- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Annie1981
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 11
Jest to mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych i zarazem pierwszy cykl, w którym staramy się o dziecko.
Dziś jestem w 16 dc a w 13 dc test owulacyjny był pozytywny i oczywiście było przytulanie. Teraz testy owulacyjne są negatywne, więc nie ma żadnej frajdy w ich robieniu Czekam na koniec cyklu i mam nadzieję, że @ się nie pojawi.
Mam 35 lat, mieszkam w UK i dopiero teraz zaczynamy się starać, chociaż pragnęłam tego już od kilku lat. Chcę wykorzystać odstawienie tabletek jako okres największej płodności, bo podobno po 35 roku życia z tym już jest gorzej.
Biorę Castagnus od 1 dc, bo naczytałam się, że po odstawieniu tabletek organizm jest bardzo rozregulowany. Owulacja pojawiła się u mnie 13 lub 14 dc, więc albo nie było czym się martwić albo Castagnus tak pomógł. Zobaczymy jak dalej będzie wyglądał ten cykl, jak na razie wszystko w jak najlepszym porządku
Najchętniej już bym robiła test ciążowy, ale muszę uzbroić się w cierpliwość, z czym u mnie nie jest najlepiej
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Oby było wszystko dobrze po odstawieniu. Bo u mnie to dwa pierwsze cykle super- a potem się zaczęło... Teraz dopiero chyba wszystko wraca do normy.Choć najbliższy czas wszystko pokaże A teraz o 1 wsze dziecko się staracie, czy macie już jakieś?
Dlaczego teraz się dopiero zaczynacie strać jak byś chciała już kilka lat:)
Jeżeli test już był pozytyw to nie ma co dalej ich robić tylko czekać aż się @ nie pojawi
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
ziaa Piękne wieści!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny biorące Castagnus
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Dziewczyny!!
Znalazłam dziś rano cytat, którym muszę Wam koniecznie zostawić! Zapamiętajcie i przypominajcie sobie w każdej sytuacji, kóra bedzie wymagała odważnej decyzji
"Nie bój się dużego kroku. Przepaści nie pokonasz dwoma małymi!"
PS: Post 777
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
gonia 10zł i są twoje. Muszę zważyć ile ich mam gram napisz na priv do mnie to się dogadamy
milunia ja miałam w 6tc plamienie mocne i było od krwiaka który się sam wchłonął. Będzie dobrze! A na ciążę z Zu nie patrz bo każda jest inna
ziajek kuwa! Że tak sobie z emocji przyklnę kiedy termin @?
annie witaj trzymam kciuki! Weź poprawkę na to że po tabsach mogą się cuda z twoim organizmem dziać. W razie niepowodzenia nie zrażaj się
nati u mnie @ przy castagnusie nie zmieniały się, nie zauważyłam by były słabsze czy mocniejsze.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
A tak serio to betę robię w przyszłym tygodniu, a nawet dwie. Jak pierwsza będzie wskazywała na ciążę, to mam zrobić drugą po 2 dniach by zobaczyć czy to pregnyl czy przyrasta Jak przyrośnie to będę mogła się cieszyć
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Nie wiem czy pisałam że mama zrobiła mi niespodziankę? W sobotę o 16 stanęła w moich drzwiach , byłam w szoku , łzy w oczach i radość . W końcu ktoś przyjechał do mnie. Moja mama choruje na nerwice lekowa już prawie 20 lat. Jestem wdzięczna i dumna że do jechała tu 840km żeby nas odwiedzić. Niestety dziś rano już musieli wracać bo siostra do szkoły a ja przeplakalam dziś pół dnia bo mi smutno czas tak szybko zleciał
Byliśmy dziś zrobić paszport , chwałę się zdjęciem
Nasza niunia waży już 4 kg
Moje dzieci nadal aniołki , nic się nie zmieniło
Nie nadrobie was przepraszam .
- Annie1981
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 11
Nowa... napisał: u mnie to dwa pierwsze cykle super- a potem się zaczęło...
O rany, mam nadzieję że u mnie będzie ok. Dalej będe brać Castagnus w takim razie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nowa... napisał: Jeżeli test już był pozytyw to nie ma co dalej ich robić tylko czekać aż się @ nie pojawi
Tak wiem, ale to mój pierwszy cykl po odstawieniu i chciałabym zobaczyć jak on wygląda, czy nie wariuje Chciałabym poobserwować dwa cykle i nauczyć się swojego organizmu.
Dziękuję Próbować dalej na pewno będę, ale pewnie będzie przykro, bo ja niecierpliwa jestemaggi napisał: annie witaj trzymam kciuki! Weź poprawkę na to że po tabsach mogą się cuda z twoim organizmem dziać. W razie niepowodzenia nie zrażaj się