BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 10 miesiąc temu #1030357 przez niagara
Nowa dzięki :)
Wiesz, czuję się całkiem normalnie. Trochę mnie piersi i jajniki bolą, ale nie bardziej niż przed okresem. Żadnych objawów nie powiązałabym z ciążą ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1030358 przez aggi
Wpadam na szybko zameldować że @ przyszła o 19. niagara jeszcze raz bardzo mocno sciskam! Dbaj o siebie kochana :*

8 lata 10 miesiąc temu #1030360 przez Paula1704
Niagara gratulacje!!! :)
Bo u mnie ani @ ani dwóch kresek :(

8 lata 10 miesiąc temu #1030361 przez Nowa...
Paula a to który masz dzień cyklu?
Aggi kolejny cykl starań przed wami. @ przyszła i za kilka dni pójdzie- później tylko przyjemność :)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030362 przez niagara
Uuuuu Aggi przykro, liczyłam, że dołączysz do mnie :pinch:

W następnym już musi się udać!
Wyśnij teraz maliny dla siebie! :) Bardzo mocno trzymam za Was kciuki :kiss:

8 lata 10 miesiąc temu #1030363 przez natB
niagaraaaaaaaa super gratuluję :) :) :)

aggieuh euh... do d*py... no nic... kolejny cykl, kolejna nadzieja pamiętaj :kiss:

martynaa u Cb jak się ma sytuacja?

nati nie pozostaje mi nic innego ja i za Was zaciskać kciuki :)... dobrze, że grono przyszłych mam się powiększa :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

aggi Ty pytałaś o fotelik? kuurna coś gdzieś mi świta heh, że któraś się pytała... ale chodziło o samochodowy?

8 lata 10 miesiąc temu #1030364 przez natB
ziaaanono faaajnie to wygląda :) dzięki za linka do strony... zresztą znalazłam tam prezent dla Włada od siostry :D hahah :D...

8 lata 10 miesiąc temu #1030365 przez natB
Aha i ja dziś pieczę to: www.szeptgotuje.blogspot.com/2016/03/tho...sja-czyli-kasza.html :D :D jak upiekę to pstryknę foto na smaka :D...

8 lata 10 miesiąc temu #1030367 przez niagara
A ja dzisiaj robie batony z przepisu ziajki :laugh:

Wiecie, co jakoś to do mnie jeszcze nie dociera :P Cieszę się ogromnie, ale tyle czasu próbowaliśmy o nic, że ciężko mi uwierzyć w to, że wreszcie jest :laugh: :laugh: :laugh: :P
Ale @ nie ma, podbrzusze pobolewa, piersi tak samo więc to musi być to :P :laugh:

Wyliczyłam sobie, że dzisiaj mam 4tc 1dz, termin porodu wypada mi na 11.11 :blink: :laugh:
NatB z tego co pamiętam, też taki miałaś z Władem? Czy coś pomyliłam :whistle: :P

Kiedy powinnam iść do lekarza, żeby potwierdził?
Zastanawiam się czy w piątek nie powtórzyć bety, żeby zobaczyć przyrost. Co myślicie?

8 lata 10 miesiąc temu #1030368 przez natB
niagaradokładnie tak :D 11.11 :D a urodziłam 6.11 :D piękny miesiąc listopad :D... nam się zima super trafiła taka ciepła, a potem latem już Wład ładnie siedział, więc jezioro, góry były nasze :D :D piękne czasy hehe :D do wózka siup i jedziesz przed siebie :D

Możesz powtórzyć betę, ja w tej ciąży powtarzałam... a potem poszłam do gin, był to 7 tydzień :).. czyli tak za 2-3 tygodnie możesz się umówić... chyba, że miałaś wcześniej jakieś problemy w ciąży z Julką, jakieś plamienia itp ja bym poszłam w przyszłym tygodniu już :)... lepiej dmuchać na zimno :)

Ja tak samo nie wierzyłam... 8 miesięcy starań i nagle zaskoczeniem, ale takie mega mega zaskoczenie :D... uwierzę, jak zobaczę małą :D hahaha

8 lata 10 miesiąc temu #1030369 przez Paula1704
Nowa mam 38dc. Umówiłam się już do lekarza na przyszły tydzień bo coś tu nie gra :(

8 lata 10 miesiąc temu #1030370 przez martyna_z
Nat ja mam niby jeszcze kilka dni. @ powinna być sobota - niedziela ale coś mi się wydaje że przyjdzie wcześniej. W poniedziałek gin zalecił betę to jak do tego czasu nie przyjdzie to zrobię. Objawy mam tylko takie jak na @ więc pewno będzie.

Aggi przytulam. Kolejny cykl przed nami :-)

8 lata 10 miesiąc temu #1030371 przez niagara
Hihi Nat czyli jednak dobrze pamiętałam :laugh: Jak mi tylko wyskoczyła data 11.11 od razu pomyślałam o Tobie :P

Do lekarza bym chciała iść w tym tyg, ale pewnie nic nie zobaczy więc może zaczekam do następnego. Ciążę z Julką miałam zagrożoną więc teraz nie chcę zbyt długo zwlekać.

8 lata 10 miesiąc temu #1030374 przez nati.olsztyn
Paula A betę robiłaś? Może warto zrobić, choćby przed wizytą u lekarza.

8 lata 10 miesiąc temu #1030375 przez Paula1704
Nati nie robiłam, ale robiłam kilka testów, tych o naprawę dużej czułości i ani najmniejszego śladu drugiej kreski, a pewnie by już coś wyszło, jakby miało wyjść

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka