad na szczęście mam tylko do odgrzania z wczoraj...
Prasowanie na mnie czeka ale chyba dziś nie mam weny :PP poza tym na leżąco byłoby mi ciężko hehehe
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Ja leżę głowa mnie boli coś ale balkon posprzątałam, jeszcze taras został ale dziś mi się już nie chce nic .. pomysłu na obiad też nie mam .
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Nat jakieś nowe wieści u Was? ja właśnie od dzisiaj idę na zwolnienie, żegnaj praco Zośka idzie do przedszkola od września, już wpisowe zapłacone. połowę wakacji spędzimy pewnie na działce nad jeziorem, więc bez sensu było ją wcześniej posyłać. obrazki obrabiałam w paintcie, drukowałam a3 i wyglądają ok. może poszukaj wzorów na innej stronie? ooo właśnie doczytałam.... oby kolejne dni i noce były już lżejsze trzymajcie się dzielnie kobitki
Milunia masz remont w domu? co robicie? fajnie i niefajnie zarazem ja się jeszcze po naszym nie odgrzebałam do końca
brown uroki pracy w handlu znam to aż za dobrze
ziaa ja brzucha nie pokażę bo się boje już robić fotki bo na nich widzę jeszcze bardziej jaki jest duży
Zośka ma drzemkę, ja chyba też się położę na pół godzinki dzisiaj było skakanie po kałużach - "mamo ty też skacz" i nie ma przeproś
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
A u mnie hmm bez większych zmian. jestem już po @ dziś 7 dc . W piątek wizyta u lekarza i zobaczymy co zaproponuje
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
kamka wiesz ja jestem zdania jak pewnie większość dziewczyn, że jak się chce to się nie udaje... no i się zgadzam z tym, w sumie z maksem się udało w momencie jak już chciałam się umawiac do gina na rozmowę dlaczego się nie udaje także wiem że to trudne ale staram się teraz uwalniac myśli na urlop jedziemy z owulacją także może kto wieee wrócimy w powiększonym składzie? Hehe a z małą też Wam tak długo zeszło?
sandra ileż sprzętów w lozeczku widzę hehehe szalona jesteś co to za tablice Natan ma? Fajna
nefri nie działa mi filmik
ziaa lampka nie jeszcze ale jak dokoncze to pokaże mówisz że ziolka pijesz. Ilu dniowy cykl przy nich miałas? Ja castagnus zacznę lykac od nowego cyklu
magmus nieee w końcu nie byliśmy:-) i jak było??? Lampka jeszcze niegotowa ale powoli do przodu hehe
brown tak kochana mamy zarezerwowany domek nad jeziorem, w sumie w wiosce obok soliny 500m do jeziora myczkowskiego, a 3km do solińskiego zdam relacje jak wrócimy czyli 27-28.06
nat napewno na Helence się odbija to wszystko otoczenie operacja to dla niej pewnego rodzaju sytuacja stresowa. Ale ma dzielna mame przy sobie która ja wspiera całym sercem buziaki :*****
moof ty już 17tc?! Kiedy?! Matko jak ten czas leci
nowa trzymam kciuki
pumcia joanna milunia pinezka co słychać ?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aggi Udanego urlopu Ci życzę! O castagnusie myślę jak mam te ciezkie dni a potem zapominam i tak jakos nie biorę ba nawet go nie kupiłam. Ale tak sie zastanawiam nad nim i nad ziołami w związku z różną długością fazy lutealnej. ehhh mam trochę mętlik w głowie.
nefri Świetny teledysk i śliczny synek.
moofka Skakanie z dziećmi po kałużach jest świetne;)
No i dalej nie pamiętam...
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Ziajek jestem Kochana cieszę się że u Ciebie lepiej, śledzę Twoje posty - jestem na bieżąco
Może uda mi się to wstawię zdjęcie Szymka
Brown- ucz się ucz dzieciaku - jak oslepne to mi doradzisz
Nat - mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko . . . Jesteś najsilniejszą babka jaką znam pamiętaj że najgorsze za Wami a to że peklas dziś to normalna reakcja, ja nie wiem czy ja bym codziennie nie pekala