BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 10 miesiąc temu #1029915 przez magmus88
Haha faktycznie nat : ) podobni :)

Ja od mamy dzisiaj odebrałam moje spodnie ciążówki - bo dałam jej do zwężenia :) mam nadzieję, ze teraz będę się wygodniej nosić hehehe. Bo moje stare spodnie powoli już cisną hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1029917 przez Sandruska1995
Ja dalej noszę ciuchy XS. :laugh:

natB ale podobni :woohoo:

8 lata 10 miesiąc temu #1029926 przez majka1987gnoWlkp
Nat kropka w kropkę podobni :-D
Ja zaraz wchodzę w 28 tc a suwaka nie ustawie bo niestety ale nie mam dostępu do kompa... Jestem tylko mobilna... A z komórki mi nie wychodzi.... :-/

[/url [/url]

8 lata 10 miesiąc temu #1029927 przez natB
Osz kurna 28 tydzień! Szok :D Jeery podziwiam Ciebie na prawdę, że dajesz rade z dziewczynkami :) ja mimo to, że Wład jest anioł to czuje przeogromne zmęczenie... Teraz jest w domu, to razem z nim sprzątam, gotuje, piore, jeszcze się bawię, a on pada w ciągu dnia Maks na 2 h... Wstaje o 6 rano, a chodzi spać o 20 po 20 czasem eh...

My jedziemy na zakupy rano, bo jutro przyjeżdżają do nas nasi przyjaciele ze studiów :) trzeba coś zrobić słodkiego no i kolacje;).. W dodatku jedni z nich mają dwójkę dzieci w wieku 3,2 latka wiec musi coś być, co zjedzą tez maluchy ;)..

W dodatku Wladowi od kilku meczy zielony katar. Ale tylko rano.. Zrobię mu inhalacje, dam neosin i w ciągu dnia szaleje... Na szczęście nic się z tego nie rozwija uf, w dodatku leci mu tylko z jednej dziurki i nie wiem czy to czasem nie zatoka? Jak myślicie?

8 lata 10 miesiąc temu #1029930 przez aggi
Witam się ;) wczoraj S cały dzień w domu był, mieliśmy kilka spraw :-) rano byliśmy w skarbówce z pitami, później u lekarza z maksiem na kontroli. Ja niewiem ale jak on do lekarza idzie to akurat wysypki nie ma :p w każdym razie podziękowałam temu lekarzowi i powiedziałam że jak się pogorszy to pójdziemy prosto do alergologa. Popoludniu byliśmy u znajomych obejrzeć ich córeczkę która ma miesiąc :-) taaaaka kruszynka! Ciężko mi było uwierzyć że Maksiu też taki był :-) aż się zachcialo haha :-)

nat o jacie ale interes zrobiłas z tymi paputkami :-) !

martyna trzymam kciuki by kolejne clo nie było potrzebne :-) :*

niagara a pilas ziolka do owu czy cały czas??? Bo ja do owu :-) a @ mam mieć 2.03 :-) trzymam za nas kciuki :-)

Upss awaria pampersa u Maksa :p zaraz wrócę i doczytam resztę :-)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1029935 przez aggi
Dobra jestem ;) sytuacja opanowana :-) w międzyczasie kuchnię ogarnelam i koktajl sobie wypilam :p

ziaa a ja znów pilam ziolka do owu i miałam wrażenie że o wiele mocniej ją przechodzę. Czułam jajnik 2x mocniej niż zwykle. Ciekawe..

magmus spoko ja bez ciąży jestem wagowo jak w blizniaczej :p haha :-)

brown no to super jak wyniki dobre :-)

nat kochana piękne wieści :-) aż się lezka w oku kręci, serio !!! Wład i Helka mają identyczne noski :woohoo: może to być zatoka. Rób inhalacje z soli fizjologicznej 2x dziennie to powinno mu to popuscic. Zdrówka dla malego :kiss:

cornick też piękne wieści u ciebie, oby na kolejnej wizycie już tylko potwierdziło się że twój synek to zdrowy silny chłopak :*

natka cudownie że jesteście już w domu :-) wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :-)

sandra dobrze że zęby już na swoim miejscu :-) :p

majka przytulam !

nowa może, ale wtedy druga faza cyklu jest za długa.. poczytaj sobie o fazach cyklu ile powinny trwać. Albo idź do ginekologa on wszystko wyjaśni i odpowie na twoje pytania. Ja mam po pozytywie na teście owu + 13 dni i 14 dnia @

8 lata 10 miesiąc temu #1029943 przez niagara
Wpadam na chwilę, zobaczyć co u Was, a tu taka cisza ;)

Aggi piję cały cykl i jak napisałyście o bólu jajników to mi się przypomniało, że jeden dzień też mnie mega bolały, aż poszłam spać z pluszowym termoforkiem ;)

Nat podobieństwo widać ;) Jakie kruszynki słodkie :)

Mąż potrzebuje certyfikat do firmy i zapisał mnie na kurs i zdanie egzaminu. :pinch: Kurs jest weekendowy, ale poczułam się jakbym na studia wróciła. Padam na pysk, a tu jeszcze dwa dni bo w poniedziałek się kończy :pinch: Wracam do domu spać :P :blink: :laugh:

8 lata 10 miesiąc temu #1029946 przez Julka1987
Cornick piękny brzuszek, u mnie troszkę mniejszy, ale nie od ciąży. Trzymam kciuki, aby z twoim maleństwem było wszystko w porządku :)

Nowa może się zdarzyć, może się przesunąć. Mi raz na jakiś czas się o kilka dni przesuwa, a tak mam cykl 28-29 dni.

NatB śliczne dzieciaczki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu #1029953 przez Miluniaa
Pumcia where are you? B)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1029954 przez ziaa
Niagara a jak Twoje wyniki? :)
No właśnie Szatanie złoty! Gdzie Ty jesteś!? :dry:
Julka ja jestem z
.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1029955 przez Pumcia
Jestem, czytam Was przecież :) nie widzicie mnie ;) ? a co u Was ?

Jakoś nie mam weny pisać, chyba jakiś kryzys mnie dopadł . . . za dużo na głowie ostatnio . .

8 lata 10 miesiąc temu #1029956 przez ziaa
Sobota! :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu #1029957 przez Nowa...
Hej dziewczyny u mnie dziś przyszła@, no cóż, przynajmniej wiem, że po tabletkach wszystko wraca do normy :) czyli od pozytywu owu to @ pojawiła się w 15dc , więc jest dobrze :) a na co wy ziółka pijecie? Oczywiście testy owulacyjne chce zakupić i jak tylko @ się skończy to biorę się za testowanie :) jakie testy polecacie? :)

8 lata 10 miesiąc temu #1029958 przez ziaa
Nowa pijemy ziółka ojca sroki, mieszanka numer 3. Z założenia są na uregulowanie cyklu i niepękające pęcherzyki ;) Ja myślę, ze to dzięki nim mój organizm postanowił się ogarnąć :)
Co do testów to raczej królują te z Allegro ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1029960 przez Sandruska1995
Ja jestem z wioski ale pobliskie miasta to

A ja leżę całą sobotę w łóżku i jestem zła i musiałam sobie poplakac :( chyba jestem jakąś nienormalna.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka