- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi i Milunia - na przyszłość nie odbierajxie telefonu przez miesiąc po porodzie będziecie miały spokój, nikt was nie odwiedzi. A jeśli chodzi o teściowa to zostaje u niej jeszcze tydz - ale zacZyna mnie już ona wnerwiac . . .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
milunia masakra jakaś...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nati matko masakra... nawiedzeni ludzie, serio mniam ale ciachoooo !
puma niestety moi tesciowie nie dzwonią czy mogą przyjechać po prostu pakują się w auto i przyjeżdżają...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
NATI ale apetyczne ciacho! Chęci mi narobiłaś i chyba dziś też zrobię jakieś ciasto
AGGI to nieźle twoja teściowa musi być wredna ( nie chcę urazić). Ale chyba powinna brać pod uwagę że u was jest dziecko i ono wszystkie zarazki łapie.. A mówią że młodzi nie mają pojęcia co nie? ehh
Niestety z testem poczekam, bo nie chcę się zawieść, w zeszłym miesiącu też mi się spóźniła @, więc teraz będę ostrożniejsza. Przeczekam jeszcze kilka dni i jak coś to odrazu na bete pójdę :*
Laski macie jakiś pomysł na prezent na chrzciny? w niedzielę jest chrzest na którym ja z moim mężem mamy być rodzicami chrzestnymi..
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Sandra... jak dopiero na sierpień cesarka, to możemy być podobnie bo ja już będę tydzień po terminie
Aggi - tak mi przykro ach Ci nieodpowiedzialni dorośli...
Brown - kibicujemy w dobrym momencie wracasz... tyle miejscówek się szykuje hehehe
Nati... matko... ja też nie rozumiem takich zwyczajów.... oblizywania rączek czy wkładania czegoś do buzi.... masakra. I jak tam sprzedaz na OLX? Udało Ci się coś sprzedać już? A ciasto wygląda bardzo ale to bardzo smakowicie
Puma - co z tymi ciuszkami?? Nie macie żadnych bliższych lub dalszych planów na wyjazd??
Co do teściów.... nasi nie odwiedzają nas praktycznie w ogóle. Jak już to trzeba ich zapraszać :PP ale za to my tam jesteśmy dość często... Zobbaczymy czy teraz coś się zmieni.
Joanna... nie Twoja @ leci w kulki tylko Ty z nami hehehe. Testuj nie bądź taka hehehe Trochę emocji nam się przyda
Ja zaraz zmykam do endo... a później chyba na ogródek do rodziców. Trzeba korzystać z pogody
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
aggi Współczuję! Przez głupotę babki teraz dziecko cierpi. Wrrr... Trzymajcie się ciepło!
aggi joanna magmus Dzięki! Ostatnio w kółko pieke to ciasto tylko owoce zmieniam, chociaż z wiśniami najlepsze. Moi uwielbiają
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus no niestety...
nati jak widzisz człowiek znajdzie milion argumentów by siebie za nic nie winić...
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Jestem, jestem, nigdzie się nie wybieram Wisłę zwiedzałam od piątku i dlatego mnie wcięło! Lata w górach nie byłam, petarda! Jestem mega pozytywnie nastawiona Czekajcie, muszę Was nadrobić
sandra super brzuszek
NAti Ty chyba pytałaś czy jestem z tamtych rejonów - nie Ja to wielkopolską rządzę I jak tam - lekarz ogarnięty? AJ, liczyłam na ta Twoja wpadkę! Byłoby zabawnie, przynajmniej mi ;p Nati tu jestem! Ten kawałek ciasta to tu mi daj, hop, hop!
Joanna! Rozumiem, ze nie chcesz jeszcze testować Ale spoko, ja mam zaciśnięte kciuki i wizualizuje sobie Twój pozytywny test z II kreskami Sprawdzimy siłę mojego umysłu czy na Ciebie też podziała
magmus Ty tak tu o tym sierpniu, ciekawa jestem czy dotrwasz Widzę, ze masz się świetnie, to super
Aggi jak jechałam z Wisły to mijałam drogowskazy na taką miejscowość na P. to Twoja?? Byłam blisko??
O kurczę, jak Maksik ma sie dzisiaj? A reszta domowników też juz chora? Ja pierdzielę co za głupota Mówi się, ze takie rzeczy to się od dzieci łapie, a tu głupota dorosłych to dziadostwo rozsiewa
PUMA! Witaj normalnie chlebem i solą (po oczach) żart, żart! Wiesz, ze to moje drapieżne czułości hahahahahahaha Synek boski A Ty mamuśka relaksuj sie ile wlezie
Ja Cię kręcę, nie jestem przyzwyczajona do takiego nadrabiania ;p nie ogarniam ;p
Brown oj to dobrze i niedobrze Masz pochłaniające zajęcie, wiec myśli trochę uwolniłaś, wiesz o co mi chodzi . Pamiętaj o jednej bardzo ważnej zasadzie! Jak by w tej pracy nie było, zawsze gdy z niej wychodzisz to wyjdź z niej totalnie. Zostaw ją za drzwiami i idź do rodziny całkowicie od niej wolna. Tak z pewnością nie zwrujesz, a nie ma takiej potrzeby by ona determinowała reszt e Twojego życia Idziesz tam po pieniądze, a jak z niej wyjdziesz to żyjesz swoim życiem Ups, wyszła mi jakaś wzniosła gadka, nei taka miała być ale sedno zrozumiesz
U mnie 34 dc, po cichu i wiem, ze bardzo naiwnie liczę, ze @ pojawi się w środę. Nie mam podstaw by myśleć, ze to jest ten moment kiedy mój organizm zaskoczy, ale liczę na to A tak poza tym to jeszcze nei biorę żadnych specyfików od lekarza. Czekam jeszcze trochę na naturalną @. Jak się nie pojawi to biorę tabletki przez miesiąc, a później dopiero clo. Chyba, ze naturalna @ sie zjawi to wtedy od razu clo, bez tych miesięcznych hormonów.
Komuś jeszcze coś jeszcze moje pierniki??
Mogę Wam jeszcze napisać, ze moja dieta bezglutenowa - PETARDA! Wiem, ze to dopiero kilka dni, ale czuje się o niebo lepiej. Brzuch już nie jest balonikiem, nastrój świetny, no rewelka. Czytałam ostatnio, ze 80% zdrowia bierze się z jelit. To w nich filtrujemy tak niezbedą wodę dla naszego organizmu i uwaga! Wytwarzamy endorfiny! Moje zdecydowanie potrzebowały odstawienia glutenu. Az nie wiedziałam, ze mam taki płaski brzuch bez wzdęć. Sory za szczegóły, ale może którą sie tym zainspiruje i spróbuje
Także ten,. do zobaczenia za miesiąc!!!
Żartowałam
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Twoja @ niech przyychodzi tak jak.mówisz. Podobno zdrowe jelita to podstawa:) Wyrzucilas gluten totalnie? Aaa na jelitka polecam naluralny jogurt wlasnej robotki!!! REWELACJA!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na @ mam czekać do 3 tygodni od wizyty u doktorka. Czas tak zapierdziela, że już minęło prawie 2 tygodnie - SZOK! Więc jak łaskawa @ mnie nie najdzie to 20.07 włączam leki.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Ziaa tak! Masz rację,potrzebny mi byl taki reset jak mówisz ostatnio nie miałam nawet czasu myśleć o ciąży i nawet nie wiem który dc mam,ale chyba @ tuz tuz , bo cyce bola od kilku dni.
Od dzis Podziwiam wszystkie letnie ciężarówki
Ziaa a za Twoja @ kciuki, żeby w konia Cię znowu nie robiła !
Pumcia ja to się dziwie ze Ty tyle u tej teściowe wytrzymałaś A starania , na luzaka-jasna sprawa- przez te upaly i prace to nawet sily nie mam na sexy A jak sobie pomysle ze w plodne czasem dobrze by było codziennie to pasuje na starcie haha
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Ktoras tu wstawila ciasto z truskawkami.To Ty Magmus? Dawaj tą brytfankę
Ziaaajek Ty swoją porcje tez mi możesz oddać! Wszak na diecie jestes Fajnie ze Ci pomaga i czujesz przypływ energii oby tak dalej!
Joanna zaciskamy kciuki! miejscowy się będą powoli zwalniać,a rownowaga w przyrodzie musi być!