- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- dodi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś mam wizyte u gin zobaczymy czy dojrzy jakiś pęcherzyk na mnie to już ostatni dzwonek latka lecą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nati kurka tylko jak dobrac rozmiar? Faktycznie S poniżej 25lat a L powyżej?
dodi działaj ! Trzymamy kciuki
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
Nati zażądaj w ramach rekompensaty zdjęć na płycie, żebyś chociaż jakąś korzyść miała z całej sytuacji. a z siostrą wyjaśnij wszystko sobie najlepiej.
A ja testuję w pon. i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja podobnie jak Nat nigdy o tym kubeczku nie słyszałam, ale ja uzywam tamponow myślę, że śmiało od 20 lat już i dobrze mi z tym a jeszcze lepiej, kiedy nie muszę niczego używać, tak jak teraz. Ciekawe kiedy mi się ta @ pojawi, poprzednio dostałam 8 miesięcy po porodzie.
Nat Tymek wczoraj ze smakiem zjadł dwa batoniki, może Wlad też zasmakuje w nich. Też Tymkowi kupuje te batony z Rossmann albo Hippa. Ja jutro znowu zamoerzam upiec, ale tym razem z orzechami, żurawiną i prazonymi resztkami dyni i słonecznika. A na górę koniecznie biała czekolada, zajebiscie do tych batonikow pasuje
Ja zakupilam już dywany do pokojow chłopaków, takie zwykle shaggy, jednokolorowe, bo zamierzam kolory dać raczej w takich dodatkach jak poduszki, obrazki, rolety itp. Okazja była i stwierdzilam, że zacznę już powoli kupować takie rzeczy, zeby mi się potem wszystko na głowę nie zwalilo. Jutro wchodzą tynkarze
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A wiesz, że myslalam, ze da sie w naszej kinice zagadac i rodzic wczesniej niz w 38 tyg ale niestety nie, kolezanka byla w 37 i odesłali do panstwowki ;/ Zaciskaj Puma nogi bo mnie tez dzien uratował przed wywaleniem :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Pumcia a jak sytuacja batonowa u Ciebie?
Ja o kubeczku słyszałam, nawet bardzo ise zastanawiałam. ALe mam skąpe @ i obawiałam się, ze będzie mnieobcierał lub trudno się zakładał i wyjmował
Dodi to do dzieła!
Sandra jak się masz?
Aggi jak sytuacja wagowa?
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
A wiem, że w klinice od 37 tyg przyjmują, mam nadzieję, że mi to nie grozi - ostanio na usg wyszło, że urodze 4 dni po terminie wiec tego się trzymam
A jak Malutka? Daję Ci w nocy pospać ? Oj dzielny z niej pacjent - jestem Dumna z małego sledzika
Ziajku nie robiłam jeszcze, bo albo mnie nie było w domu albo spałam. Zakupy na batoniki zrobione więc pewnie zrobię jutro, bo siostra wpada i narobiłam jej ochoty na takie batoniki - a że karmi to przynajmniej to może spróbować a co u Ciebie, jakieś testowanko ? jak w pracy ?
Nefri - masz wytłumaczenie bo biala czekolada jest zdrowsza a to u Ciebie remoncik się szykuje ?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Muszę się Wam pcohwalić, ze mały od mojej siostry, ma ponad dwa latka ... i jak idzie do lekarza.... a Pani by czasem mu gardła nie sprawdziła... to otwiera buzię, mówi "aaa" i pokazuje palcem ehhe
Kiedyś jak miał USG, to siostra opowiadała, ze leżał na tej leżance, ręce założone za głowe i tak leżał ehhehe
Taki cwaniaczek heheh
Pumcia - dzisiaj włąsnie czytałam, ze kobiety w ciąży często mają zawroty głowy. Jest to spowodowane zwiększającą się objętością krwi.
Nefri - jakie kolory dywanów kupiłaś?
Zia... czy mogę prosić jeszcze raz skłądniki na te ciastka.... plisssssssss
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Płatki owsiane / żytnie / gryczane / wszystkie razem + banan / jabłko / miód / masa korówkowa (opcja specjalnie dla Ciebie ) + ulubione dodatki: pestki dyni / słonecznika /siemię lniane / sezam / rodzynki / żurawina / morele/ kokos czy co tam lubisz wymieszać aż będzie się kleić, rozłożyć równą warstwą na blaszce i do pieca = BATONICZKI
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Magmus wiem właśnie czuję to w . . . żyłach hehehehe oj dzieciaki mają pomysły a jal Ty sie czujesz?
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie po @, mimo tego leku czuje się całkiem dobrze, raz tylko w pierwszy dzień. Zobaczymy jak będzie po zmianie dawki na całą tabletkę ( na razie jadę po pół). Testowanie dopiero zacznę. :0 W pracy, dużo pracy Mmay przerwę w łóżkach i lecimy teraz z placami zabaw, bo wiosna za pasem ( choć dziś u mnie zupełnie biało ;p) i juz dziś sprzedaliśmy pierwszy plac zabaw w tym sezonie
W weekend jedziemy na morze na
, mam nadzieję, ze będzie wiosna ;p
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158