- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ziaa spróbuję z dietetyczką. Wybacz ale chyba potrzebuję fizycznej osoby która będzie obok mnie i kopnie mnie w tłusty zadek.... robisz test zanim tabsy zaczniesz?????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
NatB cieszę się że u was wszystko dobrze. Cały czas trzymałam za was kciuki. No i śliczne masz dzieciaki :*
Widzę że wszystkie czekają na wieści od Joanny, ja też Myślałam że jak dziś zajrzę to znajdę zdj testu...
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
cześć Miśka, kope lat! Fajnie, ze Ola grzeczna Wszystko u was dobrze rozumiem?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Ziaa dawaj TESTA, Dawaj TESTA Może te nabrzmiałe cycucuszki to dobry znak!
Aggi trzymam kciuki za konsultacje dietetyczki! może faktycznie potrzebujesz takiego realnego kopa i dopingu:) do boju mala!
Zimno jak w psiarni Czyżby to juz jesień..?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ziaa dajeeeesz, musisz ! przecież ewentualnej fasoli tabsami nie nafaszerujesz, co nieee
brown trzymaj trzymaj i nie tylko Ty Jeśli faktycznie pomoże to Wasz doping będzie cudownym dopełnieniem ! U nas też jesień za oknem Maksiorek wczoraj miał kurtkę, czapkę, na szyi komin.... brrrrrrr dzisiaj nosa za drzwi nie wystawiam
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miska śliczna córa!
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
aggi Moj test oczywiście..
miska Ja też Cię pamiętam:) Twoja Córa jest PRZEŚLICZNA!!!
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Miśka, jakie śłiczności i duża już dziewczynka! Jak ten czas leci....
Sandra - fajnie tak odliczać dni do maleństwa.... a nie takie czekanie hehehe Szkoda, że na te porody się tak czeka hahah. I, że to, ze lekarz powie, że na wtedy i wtedy jest termin - to wtedy się faktycznie nie rodzi :PP
Mari - jak tamm ciacho? Co tam pieklas??
O brown... zapomniałam o focie.... a już jestem w wersji domowej ahhaha. A tego raczej nie chciałybyście oglądać ahhaha. A co do ciąży... to może będę nie skromna... ale chyba faktycznie... to mogłabym robić na codzień być w ciąży a co do porodu to jeszcze się okaże ehhehe
Aggi - u nas tez pogoda do kitu... już któryś dzień... najpierw mega lato a etraz jesień... I wybraliście prezent dla Maksia?
Sandra - będziemy rodzić (tak myślę) podobnie.... ja 6 sierpnia mam się zgłosić do spzitala... ostateczny termin ehhehe. 9 dób bo terminie bo nie liczę na wcześniejsze rozwiązanie hehehe. Przedszkole zgłosiłaś??
Brown - jak tam Twoje 3 dni urlopu? już wiesz jak je wykorzystasz?? Ja z oknami jeszcze czekam... chce umyć krótko przed porodem więc czekam do oporu ahhaha. Poza tym pogoda nie pozwala myć okien póki co...
Zia - czekamy
Do mnie osttaniki czasy wszyscy piszą i dzwonnią, że chcą się ze mną spotkac... jaaaasne i ja mam wszędzie jeździć hehehe.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Co tu tak cicho ostatnio?
Mari fajne zdjęcie i śliczne imię wybraliście
Magmus ale Ci zazdroszczę, że już nie długo będziesz witała synka na świecie
a Sandruśka to już w ogóle nawet termin porodu znasz
Aggi życzę wytrwałości w walce z kg
Za wsztkie testujące trzymam kciuki!
Julka już od dłuższego czasu suszy nam głowę o zwierzątko Zaczęliśmy się więc zastanawiać Oczywiście kot i pies odpadają, pomyśleliśmy o króliczku baranku. Dzisiaj nawet byliśmy w zoologicznym obejrzeć i wypytać trochę i wiecie co, zauroczyłam się One są takie śliczne
Miała któraś? Czy to dobry pomysł?
Jak Julka się urodziła mieliśmy już psa, syberiana husky, ale w październiku ze względów zdrowotnych musieliśmy go uśpić
Teraz sama nie wiem, z jednej strony fajny zwierzak, ale za chwilę noworodek się pojawi więc czy to dobry czas?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
miska dziękuję kochana .. Tak u nas dobrze, teraz tylko ciągle wizyty u apecjalistow, a tak Helena jest nad programowo Rozwinięta heh . Totalnie inaczej się rozwija niż Władek, jest bardzo ruchliwa, uśmiechnięta chwyta juz zabawki, próbuje chwycić swoje nóżki, na brzuszku to robi takie wygibasy, że hej.. Mimo tego, nie chodzi jak w zegarku tak, jak Wład spanie, zasypianie to normalnie jestem w niej zakochana po uszy heh
Ale śliczna ta Twoja Oleńka cudo .. Zazdroszczę ze spaniem w nocy u nas pobudki to tak ok 2-3, ale śpi do 8-9 tylko, że Władek często budzi się o 6-7, wiec mimo to już jestem na chodzie..
Niagara co do królików hm ja miałam i ogólnie zachwyt był chwilowy, przegryzal kable, kanapy gryzl, a szał był wieczorem i w nocy, bo gryzl cały czas szczebelki od klatki i na noc lądował w kuchni .. Ale moja koleżanka np ma super królika, nic jej nie gryzie, załatwia się w klatce, a tak kica sobie sam po domu.. Ale tak swoją drogą wiadomo zwierzę to obowiązek i czy królik to dobry pomysł, jak zaraz Wam się maluch urodzi? Nie lepiej rybkę do akwarium?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pochwalę Wam się... w sumie to już mówiłam, ze szyję poduchę do karmienia. W końcu udało mis ię znaleźć materiał na poszewkę - więc poducha gotowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.