- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- GoNia79
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda..
- Otrzymane podziękowania: 39
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
natB chyba nie ma reguły . Małego karmilam piersią tylko kilka dni a miesiączka przyszła po pół roku dopiero. Małej też już nie karmie od tygodnia piersią , nie wychodziło mi to , nie miał kto pomóc. Jakaś taka bez moc mi się udzieliła . poddałam się i do dziś mnie boli to i źle mi z tym .
milunia moja szwagierka też ma Zuzie i od małego była charakterna do dziś a ma już 4 latka ponad
Ja dziś miałam wizytę ale z powodu @ przełożylam na poniedziałek .
Moje dziecko coś się przestawiło , śpi w dzien tylko po 15 minut i się budzi i leży i ogląda otoczenie. Coraz bardziej ciekawsza
Mały chodzi do przedszkola już od 8:30 do 16:00 , już mi teskno jak go rano zostawiam Ale jest bardzo zadowolony , nauczył się już wierszyk nawet jestem taka dumna aaaa.
Pozdrawiamy .
- Annie1981
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 11
A śluz płodny miałaś? Ja chyba nie mam i się boję, że żołnierzyki nie przeżyją do owu, dlatego w płodnym czasie staramy się przytulać codziennie.
Też czytałam na forach, że w tak wczesnej ciąży to gin nic nie powie. To teraz trzymam kciuki za jutrzejszą betę. Koniecznie daj znać
Chyba musisz suwaczek zmienić
stOkrOtka91 Który cykl testujesz? W poprzednich też owu się nie pojawiła?
nati.olsztyn Ja biorę Castagnusa 1,5 cyklu. Nie czuję żadnego szczypania piersi
Viiktoria Testy owulacyjne pokazują skok LH, który przepowiada nadejście owu w ciągu 24-36 h i taką rolę spełniają. Do owulacji w końcu może nie dojść z różnych powodów i tego z testów się nie dowiesz.
Koleżanki, którym pomogły, poleciły mi testowanie. Na forach też czytałam dużo, że się sprawdzają. Wielu dziewczynom pozytywny test pokrywał się z monitoringiem u gina.
Ja testuję drugi cykl. W tym cyklu zaczęłam jeszcze mierzyć tempkę i pokrywa się ona ze wskazaniami testu.
Ziaa - no to super, że są pecherzyki
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Viictoria były odpowiedzi na Twoje pytanie. Tak. pomagają
Zia - widzę, ze wiadomości konkrety Super!!!
My dzis po USG główki Wszytsko ok.
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
Nie należę do osób cierpliwych
- GoNia79
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda..
- Otrzymane podziękowania: 39
Annie1981 napisał: GoNia79 Czyli jednak można zajść z przytulania przed owu Czytałam, że większość ciąż to właśnie przed.
A śluz płodny miałaś? Ja chyba nie mam i się boję, że żołnierzyki nie przeżyją do owu, dlatego w płodnym czasie staramy się przytulać codziennie.
Też czytałam na forach, że w tak wczesnej ciąży to gin nic nie powie. To teraz trzymam kciuki za jutrzejszą betę. Koniecznie daj znać
Chyba musisz suwaczek zmienić [quote\]
Kochana nie pamiętam jaki ale napewno był śluz to były moje pierwsze testy chciałam poznać swój organizm pamiętam ze wtedy straszny czułam bol w trakcie i mężus musiał być mega delikatny..a z suwaczkiem poczekam jeszcze po becie zobaczymy choć dziś test pozytywny z moczu..trzymaj kciuki a ja trzymam za ciebie działaj ostro
- Annie1981
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 11
Może za późno zaczęłaś testować? Ja testuję zaraz po @ bo nigdy nic nie wiadomo
Myślę, że lepiej jak przetestujesz sobie cały kolejny cykl i zobaczysz jak będzie. Wtedy masz szanse zobaczyć owu, a jak przestaniesz to zostaniesz z dużym niesmakiem.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Dawid podoba mi sie najbardziej na świecie zawsze marzyłam o synku Dawidzie takie pięknę meskie imie no ale meza kolega ma synka i podczas porodu mial niedotlenienie i chlopczyk jest jest bardzo chory i moj maz mowi, ze jakos nie moze bo ten ich synek z imieniem sie kojarzy
Jeszcze bede moze probowac cos zdzialac ale wiem ze ciezko sie przelamac bo ja pracowalam z Laura dziewczynka chora na downa i jak ktos powie to imie zaraz mi sie ona przypomina, a dzieciaczek taki cudowny, kochany i slodki
No i cholera dalej imienia nie mam :D
Gonia moze za wczesnie sie pospieszylas do ginka i jeszcze na usg nie byl w stanie zobaczyc idz na bete to sie trocszke uspokoisz
magmus super ze wszystko ok !
sandra kusi mnie to Twoje imie jak to takie grzeczne dziewczynki D:D ale w Pl mieszkam wiec by wypadalo bardziej polskie ;d;d
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Na spacerze to samo. szczerze to dokładnie nie wiem jak wygląda jeszcze jej płacz ( znam ten który informuje że chce jeść )
Ciekawe czy w Polsce by przeszło to imię.
Pamiętam jak moja siostra się urodziła 6 lat temu moja mama chciała dać na imię " Nicol " to nie mogła , musiała dać " Nicola " , bo Pani w urzędzie powiedziała że polskie żeńskie imiona muszą kończyć się literka " A " na końcu
Ja już mam nawet imię dla następnej córci kiedyś " Emilly"
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
W sumie nie pamiętam kiedy ostanio miałam taki śluz...;/
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
milunia U nas tez byly skojarzenia. Zwłaszcza mojemu bratu sie nie podobalo bo mamy kuzyna Dawida, ktory w dzieciństwie byl taki ze wszedzie bylo go pełno, lubil robic psikusy i jak to moj brat mówi: " był wredny". Moj brat za nim baaardzo nie przepadal. Nasz Dawid jest inny , choć nie powiem zażartowac tez potrafi:)
Sandra Chyba Twoja mama trafila na taką urzedniczke. Ja mam 10-letnią kuzynke, która ma na imię Noemi i nie pamiętam by mieli jakis problem z zarejestrowaniem tego imienia.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Nati tak, zastrzyk, a właściwie to nawet dwa będą na pęknięcie pęcherzyków. Dobrze sie składa - dostanę je w piątek rano, więc akurat na weeeknd
Miulnia ja mogę "polecić" Gabrielę Miła spokojna, rozsądna dziewczynka
Gonia to daj znać jak beta
- MarysiaMaria
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0