BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1037954 przez joanna1991
HEJ Hej kobietki!

ALKIM jakie masz już duże dzieci! słodziaki dwa :*

SANDRA czekamy na wieści! trzymaj się kochana :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1037957 przez natB
aklim wow jakie duże maluchy :) córa to już duża panna ;) a Robercik jakie ma piękne oczka :) mały pryzstojniaka :).. Co do kończenia karmienia piersią, Jery jak ja się tego boje heh :P ze będzie niezły hardcore...

nati oswiec mnie co to znaczy z ta szyjka :P? Bo ja nigdy sobie nie badalam :P i jestem zielona heh

sandruska edit zaczęłas 36 tydzień, także spokojnie nawet, jakbyś miała urodzić to spokojnie malutka da rade...

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1037959 przez aggi
Dzień dobry ;)

honka nic nie szkodzi, wtrącaj się :-) rowerek biegowy u nas odpada bo nie miałby gdzie na nim jeździć.. u nas strasznie nierówno jest - same kamienie.

Dziewczyny jak wyżej - rowerek biegowy odrzuciliśmy bo u nas same kamienie na drodze przy domu, a na ulicach nie ma nawet chodników żeby z dzieckiem gdzieś iść.. wiocha to tak jest

nati z szyjka nie pomogę bo co ją pomacam to i tak nie wiem jak jest ułożona haha ;)

aklim brakowało tu ciebie, wiesz?! :-) dzieciaczki cudowne, a Robcio jaki duży :*

sandra jak tam?????

8 lata 9 miesiąc temu #1037960 przez nati.olsztyn
aklim Jakie wspaniałe dzieci! :-) Zrobilam rano test - 500% negatywny. :)

nat
Na początku cyklu szyjka jest nisko, twarda i zamknięta;potem stopniowo sie unosi i otwiera by w okolicy owulacji byla wysoko, miękka i otwarta; po owulacji znów zaczyna się obniżać, zamykać i twardniec. To tak w skrócie. Ja w tym cyklu badalam tylko co 2-3 dni a powinno się codziennie.

sandra Jak tam u Was? Mam nadzieję że pojechalas na IP. Trzymam kciuki!

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1037965 przez aggi
Dziewczyny co sądzicie, może być dla Maksiorka? :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1037967 przez aggi
Czy któraś ma kontakt z ZOI ?? Bo wyczaiłam tu na forumie, że na suwaczku jej pisze 38tc..... ciekawa jestem co u niej, czy wszystko ok i w ogóle... martwię się w sumie

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1037971 przez magmus88
Hej! :)

Sandra - jak tam??

Nati - ja szyjki też nigdy nie badałam więc nie pomogę :) ... test negatyw, czyli rozumiem że małpa nie przyszła?? Ja kilka dni po spodziewanej @ tez miałam negatywne testy :) To tak na marginesie hahaha

aklim!!! Kopę lat!!! Boże... jaki Robercik już duży!! :) A śliczne masz te maluszki!!

Aggi - myślę, ze zestaw fajny, taki na luzie ale elegancki. Ja bym tylko sprawdziła czy aby napewno ta muszka pasuje do polówki hahah :) Co do ZOI niestety nie pomogę... a też jestem ciekawa co u niej :)

Dziewczyny, napiszę Wam co mnie wczoraj spotkało....

Byłam umówiona z przyjaciólką na kawkę i tartę - bo robiła kokosową więc mnie zaprosiła.
Pojechałam, kupiłam lody.... Wchodzę, witam się z nią i jej facetem.... wchodzimy dalej.... a tak wyskakuje 5 dziewczyn - krzyczą NIESPODZIANKA!!!! Zrobiły mi laski imprezę niespodziankę na styl amerykański - baby shower!! Byłam w takim szoku.... Był tort, wcześniej wspominana tarta, sałatki.... No i prezenty! Tort z pieluch, kocyk, ubranka, grzechotki.... Oszalały wariatki! Nie wiedziałam jak się nazywam!!
Były też balony, dostałam kotylion _będę mamą. Talerzyki z myszką micky.... Masakra :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja dziś byłam z rana na dwóch pobieraniach krwi... tzn w dwóch rożnych miejscach. W poniedziałek mam endokrynologa, we wtorek USG a w środę KTG i wizytę... już nie umiem się doczekać zeby wiedzieć ile mój maluch wazy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1037978 przez Sandruska1995
Jestem w domu. Byłam, na ktg nie wyszło nic. Usg dobrzr. Mała aktywna bardzo. Dostałam tylko tabletki gdyby bol był nadal. Biorę, ale bol przechodzi tylko jak leżę , jak wstanę i pochodzę z 5 minut to dalej to samo. Kręgosłup najbardziej boli . :( Mam już dość poprostu . Mój już drugi dzień siedzi w domu z małym a ja leżę i tylko do łazienki chodzę. Mam wrażenie że mała uciska mi głowa na dół i wtedy mam ten ból podbrzusza dodatkowo :(

magmus super niespodziankę miałaś :)

aggi czadowy zestaw , lubię takie połączenia :woohoo:

aklim cudowne dzieci :)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1037982 przez aggi
magmus muszka do polowki nie bardzo?? Właśnie kurcze miałam dylemat :( ja w dobieraniu kiepska jestem... ;) a ostatnio widziałam zdjęcie chlopczyka w takiej polo właśnie i muche miał i fajnie wyglądało :-) i się tym sugerowalam...przyjaciółki zrobiły Ci piękny prezent :-) ! Ja bym się chyba poplakala jak małe dziecko :-) pięknie się prezentujesz :*

sandra ja nie zapomnę uczucia po 30tc jak chodziłam trochę i miałam wrażenie że mi mały wyleci zaraz tak napierało :S

8 lata 9 miesiąc temu #1037983 przez Miluniaa
O znam to uczucie moja zaczela mi naciskac pewnie nie pamietacie jak pisalam i nie wiedzialam co sie dzieje myslalam, ze jakas infekcja, pozniej sie nakrecalam ze moze szyjka sie skraca ... a bol byl taki ze chodzic nie moglam ...
Odpoczywajcie dziewczyny ile sie da bo ja na forum nie mam teraz nawet chwili... ile ja bym dala zeby ja schowac do brzucha teraz na jakies 3 godzinki mogloby nawet bolec :laugh: :laugh: :laugh:

Joanna kochana zmien prosze avatarek bo z wiadomych przyczyn zaczelam nie czytac wszystkich wiadomosci, bo to strata czasu ( na pewno wiecie o czym mowie) a pozniej zauwazylam, że Twoj mi sie zlewa wsrod tych nieczytanych ;) ;) ;) :laugh:
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 9 miesiąc temu #1037985 przez aggi
milunia hahahaha zawsze tak jest jak można odpoczywac to milion pomysłów na minutę, a jak już nie można to by się leżało plackiem :D

joanna to samo pomyślałam o avatarku co milunia pisze ;) w ogóle dawaj znać czy @ przyszła czy co tam u Ciebie na froncie słychać :side:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1037986 przez magmus88
Aggi - nie neguję, czy pausje czy nie :D ja musiałabym to naocznie widzieć haha :D Tzn przyłożyć iw tedy bym wiedziała.... ale myślę, ze będzie ok :)

Sandra - dobrze, że byłaś się pokazać lekarzowi.... ja też mam takie uczucie, że mały napiera mi tam na dół, szczególnie jak dłużej pochodzę.... ale nie jest to jakiś masakryczny ból. Poprostu czuję, że napiera i tyle. Mały dyskomfort, ot co :)

Uwierzcie, ja też miałam łzy w oczach.... masakra :)

O tak Joanna :D dziewczyny mają rację z awatarem hahaha :) Właśnei, jak tam Twoja @? Kiedy wyniki badań??

Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1037987 przez nati.olsztyn
Joanna Ja się podpisuję pod prośbą miluni w sprawie Twojego avatarka;)
A co w ogóle u Ciebie? @ przyszła?

magmus Wspaniała niespodzianka! Taka wzruszająca. ;) cudowne masz koleżanki!

8 lata 9 miesiąc temu #1037990 przez aggi
magmus rozumiem :-) przyjdzie, przymierze na Maksiorku i będę widziała :-) nie jest źle! Widzę kropeczki na zdjęciu :D przesliczne ubranka :-)

nati castagnus też reguluje cykle delikatnie więc może pomoże. U mnie @ hula na całego

8 lata 9 miesiąc temu #1037991 przez niagara
Cześć Dziewczyny :)

Aggi moim zdaniem zeatawik ok i mucha też może być ;)
Magmus super masz koleżanki i wyobrażam sobie Twoje zaskoczenie :P Też miałam w pierwszej ciąży baby shower niespodziankę i też byłam w ciężkim szoku :woohoo:

Nati może coś jest na rzeczy :laugh: Ja czasem badam szyjkę, ale aż tak się nie znam. Wiem tylko, że jak sprawdzałam ostatnim razem to była właśnie wysoko, twarda i zamknięta a teraz już mi 23tc leci :laugh: Zresztą mojej koleżance w tym cyklu pozytyw wyszedł dopiero 4 dni po terminie @, także wiesz, wszystko jeszcze możliwe :P Trzymam kciuki! :)

A my wczoraj robiliśmy ciąg dalszy przemeblowania i w końcu zamówiliśmy łóżko dla Julki :)
W ogóle ostatnio kiepsko się czuję, staram się dużo odpoczywać, a mimo to ciągle dokuczają mi bóle brzucha :pinch: Za tydzień usg 3d nie mogę się już doczekać :laugh:
Cały czas jeszcze nad imieniem się zastanawiamy. Póki co jest Igor, ale coś mam wątpliwości, głównie przez to, że moim rodzicom się nie podoba :dry: A co myślicie o Oliwierze? Tandetne? :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka