- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Na wizyty się nie umawiam, tylko jadę w godzinach przyjęć i czekam, a przyjmuje w czwartki i soboty. Więc mogę jechać teraz w sobotę lub czekać do czwartku
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Kurka uwierzcie lub nie, ale Maksior ma od roku nocnik i omija go szerokim łukiem. Parzy go nawet w ubraniach i koniec, nie usiądzie. Wczoraj kupiliśmy mu nakładkę na wc... posadziłam go przed kąpielą i 15minut siedział ! mały sukces Co prawda nic nie zrobił, chyba jeszcze nie umie kontrolować. Ale rano dziś też go posadziłam i też sobie siedział 15min. W końcu się nauczy no nie? Ale jestem szczęśliwa, bo nocnik naprawdę... nie sprawdził się u nas, a ta nakładka to bez namawiania usiadł no to się pochwaliłam
sandra śliczny wózek
nati poślij przepis na tę szarlotkę prolaktyna chyba w 21dc i progesteron też chyba
martyna no widzisz A że test śnił mi się jeden tym razem... to niagara go zgarnęła walczmy kochana walczmy hehe
julka trzymam kciuki
nowa mi się już tymi staraniami chce tak szczerze Ale to chyba dobry objaw jak zaczyna się przestawać myśleć o tym hehe
nat ja pytałam o fotelik, ale rowerowy W którym tc Wład się urodził?
niagara po 6tc napewno zobaczysz serduszko ja byłam w 5t5d i był sam pęcherzyk a betę po 48h się sprawdza
paula faktycznie przejdź się do gina bo 38dc to już sporo
ziaa peeeewnie a mnie w Waszym sklepie urzekły traktory muszę S pokazać a Ty wieczorem hop na męża ! już sobie podziałaj
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiliśmy w Decathlonie... doradzają tam dobrze, także śmiało możesz iść i kupić koszt ok. 200-250 zł.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Brawo dla Maksa pamiętaj, że każdy mały sukces to SUKCES ... zresztą sadzaj go przed kąpielą i rano po przebudzeniu ... załapie w mig
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Niagara 6msc to w sumie tak fajnie, bo po roku naprawdę traci sie czasem ochotę nawet na Przytulanki, chociaż moje libido to i ta chyba wysokie
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Moje ciasto gotowe ! M odmalował i posprzątał całą łazienkę . Jednak się przydaje
A właśnie mija 12 h. Jak moje dziecko nie śpi. Wstał o 3 rano .
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Ziaa widać, że ziółka dzialaja. Sluchaj się Brown i hopsa
Nowa to prawda, co drugi dzień to dobra metoda.
Aggi moj Tymek też zdecydowanie bardziej lubił siedzieć na desce niż na nocniku, tylko jak byl malutki całkiem to siedział na nocniku, ale już od roku siedzi tylko na desce. Mojej siostry dzieciaki darly się, jak je sadzano na nocnik, a na desce bez problemu. Także super, że mu się podoba. A co do fotelików to ja z czystym sumieniem polecam Hamax. I na pewno maja dobre opinie.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wy mówicie, że koniec po 2 dziecku, ja to po pierwszym na zaprzestaniu produkcji sie zastanawiam natb pociesze Cie, że u nas przytulanek też od porodu nie bylo, bo ja nie mam sily mała jak pojdzie spac o 24 poki ja sie poogarniam to padam, a o 2-3 trzeba wstac dac mleczko :D predzej bym usneła Ale czekam do 3 miesiecy kolezanka mowi, ze wszystko sie zmienia i zaczyna sie cudownie cieszyc maciezynstwem
Ja nie powiem ciesze sie jest lepiej niz bylo ale mala dalej jest przytulasem i nic przy niej sie nie zrobi
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
... mi ciężko po prostu jest w samej ciąży, fizycznie mnie ciąża troszkę wykańcza, z drugiej strony tyle nas teraz spotkało, że trzecia ciąża już w ogóle będzie wiązała się z mega stresem...
Nefri no na razie sobie odpuszczę batony heh ... a ciasto wyszło mega dobre ... trzymałam dłużej niż 45 min. bo ciągle mi się kleiło do patyczka , ale okazało się, że tak musi być ... zresztą powiem Wam, że ja talentu do pieczenia w ogóle nie mam także sandruska podziwiam wow super ciacho
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Milunia ja też długo myślałam, że drugiego nie chce, bo podobnie jak ty, przy Tymku nic zrobić nie mogłam, ale na pocieszenie, drugie jest dużo spokojniesze, teraz więcej ogarniam w domu z dwójka dzieciaków niż wtedy z jednym.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Szarlotka, napisze oryginalny przepis i moje modyfikacje:): Spód : 2 szklanki mąki, pół szklanki cukru/ ja daje 1/ 3lub mniej ksylitolu, kostka masła , 3 żółtka - zagnieść i na chwilę do lodówki. Potem wyłożyć na blachę i podpiec 25 min w 180st. Ja jeszcze nakłuwam to ciasto widelcem przed pieczeniem. Jabłka( najlepiej jak są trochę kwaśne) obrac, zetrzeć i poddusić na masle/ ja duszę z odrobina wody bez masla, dodaję cynamon. Jabłka na ciasto. Ubić bezę z trzech białek(1białko-3 łyżki cukru). Zamiast cukru daję 2-3łyżki syropu z agawy. Beza na jabłka i do pieca. Piekę do zbrązowienia bezy. Ta moja wychodzi taka bardziej pianka niż beza. Jednak ciasto pychotka:)Smacznego!