BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 10 miesiąc temu #1030082 przez Sandruska1995
nefri cudowny maluch :side:

A muszę się pochwalić. Pisałam Wam o testach z kursu 1 i 2 ? Teraz idę od 21 marca już na 3 . I dziś oddali na 100 punktów miałam 86. Ocena 2. Zabrakło mi 4 punktów do oceny 1 . Ale mimo wszystko jest dumna. :woohoo: przyznać się która tak mocno trzymała kciuki ? :P

Disewczyny, boli mnie bardzo brzuch i kręgosłup ból promieniuje aż do dołu. Lekarz ma dziś od 14 . Chyba będę dzwonić. :(
Podziękowania: Nefri

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1030084 przez nati.olsztyn
Brown Ja tamponow używałam przed ciazami potem już do nich nie wróciłam, więc tylko podpaski. Teraz postanowiłam spróbować kubeczka. Zobaczymy czy się polubimy ;)

Sandrus Dzwon koniecznie. Możliwe ze to zwyczajne rozciąganie zwłaszcza że Ty chudzina jednak lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kciuki.

Aggi Na pewno dam znać.

8 lata 10 miesiąc temu #1030086 przez niagara
Aggi mam przeczucia podobne do Ciebie, że 3.03 przywitam panią @ :pinch: ;)
Chociaż bardzo bolą mnie piersi i mam dużoooo śluzu, miałam już tak przed @ ale teraz pewnie przez zioła objawy się nasiliły. Już pół roku starań i nadal nic, a chciałam maksymalną różnicę 3 lat, za chwilę nie będzie to już możliwe.

Nati ja słyszałam o kubeczku, ale jakoś mnie nie przekonuje. Podziel się opinią jak przetestujesz ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1030089 przez Nefri
Ziaa te batony sa super, Tymek się nimi zajada, oczywiście tymi polanymi czekolada, ale oprócz tego to i tak saml zdrowie, wiec będę je często robic.
Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030094 przez aggi
Maks ma drzemkę, więc chwila spokoju :) uff :) Upiekłam bułeczki aaaaaaaaaa gdyby nie to, że Maks mi przeszkadzał :evil: to byłoby ok, trochę namieszałam w przepisie, ale efekt końcowy jest taki że jak na pierwszy raz to są pyszne :) Następnym razem koniecznie na spokojnie będę musiała je robić :D MNIAM :D

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

sandra no jak to która :D KAŻDA :D brawo, gratuluję :) Jak źle się czujesz to oczywiście, że skonsultuj to z lekarzem..

niagara Ja chciałam max 2 lata różnicy.... i też nie pykło... No ale trudno. W każdym razie w końcu się nam uda, nie? Byle przed 40stką haha :P mnie pobolewa podbrzusze od wczoraj i cyce. Ale tak przed @ mam od jakiegoś czasu.. Mam test jeden, może jutro zrobię... choć wiem, że nic z tego ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1030097 przez Sandruska1995
Dzwoniłam do lekarza powiedzieli ze jak do wieczora nie przejdzie mam jechać do szpitala. Położyłam sie i leżę. Pobolewa trochę ale już mniej .

8 lata 10 miesiąc temu #1030101 przez niagara
Sandruska jak tam? Nadal Cię boli?

Aggi ja mam w domu zapas testów :laugh: Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano. Oczywiście negatyw, wyrzuciłam do kosza, ale chyba jeszcze zanim minęło te 10 min, później po którejś godzinie z ciekawości jeszcze raz zerknęłam i był cień cienia drugiej kreski :P żałuję, że zaglądałam :laugh: nie robie sobie nadziei, bo już tak kiedyś miałam ;) zresztą zaczęło mi się plamienie więc @ się zbliża. Chociaż nie wiem czy z ciekawości nie zrobię za 2-3 dni drugiego :whistle: :laugh: chyba że @ będzie szybsza :P :laugh:

8 lata 10 miesiąc temu #1030103 przez Nowa...
Mi jak tylko przyjdą testy owu to zacznę testować, będę miała większy pogląd sprawy :) Oby u was były pozytywy :)

8 lata 10 miesiąc temu #1030113 przez natB
A ja dziś po prawie tygodniowej przerwie puściłam małego do żłobka :(... euh i tak mi przykro... ale już mam plan, żeby w piątek go zostawić :D mężowi należy się krótszy dzień w pracy, więc go wykorzystam hehe :P :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale Wy tu pyszności zapodajecie :D... ja ostatnio robiłam ciasteczka twarożkowe z jabłkiem, bez cukru ... ale te batony są suuuuper :D kuuurna muszę spróbować... małemu kupuję te z hipp albo z rossmana takie ,,ala" musli/mus czy cuś :)... baardzo mu smakują :)

aggizarzuć przepis na bułki?... wiecie zastanawiam się nad kupnem cały czas tego wypiekacza do chleba :/ i był już w lidlu i nie kupiłam euh... zgapiłam się szczerze mówiąc... i nie wiem, czy odpuścić sobie, czy kupić i się bawić w wypieki... zakwasu nie umiem robić, a wiem, że potrzeba systematyczności, żeby zrobić zrobić dobry zakwas, dlatego u mnie tylko wszystko na drożdżach wchodzi w grę :P

sandruska jak tam nocka?

Kurczę musiałabym się cofnąć z 6-7 stron wstecz, żeby Was nadrobić :D ale nie dam rady :)

A jeśli chodzi jeszcze o te batony... to, żeby były bardziej takie wiecie miękkie to muszę więcej dodać banana, czy jabłka tak? ja tak, jak pumciamięsa mogę pichcić :D, ale ze słodkim jestem na baaaakier :P :P ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1030118 przez nati.olsztyn

Sandra Jak się czujesz?

8 lata 10 miesiąc temu #1030122 przez aggi
niagara nieźle :-) to zaciskam kciuki. U mnie cyce bolą, podbrzusze czasem kluje. Ale mam tak na @. Wczoraj byliśmy w sklepie i po 1h chodzenia normalnie tak mi promieniowialo aż do nogi ze szok...

nat wydaje mi się że jak nie ma przeciwwskazań to możesz iść na basen tylko tam najłatwiej o infekcje. kryzysowapanidomu.blogspot.com/2012/11/b...-jak-z-piekarni.html proszę :-)

nati masz prawo żądać usunięcia zdjęć z fb i strony pani fotograf. Tak mi się wydaje. A gdzie zamowilas ten kubeczek??

8 lata 10 miesiąc temu #1030124 przez natB
aggikurna, a powiedz mi Ty używałaś drożdży instant? hmmm ja mam zwykłe i nie wiem, jakie proporcje muszą być euh...

Zrobiłam batony :D... eeee ciekawa jestem, kto to zje u nas :P... mąż średnio przepada, a Wład zobaczymy :D on ostatnio baaardzo wydziwia nam z jedzeniem :P...

nati

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1030125 przez nati.olsztyn
Aggi Na allegro kupowałam kubeczek MeLuna. Tylko najpierw poczytałam na jednej stronce ( nie chcę linkowac) wszystko o beczkach i jak je dobrać.

Nat

8 lata 10 miesiąc temu #1030134 przez dodi
Witajcie laski ... dawno nie pisałam ale ciagle was czytam ...widze że brakuje tesciorów więc dziś wrzucam wreszczie zobaczyłam 2 wyrazne kreski na tescie owu ... bedzie staranko ;)
Załączniki:

8 lata 10 miesiąc temu #1030135 przez Pumcia
Piękne maliny Dodi - powodzenia :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka