BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030243 przez Pumcia
Niagara co ja pacze :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Jezuuuuuuuuuu jeszcze 4 godziny !!! :whistle: :evil: Ale CZAD !!!!
Cieszę się bo u nas jak już któras popchnie to pozytywy mogą się posypać :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Aggi - wiem, że nie wolno ale te światła czerwone takie długie :evil: he he he a poza tym panowie policjanci 2 razy w lutym pogrozili mi palcem. Raz za światła i raz za pasy - zresztą tylko chciałam przeparkować auto więc se mogą :woohoo: 3 mam kciuki, zeby Tobie @ też jutro nie przyszła :evil:
A i nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja górny pas zawsze mam zapięty w aucie. Hmmmmmmmmmm tzn pas zapięty za plecami tylko górną cześć sobie przekładam - jakoś bezpieczniej się czuję :lol:

Nefri
- to przynajmniej mnie rozumiesz :P he heh e też myślę, że przy drugim nie będę już miała takiego ciśnienia :evil: A powiedz jak starszy reaguje na młodszego ? Nie jest zazdrosny ? :)

Ziajek
ale czadowe te place - ile milionów kosztują ? :evil:

Milunia Kochana jesteś :kiss: wierze Ci, więc mnie lepiej nie zawiedź :evil: Wiem, dogryzałam Ci a Ty teraz możesz się odwdzięczyć :whistle: :evil: ale nie będziesz taka nie miła jak ja prawda ? :evil: :evil: :evil: :P :P :laugh: :laugh:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1030244 przez ziaa
Poszło Nat :)
My się śmiejemy, że jak zaczynamy nad czymś pracować, albo marudzić, ze nie schodzi to wtedy jest strzał na te produkty :) No i bach - wczoraj zaczęliśmy wprowadzać nowości i chyba po godzince Pani się zgłosiła po plac :)
WIOSNO PRZYBYWAJ! :D

8 lata 10 miesiąc temu #1030245 przez aggi
pumcia dzisiaj dzisiaj żeby nie przyszła :P dzisiaj jej termin :evil: :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030246 przez ziaa
Ożesz Pumcia co za foto!! :D

No i łóżka i place są od polskich producentów, z drzewa sosnowego (place) więc ceny sa jakie są ;) Ale przynajmniej klient zadowolony i reklamacji nie ma :) Z łóżkiem w tej cenie jest od razu podłoga pod materac i sam materac :)
Pumcia place są tak od 1500 do 11000 :p Wszystkie Ci pakować?

8 lata 10 miesiąc temu #1030247 przez Pumcia
Aggi no przecież mówię, że dzisiaj :evil: seplenie czy co ? :woohoo:

8 lata 10 miesiąc temu #1030248 przez Pumcia
Ziaa a na zeszyt można ??? :evil:

albo poczekaj po dotację pójdę :evil:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030249 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu #1030251 przez nati.olsztyn
Ziaa Ja też chcę linka!:)

8 lata 10 miesiąc temu #1030252 przez ziaa
Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030253 przez Pumcia

Ja mam mini sesję zdjęciową-brzuszkową w sobotę i od razu zostałam poinformowana, że zdjęcia zostana opublikowane na Fejsie. Fejsa nie mam więc mi to lotto :evil:

Bosheeeeeeee zabieram się za Pit-y bo ciążą mi na żółądku :angry: :dry:

8 lata 10 miesiąc temu #1030254 przez Nowa...
NIAGARA i ja czekam na pozytywne wieści, ale to już chyba tylko formalność :) cieszę się Twoim szczęściem :)

8 lata 10 miesiąc temu #1030256 przez Miluniaa
Śledziczku jak wiecej tak sie nie bedziesz zachowywać to wybaczam :evil: :evil: :evil: :laugh:
Pumcia my tak klinike reklamujemy ze to oni dam doplacac za porod powinni :silly:

A tak swoją drogą moje dziecko to jakis dziwny stwor szczepionka bez placzu, cala noc pilnowalam temperatury nawet nie drgnela, a sladu uklucia juz nie ma... A Pani mowila ze w razie spuchnie to oklady, a u nas nawet czerwonej kropki nie ma :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu #1030257 przez aggi
Milunia my szczepiliśmy na nfz, trzy wkłucia i też nic ani gorączki, ani innych dziwnych objawów ;) ani razu ;) dopiero teraz ta ostatnia na 18mscy to gorączkę miał jeden dzień. Pielęgniarka mówiła że maluchy rzadko mają gorączkę, dopiero po roku na 90% będą gorączkować po szczepieniu

8 lata 10 miesiąc temu #1030260 przez nati.olsztyn

Pumcia Stronę kliniki oglądałam. Mile mnie zaskoczyło zwłaszcza ich neonatologia.:) A powiedzcie jeszcze, jak Maluch wymaga fototerapii to jest swiecony w sali gdzie leży z mamą czy zabierany? Milunia Ty pewnie wiesz.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030262 przez Pumcia
Milunia obiecuję, że to sie już na pewno . . . chyba . . . raczej . . . nie no POWTÓRZY :evil: :evil: :evil: to fajnie, że mała tak zareagowała, tylko się cieszyć że mama więcej się nadenerwowała nić Zuziek :woohoo:

Nati
- to opier.... siostre, powinna uszanować to jaki masz pogląd na wstawianie zdjęć swoich dzieci. A swoją drogą - wredna masz tą siostrę ! Młodsza ?

a to moj baton :woohoo:

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka