- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
A jesli chodzi o @ po porodzie to jest to baaardzo indywidualna sprawa. Mówię o.mamach karmiacych piersią. Aby nie było owulacji musi być odpowiednia częstotliwość i intensywność kp. Ja po pierwszej ciąży dostalam po 7 miesiacach a po drugiej po 17. Ty karmisz piersią? Aaa juz widzę: karmisz:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Weźcie sobie te deszcze okej? Ja sobie jakoś bez nich poradzę, spoko. Ja ładnie proszę!
Moja @ się jeszcze nie pojawiła, daje je czas do weekendu w sumie w przyszłą środę i tak zaczynam tabsy, więc nawet nie chce mi się być na nią zła ;p
Magmus to się jednak naczekasz Dobrze, ze macie się świetnie i rośniecie zdrowo
Joanna Ty nadal taka cierpliwa? Myślę, ze to będzie Twój nowy przydomek
Aggi Maksik zdrowy?
Niagara jak się masz?
i tak - co tam?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak tam Twoja joga? Moja "zdechła" po 3 dniu, który zresztą robilam przez trzy dni bo ciągle coś... ale dziś zaczynam od początku i zamierzam dotrwać do 14-ego.
O tak! CIERPLIWA to idealna ksywka dla Joanny Ja bym do tej pory zrobiła już 500 testów i co najmniej raz byla na becie
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Pojechaliśmy kupić resztę rzeczy dla małej. Oczywiście wzięłam też kilka pierdół bo takie ładne myślałam że ta reszta zakupów to mało a jednak trochę. Dostałam też kosmetyczke z Rossmann dla małej z gratisami Jestem zadowolona . Potem wam pokaże co do kupiłam.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przynajmniej się zawstydziłam, ze nic nie zrobiłam w kierunku jogi i dzięki temu zacznę Chcę to robić uwaga - między 6 a 6.30 rano, tylko na razie pracuje nad wstawaniem ;p Pogoda mi nie pomaga, ale dość tłumaczeń Zapytaj mnie proszę jutro czy ćwiczyłam, myślę, ze będzie mi na tyle wstyd powiedzieć nie, że pomoże mi to ruszyć tyłek rano Daj raz jeszcze nazwisko tej babeczki z która ćwiczysz lub tego wyzwania czy co to tam jest
Dziewczyny która jeszcze się do nas przyłączy? ZAPRASZAM? Może Cierpliwa Joanna?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my sprzedalismy ostatnio trochę rzeczy i co...wszystko (i jeszcze trzeba było dołożyć) poszło w samochód bo się okazalo że po ostatniej naprawie jeszcze cos zostało do zrobienia...wrrr
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
pumcia nie efekt jojo, nie nazwalabym tego tak. Zresztą już sama niewiem. Przed ciążą i w ciąży pilnowalam jedzenia, godzin, zdrowo jadlam itd. Po ciąży jak karmilam to nie wiem czy hormony ale mój organizm uznawal tylko ciastka!! Masakra trzęsłam się na wafelki... nawet u lekarza byłam... na śniadanie obiad kolację wciagalam ciastka. Może dla kogoś wyda się to śmieszne, dla mnie to była wewnętrzna tragedia bo nie umialam sobie z tym poradzić.. przestałam karmić i już lawina ruszyła nie umialam ogarnąć przy dziecku posiłków i nadal nie umiem, jem byle co, co mi wpadnie w ręce.. wieczorem jem, fast foodyi w ogóle. No generalnie odkąd urodziłam tosystematycznie tyje i wiem że to moja wina bo nie umiem, nie potrafię ogarnąć się. Ale sięuwywnetrznilam. Wybacz za poemat co do @ moja była 3msce po porodzie. Karmilam 2,5msca
ziaa Maksior wrócił do normy na szczęście
mari trzymam kciuki za wizytę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Szarańcza ŚPI a matka cieszy się chwilą CISZY i błogiego spokoju... nadrobiłam zakupy w internecie i co i 500+ POOOSZŁO ... było i się zmyło...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziś mieliśmy pierwsze szczepienia W KOŃCU... 3 miesiące i dzieć zaszcepiony... Helena waży już 6 kg rośnie mi panna ... szczepiłam 6w1 plus pneumokiki, które miałyśmy za darmo ze względu na wadę...liczę, że nie będzie żadnych NOPÓW i innych historii
pumaa Ty dalej trzymasz dietę przy Szymku? hej koleżanko zluzuj na prawdę nic mu nie będzie, jak zjesz ciacho ...
aggispecjalistą? dzieeewczyno tak jak ziaa mówi wyznacz sobie cel ciesz się, że Maks pozwala Tobie na wyjście i aktywne ćwiczenia ... Ja na razie mogę o tym pomarzyć, zresztą nie mam i weny i sił
no i to na tyle, nie nadrobię, jak zawsze... a pisałam już, że jedziemy nad morze pod koniec sierpnia meeega się cieszę.,.. uwierzcie mi NIC nie robienie spędzanie czasu z męzem i z dziećmi to jest to na, co tak daaawno czekam nawet gdyby miało tak lać, jak dziś
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
przepraszam ale ja dzisiaj na nic nie mam siły Chyba muszę się wyżalić... To moje dziecko mnie kiedyś wykończy
Bez pieluchy chodzi już od dawna, wiadomo początki były trudne, ale wypracowaliśmy system, może nie idealny, ale działał. Jak cały dzień ładnie wołała, to nagrodą pod koniec dnia były lody, a jak się zapomniała to lodów nie było.
Doszłyśmy już do etapu, że prawie za każdym razem wołała o czasie, bez przypominania.
Wiadomo zdarzały się drobne wpadki, czasem nie zdążyła, bo zabawiła się, ale to co jest ostatnio to już przechodzi wszelkie granice
Dzisiaj pogoda kiepska więc siedzimy w domu i co, wszystko ląduje w majtkach
Nie wiem już co robić Może jakieś małe nagrody ją zmotywują? Drobne zabawki do zbierania kolekcji? Ziaaa Ty z branży, podpowiedz co to by mogło być.
Macie jakieś inne pomysły jak rozwiązać ten nasz brzydko pachnący problem?
Z pozytywnych rzeczy, mam dziś połówkowe i usg 3d Może jak małego zobaczę to humor mi się trochę poprawi
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
S mnie dzisiaj zeźlił, ale trudno nie ma co roztrzasac
ziaa o matko ty jakimś psychoterapeutą jesteś czy coś pięknie napisalas to, wzruszyłam się trochę powiem ci że miałam już kilka prób... i coo i nic.. jestem nieogarnięta odkąd mam dziecko...
nat mi zapłacili za 4msce więc jestem bogata haha ! nie wiadomo czy za te kasę uciekać z kraju czy co ja z ćwiczeń jestem niestety lewa.. i nie mam z kim, a sama nie umiem się zmusić. Niestety...
niagara nie pomogę bo Maksior wciąż nie gotowy na chodzenie bez pieluch czekam aż zdarzy się cud i moje dziecko zaczai że w ogóle coś robi