- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
A muszę się pochwalić. Pisałam Wam o testach z kursu 1 i 2 ? Teraz idę od 21 marca już na 3 . I dziś oddali na 100 punktów miałam 86. Ocena 2. Zabrakło mi 4 punktów do oceny 1 . Ale mimo wszystko jest dumna. przyznać się która tak mocno trzymała kciuki ?
Disewczyny, boli mnie bardzo brzuch i kręgosłup ból promieniuje aż do dołu. Lekarz ma dziś od 14 . Chyba będę dzwonić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Sandrus Dzwon koniecznie. Możliwe ze to zwyczajne rozciąganie zwłaszcza że Ty chudzina jednak lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kciuki.
Aggi Na pewno dam znać.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Chociaż bardzo bolą mnie piersi i mam dużoooo śluzu, miałam już tak przed @ ale teraz pewnie przez zioła objawy się nasiliły. Już pół roku starań i nadal nic, a chciałam maksymalną różnicę 3 lat, za chwilę nie będzie to już możliwe.
Nati ja słyszałam o kubeczku, ale jakoś mnie nie przekonuje. Podziel się opinią jak przetestujesz
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sandra no jak to która KAŻDA brawo, gratuluję Jak źle się czujesz to oczywiście, że skonsultuj to z lekarzem..
niagara Ja chciałam max 2 lata różnicy.... i też nie pykło... No ale trudno. W każdym razie w końcu się nam uda, nie? Byle przed 40stką haha mnie pobolewa podbrzusze od wczoraj i cyce. Ale tak przed @ mam od jakiegoś czasu.. Mam test jeden, może jutro zrobię... choć wiem, że nic z tego
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Aggi ja mam w domu zapas testów Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano. Oczywiście negatyw, wyrzuciłam do kosza, ale chyba jeszcze zanim minęło te 10 min, później po którejś godzinie z ciekawości jeszcze raz zerknęłam i był cień cienia drugiej kreski żałuję, że zaglądałam nie robie sobie nadziei, bo już tak kiedyś miałam zresztą zaczęło mi się plamienie więc @ się zbliża. Chociaż nie wiem czy z ciekawości nie zrobię za 2-3 dni drugiego chyba że @ będzie szybsza
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Ale Wy tu pyszności zapodajecie ... ja ostatnio robiłam ciasteczka twarożkowe z jabłkiem, bez cukru ... ale te batony są suuuuper kuuurna muszę spróbować... małemu kupuję te z hipp albo z rossmana takie ,,ala" musli/mus czy cuś ... baardzo mu smakują
aggizarzuć przepis na bułki?... wiecie zastanawiam się nad kupnem cały czas tego wypiekacza do chleba :/ i był już w lidlu i nie kupiłam euh... zgapiłam się szczerze mówiąc... i nie wiem, czy odpuścić sobie, czy kupić i się bawić w wypieki... zakwasu nie umiem robić, a wiem, że potrzeba systematyczności, żeby zrobić zrobić dobry zakwas, dlatego u mnie tylko wszystko na drożdżach wchodzi w grę
sandruska jak tam nocka?
Kurczę musiałabym się cofnąć z 6-7 stron wstecz, żeby Was nadrobić ale nie dam rady
A jeśli chodzi jeszcze o te batony... to, żeby były bardziej takie wiecie miękkie to muszę więcej dodać banana, czy jabłka tak? ja tak, jak pumciamięsa mogę pichcić , ale ze słodkim jestem na baaaakier
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandra Jak się czujesz?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nat wydaje mi się że jak nie ma przeciwwskazań to możesz iść na basen tylko tam najłatwiej o infekcje. kryzysowapanidomu.blogspot.com/2012/11/b...-jak-z-piekarni.html proszę
nati masz prawo żądać usunięcia zdjęć z fb i strony pani fotograf. Tak mi się wydaje. A gdzie zamowilas ten kubeczek??
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Zrobiłam batony ... eeee ciekawa jestem, kto to zje u nas ... mąż średnio przepada, a Wład zobaczymy on ostatnio baaardzo wydziwia nam z jedzeniem ...
nati
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nat
- dodi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131