- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ziajka pięknie to wyglada ale ja to musze mieć czekolade takie zdrowe jedzenie mnie nie kusi pewnie kwestia wychowania i tego co w dziecinstwie sie jadlo ... ale za to mala chce wychować na w miare zdrowym jedzeniu, marze o tym zeby nie lubiła czekolady bo ja to przesadzam moge sie zywic slodyczami...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Ja do tej pory robiłam z masą krówkową, ale bardzo chciałam z niej zrezygnować i akurat banan się świetnie spisał
Milunia, ja właśnie jestem z tych co bardzo nie lubią czekolady! Słodycze owszem, ale czekolada to za karę ;p
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
DiabełQ a myślałam, ze znasz inny sposób - robiony samym lakierem bez hybryd taki co podałaś tez znam
A wiesz co ? Kupiłam lakiery matowe-piaskowe . . . ale szajs - brzydko wyglądają . . już zmyłam
A ombre robisz gąbką czy pędzelkiem ?
Milunia to ja podziękuję za takie wsparcie wiesz ?
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pumcia UWIELBIAM Katarzynki!! Bez czekolady oczywiście Adres znasz, jak upieczesz to podeślij
Kurcze Szatanku, ja robię hybrydy, nie wiem czy wyjdzie ze zwykłego lakieru bo on to się raczej rozpłynie... Ja mam top matowy i daje rade, szczególnie jeśli ciut zmatowię kolor bloczkiem polerskim
i znów ciągle się śmieję na chińczyka
EDIT! Robię pędzelkiem, gąbka jak robiłam raz czy dwa to palce uwalone naokoło, że hej ;p
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Ziaa a jak dajesz mase krowkowa to taka kupna, czyli z cukrem?
Julka na zlepienie tylko to jablko tak? bez masy krowkowej?
chyba dzisiaj zrobie te batony:-)
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja myślałam, że śmiać się na chińczyka to mieć minusy w oczach
Kurcze ja chyba tez zrobie te ciacha, nie piekę ciast bo . . . nie, to chociaż to
Nie chciałam juz męczyć moich paznokci żelami, hybrydami itp wiec sprzedałam cały sprzet razem z lampą . . . więc nie będzie pikowanych
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Jak tam się po sobocie czujecie??
My byliśmy na urodzinkach siostry Mój siostrzeniec jest taki słodki! Taki kochany! Mam nadzieje że mój dzidziuś też będzie takim słodziakiem że mamy to w genach z siostrą hahaha
wróciliśmy po 22... Nawet mi się spać aż tak nie chciało
Dzś z mężem odbijamy sobie walentynki... idziemy na obiad do meksykańskiej restauracji.... mmm jak ja lubię to jedzenie Później chyba pojedziemy do marketóe budowlanych pooglądać co tam ciekawego maja hahahah. Musimy się powoli przygotować do remontu... zobaczyć, czy kafle które mamy na podłodze jeszcze znajdziemy w markecie bo pradopodobnie nam się zniszczą przy remoncie i będzie trzeba kilka sztuk wymienić. Tego się najbardziej boję... Bo cały przedpokój wymienić to byłby kosmos... nie wchodzi w ogóle w grę...
Innego dnia musimy się wybrać do hurtowni płyt mebvlowych - też pooglądać co mają ciekawego hehehe, bo mąż będzie budował mi szafę i muszę wybrać co będzie mi się podobało....
Kurcze, smacznie wyglądają te Wasze batoniki!!! Robiłam kiedyś podobne ciasteczka owsiane... mmmm ale mi smaka narobiliście
Pumcia, jak się czujesz?? JAk tam Szymuś?? I jak tam siostra??
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Co do tych ciasteczek wyglądają bosko!!!
Co do paznokci.. Uwielbiam się bawić ale nie mam na to czasu.. A co do uwalonych paznokci przy ombre laski na necie dookoła paznokcia dają klej magik.. Jak przeschnje malują i później schodzi taka " skórka" z niego
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupowałam gotowa krówkę z bakalandu bo miałam przetestowaną konsystencję. Taka domowa z karmelu i śmietanki to niestety trochę loteria co do konsystencji (przynajmniej w moim wykonaniu ), a jak będzie za luźna to nie zwiąże batoników. Batony zrobione?
I co Szatanku? Chcesz katarzynkę czy zrobiłaś sobie batoniki? Ja myślę, że los jest przewrotny i Tobie trafi sie taki spokojny słodziak, a niech Ci będzie
Majka ja jestem wielką fanką magika do wszystkiego Ale jakoś z paznokciami nie chce mi się babrać ;p Ostatnio jestem właśnie fanką koronek malowanych ręcznie i to jakos tak mogę dłubać, a ombre na szybciocha, pędzelkiem wolę ;p
Jak się masz? Jak Twoje dziewczyny? Mam nadzieję, ze wszystkie z Tobą włącznie wychorowane!
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Dziś nie gotuje obiadu a teściowa dzwoni do M i mówi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Pumciaa możesz spróbować pikowania z tasiemkami do zdobień, nakładasz jedna warstwę lakieru, później naklejasz tasiemki po skosie żeby towrzyły romby , 2 warstwy lakieru, i do lampy i sciągasz.. tylko że to właśnie w hybrydowych... nie wiem jak w zwykłych a, co do ombre to pędzelkiem , gąbeczką do podkładów, albo aplikatorem do cieni z gąbeczką i na upaćkane skórki klej introligatorski, wikol lub właśnie magic
Pumcia Chcesz nam powiedzieć że chodzisz jak KACZKA dbaj o siebie, bo nie mały wysiłek Cię niedługo czeka
Magmus my też planujemy mały remont, także znam ten ból
Sandra odpoczywaj i wykorzystaj swojego na maxa
A u mnie dzis 8dc a juz zaczynam czuc jajnik, coś szybko hmm, ale ostatnio mam straszną chcice więc niech ta ovu bedzie kiedy sie jej podoba