BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 10 miesiąc temu #1030136 przez dodi
Dzięki oby tym razem się udało ...ktoś jeszcze testuje ?
Dziś mam wizyte u gin zobaczymy czy dojrzy jakiś pęcherzyk na mnie to już ostatni dzwonek latka lecą :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1030138 przez aggi
nat tak miałam dokładnie te co w przepisie ;) bo akurat nie miałam zwykłych i szukałam przepisu z suchymi. Na internecie pisze że 7g suchych to 17g świeżych drożdży :-)

nati kurka tylko jak dobrac rozmiar? Faktycznie S poniżej 25lat a L powyżej?

dodi działaj :-) ! Trzymamy kciuki :-)

8 lata 10 miesiąc temu #1030139 przez nati.olsztyn
Aggi Ja wyczytałam że to zależy od ilości porodów, wieku, obfitości krwawien, wrażliwości ja wierzyłam sobie jeszcze ( oczywiście mniej więcej) wysokość szyjk w czasie @. Ja wzięłam XL wersję krótszą i średnią twardość.

8 lata 10 miesiąc temu #1030140 przez nati.olsztyn
Dodi Piękne maliny!:) Do dzieła!:)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030141 przez Julka1987
Dodi to działaj ;) efektywnie ;)

Nati zażądaj w ramach rekompensaty zdjęć na płycie, żebyś chociaż jakąś korzyść miała z całej sytuacji. a z siostrą wyjaśnij wszystko sobie najlepiej.

A ja testuję w pon. i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie ;-)

8 lata 10 miesiąc temu #1030142 przez Nefri
Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja podobnie jak Nat nigdy o tym kubeczku nie słyszałam, ale ja uzywam tamponow myślę, że śmiało od 20 lat już i dobrze mi z tym ;) a jeszcze lepiej, kiedy nie muszę niczego używać, tak jak teraz. Ciekawe kiedy mi się ta @ pojawi, poprzednio dostałam 8 miesięcy po porodzie.
Nat Tymek wczoraj ze smakiem zjadł dwa batoniki, może Wlad też zasmakuje w nich. Też Tymkowi kupuje te batony z Rossmann albo Hippa. Ja jutro znowu zamoerzam upiec, ale tym razem z orzechami, żurawiną i prazonymi resztkami dyni i słonecznika. A na górę koniecznie biała czekolada, zajebiscie do tych batonikow pasuje ;)

Ja zakupilam już dywany do pokojow chłopaków, takie zwykle shaggy, jednokolorowe, bo zamierzam kolory dać raczej w takich dodatkach jak poduszki, obrazki, rolety itp. Okazja była i stwierdzilam, że zacznę już powoli kupować takie rzeczy, zeby mi się potem wszystko na głowę nie zwalilo. Jutro wchodzą tynkarze :)

8 lata 10 miesiąc temu #1030144 przez Miluniaa
Śledziczku jak tam sie czujesz ? Cos ostatnio narzekałaś na samopoczucie...
A wiesz, że myslalam, ze da sie w naszej kinice zagadac i rodzic wczesniej niz w 38 tyg ale niestety nie, kolezanka byla w 37 i odesłali do panstwowki ;/ Zaciskaj Puma nogi bo mnie tez dzien uratował przed wywaleniem :D:D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Pumcia

8 lata 10 miesiąc temu #1030145 przez ziaa
Nerfi i dziewczynki - super, że batony zasmakowały! :) Takie poruszenie, ze aż się nie spodziewałam! :) Są tak banalne, ze nie dziwię się, że jutro znów będzie produkcja :)
Pumcia a jak sytuacja batonowa u Ciebie? :)
Ja o kubeczku słyszałam, nawet bardzo ise zastanawiałam. ALe mam skąpe @ i obawiałam się, ze będzie mnieobcierał lub trudno się zakładał i wyjmował :)
Dodi to do dzieła! :D
Sandra jak się masz?
Aggi jak sytuacja wagowa? :D

:)

8 lata 10 miesiąc temu #1030147 przez Nefri
Miluniaa jeszcze nie płacze, bo mala jest. Tymek też nie płakał i to długo i taka byłam dumna, że taki dzielny jest, a teraz robi taka histerie na widok lekarza, że głowa mala. Oczywiście reguły nie ma ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1030150 przez Pumcia
Milunia jakoś siły mnie opuściły, dziś wróciłam ze szkoły rodzenia i . . . zasnełam :blink: I tak codziennie. I nie wiem czemu ale często kręci mi się w głowie ;/ mam nadzieję, że to przez pogodę i niedługo przejdzie.
A wiem, że w klinice od 37 tyg przyjmują, mam nadzieję, że mi to nie grozi - ostanio na usg wyszło, że urodze 4 dni po terminie wiec tego się trzymam :silly:
A jak Malutka? Daję Ci w nocy pospać ? :P Oj dzielny z niej pacjent - jestem Dumna z małego sledzika :whistle: :evil:

Ziajku nie robiłam jeszcze, bo albo mnie nie było w domu albo spałam. Zakupy na batoniki zrobione więc pewnie zrobię jutro, bo siostra wpada i narobiłam jej ochoty na takie batoniki - a że karmi to przynajmniej to może spróbować :) a co u Ciebie, jakieś testowanko :whistle: ? jak w pracy ?

Nefri - masz wytłumaczenie bo biala czekolada jest zdrowsza :evil: a to u Ciebie remoncik się szykuje ?

8 lata 10 miesiąc temu #1030151 przez magmus88
Hej :)

Muszę się Wam pcohwalić, ze mały od mojej siostry, ma ponad dwa latka ... i jak idzie do lekarza.... a Pani by czasem mu gardła nie sprawdziła... to otwiera buzię, mówi "aaa" i pokazuje palcem :D ehhe

Kiedyś jak miał USG, to siostra opowiadała, ze leżał na tej leżance, ręce założone za głowe i tak leżał ehhehe

Taki cwaniaczek heheh

Pumcia - dzisiaj włąsnie czytałam, ze kobiety w ciąży często mają zawroty głowy. Jest to spowodowane zwiększającą się objętością krwi.

Nefri - jakie kolory dywanów kupiłaś? :)

Zia... czy mogę prosić jeszcze raz skłądniki na te ciastka.... plisssssssss :whistle: :blush: :blush:

8 lata 10 miesiąc temu #1030152 przez ziaa
Magmus to co widać na zdjęciu :whistle: :whistle:
Płatki owsiane / żytnie / gryczane / wszystkie razem ;) + banan / jabłko / miód / masa korówkowa (opcja specjalnie dla Ciebie :D) + ulubione dodatki: pestki dyni / słonecznika /siemię lniane / sezam / rodzynki / żurawina / morele/ kokos czy co tam lubisz :) wymieszać aż będzie się kleić, rozłożyć równą warstwą na blaszce i do pieca :) = BATONICZKI :D

8 lata 10 miesiąc temu #1030153 przez Pumcia
i piec 25 min w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni :whistle: :evil:

Magmus wiem właśnie czuję to w . . . żyłach :silly: hehehehe oj dzieciaki mają pomysły :silly: a jal Ty sie czujesz?

8 lata 10 miesiąc temu #1030154 przez ziaa
Pumcia a ja ciągle czekam na KATARZYNKI! :D Uważaj tam na siebie!
U mnie po @, mimo tego leku czuje się całkiem dobrze, raz tylko :sick: w pierwszy dzień. Zobaczymy jak będzie po zmianie dawki na całą tabletkę ( na razie jadę po pół). Testowanie dopiero zacznę. :0 W pracy, dużo pracy :) :whistle: Mmay przerwę w łóżkach i lecimy teraz z placami zabaw, bo wiosna za pasem ( choć dziś u mnie zupełnie biało ;p) i juz dziś sprzedaliśmy pierwszy plac zabaw w tym sezonie :D
W weekend jedziemy na morze na
, mam nadzieję, ze będzie wiosna ;p

8 lata 10 miesiąc temu #1030157 przez magmus88
Hehe :) dzięki :D

nie ma jak pieczenie na oko :D

A tak mniej więcej ile bananów trzeba??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka