- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Brown, tym razem to nie moje wypieki ehehe. Tylko nati
Co to upału.... Ja jestem na samej końcówce i upały w zaden sposób mi nie dokuczają dziś nawet byłam na ogródku, poleżeć na leżaczku ehhee. Ale mi upały nigdy nie dokuczały Także... ten tego :PP
Nati... a może tak zarzucisz przepisem??
Zia... złego diabli nie biorą hahaha. Także myślę, że będę grupo po terminie hehe. Mogę jeszcze śmigać jak ta lala Śpię dobrze, nic mnie jakoś specjalnie nie boli.... narzekać nie mogę. Każdemu życzę takiej ciąży!!! Aż sama jestem w szoku!!!! Głębokim
Zia - cieszę się, ze trafiłaś na "swoją" dietę ważne jest to, żeby na diecie nie czuć się jak na diecie
Ja byłam dziś u endokrynologa. Wszystko ok. Następna wizyta w marcu.... teraz w czasie ciąży ciągał mnie co miesiąc ehhe. Powiem Wam, ze nawet kilka osób mnie przepuściło w kolejce (woooooooooooooow) byłam w szokU
U mnie właśnie gdzieś w pobliżu kręci się burza hehe.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko ja daje 5 jajek, czasem nie rozdzielam tylko wrzucam całe, nie uzywam cukru wiec daje inne slodziwo jakie mam akurat w domu.
U nas kilka godzin temu też gdzieś w okolicy krecila się burza, nawet przez chwilę mocniej wiało i padał konkretny deszcz, pewnie poszla do was hehehe
Ja to potrzebuje tak z dwa dni żeby się do upałów przystosować i wtedy juz mi nie przeszkadzają. Za to w ciąży pamiętam że meczyly,zwłaszcza puchnące stopy i dłonie.Zazdroszczę Ci takiego samopoczucia w ciąży:)
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus moja ciąża też była cudowna, bezobjawowa.... idealna
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Lece jeść śniadanie a na 10 mam podpisanie papierów w nowym przedszkolu.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
No chociaż ty dotrwałaś na tej diecie bo u mnie to kiepsko więc pozostałam przy starych nawykach. Dobrze że rewelacyjnie się czujesz :*
BROWN ja tez w takie upały nie mam ochoty na sex, ciało o ciało się klei i człowiek taki zmęczony bardziej my to już jak coś to włączamy wiatrak bo nie wyróbka.
MAGMUS AGGI pozazdrościć tylko takich ciąż obym kiedyś też tak miała
Mojej @ nadal brak... czekam do piątku
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Nati - jakie owoc polecasz do ciasta? Chyba upichcę Bo zastanawiam się czy w ogóle truskawki gdzieś dostanę hehehe.
Joanna... tak się śmieję, ze trzymasz nas w niepeności.... ale ja też robiłam wszystko "po terminie" żeby się nie rozczarować dobre podejście ) hehe
Sandra, wszystko załatwione? Od września zaczyna nowe przedszkole??
Mnie dziś rano siostra obudziła smsem... że jej koleżanka z biura urodziła wczoraj (a miała termin tak jak ja!) ale od pewnego czasu musiała już leżeć także wszyscy w koło rodzą hehehe
No i jeszcze miałam dziś jedną niespodziankę.... ogólnie czekamy na faceta, który ma wymienić nam licznik, bo wymieniają na klatce... i myślałam, że już idzie ten facet. Okazało się, że to kurier przyniósł dla mnie paczuszkę. Tylko, że ja nic nie zamawiałam.... Otwieram, patrze a tam EMOLIUM emulsja do kąpieli i emulsja do ciała, pełnowartościowe produkty. Okazało się, że za zalogowanie się na jednym portalu dostałam taki prezencik.... Była też kartka w środku, właśnie z tym podzięowaniem za zalogowanie i że było jakies losowanie.... i dostałam taki prezencik Jestem bardzo zadowolona bo sama tez kupiłam wcześniej emolium dla malucha
Poza tym to szykuję się na USG
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
MAGMUS mnie tylko zastanawia to czemu się spóźnia bo owulka była w terminie potwierdzona jeszcze monitoringiem więc o przesunięciu się owulki nie ma mowy, więc albo to ten tego albo coś się popierdzieliło tylko co... także jak małpa nie przyjdzie do piątki to w piątek po pracy idę na bete. A ty po USG pochwal się czego tam się dowiesz :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus emolium jest dobrą serią produktów ale ja jednak mam zdanie żeby skóry dziecka od razu nie przyzwyczajać do takich produktów tylko kąpać w normalnych dzidziusiowych plynach które mają dobre składy. A to dlatego tak uważam bo jak się potem okaże że dziecko ma problemy skórne w późniejszym czasie to będzie skóra przyzwyczajona do emolientu. Takie mam zdanie, kapalam maksia w hipp ale odkąd ma alergie na 'cos' i szorstkie plamy na skórze to kapiemy go właśnie w emolium, atoperal itd i faktycznie pomaga. I lekarz pediatra nam to potwierdził że gdybyśmy od urodzenia stosowali emolienty to teraz byśmy mieli problem czym pomóc tej skórze bo byłaby przyzwyczajona. Nie wiem ile w tym prawdy ale tak tylko chciałam wtracic
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moim dzieciom po emolientach robila się skorupa na ciałku więc nie używałam mimo że po urodzeniu mieli suchą skórę.Ale wiem że nawet niektore polozne i pediatrzy polecaja aby uzywac tego na codzień co wydaje mi sie dziwne i bez sensu.
Joanna Trudno mi uwierzyć że Ty jesteś niecierpliwa