BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 5 miesiąc temu #1037779 przez joanna1991
PUMCIA ale słodziak z twojego synusia :* jak sobie słodko śpi :* takiemu to dobrze :) no i oczywiście wózek rewelka! takie właśnie mi się podobają :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu #1037780 przez Sandruska1995
pumcia czyżby to mój przyszły zięć? :woohoo: słodziak :side:
Kiedy przyjeżdżasz? :)

Leżę i pachne, chociaż przeszło w końcu. :cheer:
Zapowiada się na niezła burze u nas :whistle:
Synek poszedł już spać więc też się zbieram. :silly:

Dziewczyny , mam ochotę się wybrać na basen ale ze ja z tych ciepłoklimatowych to czy mogę iść na basen termalny posiedzieć? :dry:

Idę jeszcze jedno . Ma któraś monitor oddechu? Zastanawiam się nad kupnem.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1037783 przez aggi
sandra siadaj na tylku i o d p o c z y w a j ile się da :-)

mari śliczny zgrabny brzuszek :-) a dziękuję że pytasz, popoludniu mały był o niebo lepszy ;)

magmus masz rację jednak wygoda to wygoda hehe :D

pinezka o jacie nieźle ale przygody 'skórne' za tobą. Oby już coraz bliżej do upragnionego celu :woohoo:

joanna dobrze to umowmy się tak że jak pokazesz pozytywa to w nagrodę będzie dzidziusiowa lampeczka :woohoo: co ty na toooo :whistle: nie daj się prosić :whistle: a ja przygotowana bo nudzi mnie już to wszystko i czas działać :p

pumcia ty łobuzie opalanie to ok ale do ciotek nie łaska zajrzeć pfffff :D :evil: Szymcio słodziak!!!!!!! :woohoo:

Dopijam piwko i idę spać. Mężu mój już śpi - bidula chodzi na 3 (!!) do pracy.. do tego dodatkowa.. tak mi go żal no ale on na dupie nie usiedzi... także tego... modlę się by Maksior dziś znów histerii w nocy nie odstawil... i spadamspać też. Dobrej nocy:*****

8 lata 5 miesiąc temu #1037785 przez joanna1991
AGGI oki na taką nagrodę warto dać pozytywa :D he he zobaczymy co da się zrobić. Jak ty też pokażesz II kreski to ja dla ciebie też coś zrobię i wyślę :D :) na priv wysyłam do ciebie wiadomość :D

8 lata 5 miesiąc temu #1037786 przez aggi
joanna wysłałam zaproszenie :-) proszę się nie wystraszyć :-) a poza tym to pasuje mi taki układ hehe :whistle:
Podziękowania: joanna1991

8 lata 5 miesiąc temu #1037787 przez joanna1991
AGGI niezła zachęta :D Liczę na ciebie i że twoja @ się nie zjawi :*

8 lata 5 miesiąc temu #1037788 przez aggi
joanna kochana na ten cykl nie mam co liczyć, no wiem że @ na bank będzie. Ale może następnym razem :whistle: jedziemy 'na jednym wózku!' :whistle:

8 lata 5 miesiąc temu #1037789 przez joanna1991
AGGI razem raźniej ! :)

8 lata 5 miesiąc temu #1037791 przez MARI
Witam z rana :)
Kurcze ale mi się nie chce iść do pracy, no ale jeszcze tydzień i odpoczywam :) :)

SANDRA- dziękuję. Jak samopoczucie dziś??

PUMCIA śliczny wózek ostatnio oglądałam takie i bardzo mi się podobają, a Szymcio słodki :kiss:

PINEZKA wyniki już są dobre na szczęście :) dzięki że pytasz. Dobrze że u Ciebie też lepiej :)

NATI dziękuję :) :)

JOANNA- dziękuję :) może skontroluj ten mocz bo czytałam że taka bakteria w moczu też może robić zamieszanie w organiźmie.

AGGI może Maksia dopada bunt dwulatka bo ostatnio coś ma kiepskie dni :dry: :dry:

Miłego dnia dla wszystkich- zmykam do pracy :)

8 lata 5 miesiąc temu #1037792 przez Sandruska1995
mari oprócz bólu głowy to dobrze. Mała do nocy szalała o od 6 rano znowu. Bardzo aktywna od wczoraj jest a ja spać nie mogę :cheer:

8 lata 5 miesiąc temu #1037795 przez magmus88
Hej hej :)

Mari... teraz już wiem, czemu wszyscy chwalą Twój brzuszeka ja nie wiem o co chodzi :D dodałyśy wcześniej posta koło siebie i mi umknął :) Śłiczny brzuś!!! Do pozazdroszczenia ;) My będziemy mieć Bartosza :) Z jednej strony nie umiemy się już doczekać... a z drugiej jednak cierpliwie czekamy ehhehe.

Puma... no wiesz hahaha. Też bym sobie poleżała na słoneczku i się trochę "wytopiła" hehehe.

Aggi i Joanna - co tam słychać? wiecie... tak tylko pytam :PP Bo my z cornick już niedługo nie ten tego... :PPP (mam nadzieje, ze rozumiecie moje szyfry hahaha)

Pinezka - cieszę się, ze już lepiej... Jak tam Junior się sprawuje?

Sandra - w takim razie odpoczywaj dalej, skoro jesteś niewyspana :) napewno Ci to nie zaszkodzi :)
Podziękowania: MARI

8 lata 5 miesiąc temu #1037797 przez nati.olsztyn
Dziendoberek! Mnie od świtu znów ćmi dół brzucha. Ciekawe co przyjdzie pierwsze - @ czy castagnus ;) Jakby @byla szybciej to mogę zacząć lykac C od 2 dc?

Sandra Ciśnienie sprawdzalas?

8 lata 5 miesiąc temu #1037803 przez Sandruska1995
nati a właśnie nie , zaraz zobaczę. A najgorsze ze musze iść pilnie do miasta :sick:

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1037808 przez aggi
Czołem B) melduje @. Castagnus łyknięty. Jak nie pomoże tak ogólnie to może chociaż na ten pms ;)

mari może i jest to bunt, nie wiem ale czasem fakt daje nieźle popalic :p

magmus przykro że Ci to powiem, ale moja kolejna @ będzie około urodzin Maksiorka więc wiesz.... lepiej żeby jej nie było :whistle: także jeśli nie Ty ten tego w sierpniu to sandra napewno ten tego :D ewentualnie cornick :D joanna czy Ty to widzisz ile miejscowek będzie zwolnionych na przyszły miesiąc?! :whistle:

nati ja przed Maksem to właśnie w połowie cyklu zaczęłam łykac :-) ważne by nieprzerwanie 90dni to jeść :-)
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1037812 przez nati.olsztyn
aggi Dzięki! Ja wczoraj napisałam do tej apteki czy jest szansa żeby paczka byla jeszcze wczoraj wysłana. A oni mi dziś piszą że wczoraj nie mogli wysłać bo czekają na jeszcze jedno opakowanie. Także wyscig trwa;) kto będzie pierwszy-@czy castagnus? :laugh:

magmus MOZESZ JUŻ RODZIĆ!!! :-)

Sandra Ty w miejscu nie usiedzisz, co?;) Jak ciśnienie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka