BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1037905 przez Sandruska1995
aggi No właśnie nie wiem jak tutaj. Małego w Polsce rodzilam i to w październiku. :dry:
S pakuje też coś na długi rękaw, skarpetki i czapeczke do tego.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu #1037908 przez nati.olsztyn
nat Helenka wspaniała! Te oczka cudowne! :-)

Sandra Jak koleżanka i jej Maleństwo? A Ciebie plecy może z nerwów rozbolaly? Ubranka śliczne.

Moja @ chyba się rozkręca. Przyszla jednak szybciej niż castagnus.

8 lata 5 miesiąc temu #1037916 przez Sandruska1995
nati koleżanka dalej obolała, na usg jednak stwierdzono że łożysko nie nie odkleja ale nie wiadomo czy maluch nie ma nic złamane. Czekają kilka dni. Widziałam jej auto. Miała dużo szczęścia :(

Leżę w łóżku, pije magnez i wziąłam nospe.

8 lata 5 miesiąc temu #1037920 przez aggi
nati nie przejmuj się, zacznij brać jak przyjdzie :-)

8 lata 5 miesiąc temu #1037921 przez magmus88
Hej hej :)

Aggi - Twój syn staje się coraz bardziej dorosły!!! :) Macie już plany na prezent urodzinowy?? :)

NatB - Helena przecudowna! Matko jaki słodziak! A jak sztywno trzyma główkę!! Zdolniacha :) No i włoski ma nieziemskie :)

Zia.... a już myślałam, ze będę musiała wracać do poprzedniego postu zobaczyć czy moze czasem coś nie napisałaś :PP Coś nas olewasz ostatnio :P Pumy nie ma to co... już nas olewasz? To samo brown.... phi.... hehehe. Dziewczyny meldujcie co tam u Was :) Jakie plany urlopowe??

Kurcze Sandra.... znowu jakiś wypadek :( masakra.... Pamiętam jak pisałaś o tych innych.... brrrr Dobrze, że koleżance i dzidziusiowi nic poważnego się nie stało.No i leż, leż... i pachnij :) tyle Ci pozostało ehhehe :)
A ciuszki prześliczne :) Ja na wyjście mam bardziej coś "standardowego" ehheh. Wziełam białe body z długim rękawem i do tego albo - śpiochy bawełniane lub mam śpiochy (albo bardziej ogrodniczki) welurkowe (dwie pary - jeden całkiem mały rozmiar i nie wiem czy mi się zmieści do tego ehhehe a drugi trochę większy) ale do tego muszę mieć skarpetki :) Biała czapa i wziełam chustkę pod szyję w razie WU i jeszcze kocyk cienki mam spakowany. Myślę, że coś wybiorę :D bo nie umiałam się zdecydować :) Może później zrobię zdjęcie... narazie nie chce mis ię znowu tego wygrzebywać z szafy ehhehe

Nato - Aggi ma rację... costa weźimesz jak przyjdzie i tyle :)

8 lata 5 miesiąc temu #1037922 przez aggi
magmus szczerze to co wymysle to stwierdzam że po co mu to ;) napewno jeśli dostanie pieniądze to kupimy mu łóżko. Żeby już było. :-) myśleliśmy nad rowerem ale nie wiem czy się nie wstrzymać, on się boi nowości, poza tym pewnie nie umiałby jeździć ani usiedziec za długo..

8 lata 5 miesiąc temu #1037924 przez honka_18
Witam, mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie :whistle:

Aggi wybacz że się wtrącam ale w sprawie prezentów urodzinowych mogę polecić rowerek biegowy, mój pierworodny dostał też bardzo boi się nowości i w ogóle wszystkiego ale ten rowerek zaakceptował i świetnie sobie na min radził, i oczywiście lego duplo Artek dostał są rewelacyjne

8 lata 5 miesiąc temu #1037925 przez Sandruska1995
aggi rowerek biegowy jest super! Mój mały już jest na niego za mały i dostał normalny rower 14' a dalej woli biegowy :whistle:

magmus moje będą spakowane do fotelika w domu i M przywiezie mi w dzien wyjścia. Bez sensu żebym to brała bo jak będzie chłodno przygotuję inny zestaw . Facetowi akurat tego nie zostawię :laugh:

8 lata 5 miesiąc temu #1037926 przez nati.olsztyn
magmus Napisalam do Ciebie prywatną wiadomość:)

8 lata 5 miesiąc temu #1037928 przez Sandruska1995
Idę się kąpać, pakuje papiery . Nie wytrzymam. Chyba pojadę do szpitala . Coraz gorzej .
Bol jak na miesiączkę, kręgosłup boli i czuje się pół przytomna :sick:
Oby moja córka sobie nie wybrała jutrzejszego dnia bo szwagra urodziny a w niedziele ma szwagierka. Jutro 35 tc. :(

8 lata 5 miesiąc temu #1037929 przez magmus88
Dzięi nati, że piszesz tutaj :D bo w ogóle nie rzucają mi się w oczy te wiaodmości tam hehehe :) Odpisałam Ci ;)

Aggi - co do rowerka... w sumie nie jest to zły pomysł... Myśmy akurat taki rowerek kupili siostrzeńcowi, tez na drugie urodziny... a, ze ma w grudniu :D to dopiero teraz na wiosnę/lato zaczął z nim urzędować.... też na początku było ciężko a teraz już coraz lepiej brusi :) i naprawdę, świetnie uczy trzymać równowagę... Na początku chodził - bardziej go "prowadził między nogami". trochę nieudolnie a teraz naprawdę fajnie mu to wychodzi :) też musiał się z zcasem przekonać do niego :)

Sandra... ja też mam wszystko naszykowane to wzięcia z fotelikiem... nie będe tego brała wcześniej no bo i po co :) i tak jak mówisz... wszystko już przygotowałam sama bo nie chciałabym chyba widzieć tego co by przywiózł mój mąż ahhahaha. Chyba, ze poprosiłby którąś z babć... to już lepiej ehehhe

8 lata 5 miesiąc temu #1037930 przez magmus88
Sandra! Maszeruj do łazienki i do spzitala!!! Ale już! Niech skontrolują wszystko..... i daj nam znać!!!

8 lata 5 miesiąc temu #1037931 przez nati.olsztyn
sandra Jedź! Niech sprawdzą co się dzieje i czekamy na wieści.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1037939 przez nati.olsztyn
aggi Moja @ robi sobie ze mnie takie żarty jak Twoja z Ciebie... rano tylko odrobina na papierze i tyle samo później na wkładce. Kilka razy mialam.wrażenie że mnie zalewa a tu nic.

Jak wyglada @ przy bezowulacyjnym cyklu, tak samo jak normalne?

Edit: Jest tu ktoś???

Edit2: To ja sobie popiszę sama ze sobą;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1037951 przez aklim88
Nati - testuj jutro z rana i bedzie wiadomo

Edit: ucięło mi posta ugh

Sandra - jedz do szpitala i daj znac.

My żegnamy sie z piersia i smoczkiem. Cieżko jest. Wczoraj zasypianie trwało 1.5h a w nocy 3h siedziałam przy nim aż znowu zaśnie

Tyle ślicznych dzieciaczków widziałam...

A to moje szkraby

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka