- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Dodi super wieści
Joanna gdzie nam zaginęłaś?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Dżoana no weź... Daj znak nam choć mały, że jesteś...
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Dodi - super, gratulacje:) śliczności
My dziś spaliśmy na materacu.... haha. Zastanawiałam się czy rano będę w stanie się ruszyć.... ale powiem Wam, ze spało mi się cudownie eheh. A dlatego spaliśmy na materacu... bo zamówiliśy sobie odkurzacz piorący na weekend i praliśmy tapicerki i nie mieliśmy w finale gdzie spać....
Mąż był zadowolony, bo uwielbia spać na materacach, pod namiotami... a rano wstał taki połamany ehhehe.
Jedziemy jeszcze dziś do mamy przeprać łóżko, przy okazji na obiad.
Milunia - co tam u Ciebie? Jak Twój remoncik??
Sandra - jak samopoczucie?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pociesza mnie to , że zostało 18 dni do cesarki dlatego chyba tyle Energi dostałam
We wtorek mam termin na szpital o wypisanie papierów i powiedzą mi kiedy mam się stawić czy dzień przed czy w dzien cesarki i tak dalej.
Potem jeszcze 27 lipca ostatnia wizyta u ginekologa. A we wtorek jeszcze mam badanie z małym, zdecydowałam się aby psycholog go przebadał, mam już 2 pozytywne opinie od lekarzy o małym więc 3 mi się przyda a wtedy idę zgłosić to stare przedszkole do urzędu, bo to jest nie normalne.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie z tą krzywą cukrową. Ja w trakcie robienia obiadku, potem mam plan zrobić ciasto i jedziemy do rodziców na pieczone ziemniaczki z ogniska- uwieelbiam
DODI super wieści i kruszynka słodka
SANDRA normalnie masz już wszystko zaplanowane bezbłędnie- najważniejsze że dobrze się czujesz i mała też czeka cierpliwie
JOANNA czyżby ta praca tak cię pochłonęła że zapomniałaś o nas daj znać
MAGMUS też lubię spanie na materacu najfajniej w namiocie- aczkolwiek nie pamiętam kiedy byłam pod namiotem
AGGI jak tam Maksiu??
Pokażę wam jeszcze moją Julcię
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Nat słodkie masz dzieciaki a Helenka ze swoja fryzurką wymiata
Joannaaa ziemia wzywa?odezwij się kobieto,bo wszystkie tutaj się martwimy!
Nowa a u Ciebie co słychać?
A Corncik? Dawno jej chyba nie bylo hmm
Magnus Ty to jesteś stworzona do bycia w ciąży, jak nawet spanie na materacu Ci nie straszne:) pokaz sie nam mamuska
Mari Julcia piękna,niech rośnie zdrowo fasolinka co do namiotu to my mieliśmy jechac w ten weekend,ale ze pogoda barowa to spędzamy go w łóżku
Sandra u Ciebie to juz wszystko na tip-top, teraz będziemy czekać na zdjęcie księżniczki
Puma jak tam? Oo widzę ze w końcu zmieniłaś szwaczek i Szymek ma juz prawie 3 miechy, ale zapierdziela ten czas
Nefri słodkich masz łobuzów dużo cierpliwości i wytrwałości Wam życzę
Aklim a co u Was? Ala ma wakacje?
Ziajek, ćwiczenia miedzy 6-6.30? Podziwiam mój aktywność fizyczna ogranicza się ostatnio do pełzanie po salonie w pracy A może masz jakieś sprawdzone sposoby na cellulit? Tak żeby nie trzeba bylo sie za duzo ruszać
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie wróciliśmy z basenu. Wyleżałam 2,5h w basenie dla dzieci Na chwilę weszłam na terme ale za gorąco było mi było. Czuję się też zrelaksowana
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Udanego wieczoru!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
aggi A Ty mi powiedz, zauważasz u siebie jakies zmiany od czasu jak bierzesz castagnusa? Mnie od kilku dni bardzo czesto boli głowa tak jak nigdy nie bolala, nie mocno ale jednak jest to uciążliwe. Do tego piersi mam jakby pelniejsze i bardziej wrażliwe. Jedyna zmiana to właśnie Castagnus dlatego podejrzewam, że to po nim tak mam. A i senność, ale to moze zmęczenie bo slabo sypiam ostatnio. Nawet dziś rano testa robilam bo wczoraj dosłownie zasypialam na stojąco i nie mogłam sobie z tym poradzić a taka senność nie do powstrzymania byla moim pierwszym objawem obu ciąż.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
sandra pewnie że wyslij małego jeszcze do psychologa,papier ci się przyda! A tamtych bym podała normalnie gdzieś.... kiedy termin cesarki w końcu?
mari Maksiu poza scenami histerii w porządku ostatnio się baaardzo o wszystko buntuje. Ale ogólnie zdrowy śliczna kruszynka
brown ! Ty żyjesz jak miło
nati a test negatyw wyszedł? Wybacz hehe 'zboczenie' forumowe u mnie nic się nie dzieje z tego co piszesz. Podbrzusze mnie pobolewalo po @ ale nie wiem czy po castagnusie czy po czym. W każdym razie czytalam że to jest ziołowe, w 100% bezpieczne i wydaje mi się że jeśli faktycznie dzieje ci się tak po nim to to minie bo może zaczyna działać no nie wiem ale nie odstawialabym go chyba, ewentualnie może do gina się wybierz???? Zapytać czy dalej brać czy odstawic
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie, że się przyda jutro jadę i będę zgłaszać ich .
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Kiedy wyprawiasz Maxiowi urodzinki? Tort to by ciocia Brown pochłonęła Wczoraj miałam taka ochotę na ciastka i pochłonęłam czekoladowe z lodami mmm .A Max ma pewnie bunt dwulatka, teraz tylko spokój o konsekwencja Cie uratuje hehe.
Nowa teoretycznie jak @ krótka, to cykl może być krótszy, ale wiesz jak to z tym jest... Ja to nawet nie wiem gdzie termometr mam.. Narazie idziemy na żywioł Żadnych pomiarów i wyliczeń!
Joanna mam nadzieje ze masz usprawiedliwienie swojej nieobecności
Zajrzę później! Miłego dnia
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Nonono, Joanna czekam z niecierpliwością
Aggi to jakie masz uzgodnienia sama ze sobą odnośnie brania się za siebie?
U brown ma wolne do srody to nas tu zasypie postami!
U mnie siła umysłu tym razem nic nie zdziałała ;p @ nie ma. Piersi tylko są nabrzmiałe i pobolewają razem z podbrzuszem. Kiedyś bym się spodziewała @ właśnie po tych objawach, to ostatnio przychodzi zupełnie cicho i bez oznak, więc raczej to nie ona. W związku z tym zaczynam tabsy od środy. Choć nie powiem, mogłaby się pojawić bo by przyspieszyła bieg o jakieś 3 tygodnie ;p