- Otrzymane podziękowania: 137
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
"Wiele problemów żyje tylko dlatego, że wciąż karmisz je swoją uwagą".
Proszę zapamiętać i przypominać w stresujących sytuacjach!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno
Brown - a u Ciebie jak
Joanna - z rodzina to najlepiej na zdjęciach... ale była u mnie moja mama tydzien, przyleciała zeby zająć sie Robertem jak byliśmy z Alą w szpitalu i no nawet duzo mi pomogła. Byłam w szoku. A jak sytuacja u Ciebie w pracy? Poprawiło sie cos?
Milunia - trzymaj sie. Zu troche podrośnie to powinno byc łatwiej. Wykorzystaj ten czas jak jestes z nia sama zeby uporządkować wasze życie zanim przyjdzie dzidzia na świat. Przede wszystkim postaraj sie zbudować relacje Zu z tata, tak jak pisała Nat, bo inaczej będziesz miała z nia przeogromne problemy. Nie poradzi sobie z tym,że nie poświęcasz się jej w 100% a jak nie bedzie miała dobrej relacji z tata i nie bedzie chciała spędzać z nim czasu to bedzie tragedia dla niej i dla Ciebie
Aggi - kuruj się kobietko. Co mogę Ci polecić, to woda morska do nosa. Psikac kilka razy zeby zupełnie wyczyścić nos i jak znowu zaczyna lecieć z nosa, to powtarzasz. Tak mój P sie leczył jak dopadło go przeziębienie na kilka dni przed Ali operacja. Jakby sie zaraziła to operacje trzebaby było przełożyć
Nefri - przeprowadzacie sie juz?
Nati - cos sie stało?
Pinezka - jak Juniorek?
Nat?
Nattka?
Majka?
Pati?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Malego z zabkiem musi byc dobrze chociaż co się najadlas strachu to Twoje.
ziaa Cytat świetny! zgadzam się z tym w 100%
A to powstalo wieczorkami przy okazji bajek lub filmów;) Wiecie, ja nie umiem ( i nie lubię) tak ogladac siedząc bezczynnie;)
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
AGGI no ja się cieszę że w końcu moja @ znalazła swój rytm, w końcu wczuwam się w swój organizm, dziś np. zauważyłam lekko brązowy śluz jakbym lekko poplamiła i ustało.
ZIAA moja ginka powiedziałą że w moim przypadku może lepiej zadziałać na mnie odstawienie CLO niż samo zażywanie. Pamiętaj że ja czekam na twojego pozytywnego teściora :* A no i ten tego cytat trafiony w sedno! Zapamiętam
ALKIM ZIAA byli ostatnio u nas teście wraz z moimi rodzicami no i moja teściowa zaczęła mówić do mojego męża że jej brakuje w tej chwili jego siostry u nas, że się zmienił, że nie dzwoni codziennie do matki, siostry , babki i nie pyta się co u nich, itp. a my poprostu chcieliśmy zrobić obiado kolacje tylko dla rodziców, Jego siostra jest dorosłą, ma swoją rodzinę więc nie widzę takiej potrzeby żeby ona do nas często przychodziła.
A co do pracy to trochę się zmieniło bo ktoś zgłosił mobbing i się wszystko uspokoiło i któregoś dnia przychodzę do pracy i okazuje się że przyjechała trenerka mnie egzaminować na młodszego zastępcę kierownika. Na szczęście zdałam.. Nie ukrywam że się cieszę bo zależało mi na tym papierku, żeby mieć lepsze referencje na przyszłość
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Annie1981
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 11
ziaa napisał: "Wiele problemów żyje tylko dlatego, że wciąż karmisz je swoją uwagą"
Bardzo się z tym zgadzam, chociaż nie zawsze to jest łatwe.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nati.olsztyn, ziaa Dziękuję za kciukasy
Joanna1991 Gratuluję zdanego testu
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Zajka to samo !
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Aklim ja dalej przeziębiona,mąż też,klima w pracy strasznie daje mi po pęcherzu,jak zmarznę w stopy to zaraz sikam po kropelce ehh.Takze starań nie bylo,ovu chyba wczoraj miałam,chociaż dziś tez czuje płodny śluz.Ogólnie ostatnio jakoś nie mam czasu o tym wszystkim myśleć,praca,malowanie w domu i inne remonty sprawiają ze wieczorem mam siłę juz tylko spać Może to i lepiej bo przynajmniej sie nie zadręczam
Ziaa świetny cytat:) trzymam za Ciebie kciuki pierniku:) i za bliźniaki
Aggi czas zapiernicza niesamowicie, za niecałe 3miechy święta,masakra:)
Za Ciebie tez trzymam kciukasy
Joanna gratuluje awansu:) i bardzo dobrze ze ktos zgłosił mobbing.Teraz jak nie będziesz się tyle stresować, to ze staraniamu tez szybkie pójdzie
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi ło matko! Te Twoje sławne zakupy to na prawdę wyznacznik czasu To testujemy w środę i oby było co świętować.. picoolo!
Nati jak dziś nastrój? Mam nadzieję, ze lepiej ŚLiczne nowe uszytki! Masz talent!
Aklim dobrze, ze tak to sie skończyło
Joanna no gratulacje! I całe szczęście, ze ktoś zgłosił ten mobing! Takie rzeczy nie maja prawa się zdarzać ;/ Tak, tak o tym działaniu przerwy w clo tez słyszałam, no cóż - zaciskam kciuki zeby to był Twój czas!
Nowa nei fajnie ze strony Twojego partnera. Nie oceniam oczywiście, ale to wasza wspólna sprawa, wiec tez powinien wsiąść za nia odpowiedzialność. Mąż mojej przyjaciółki miał bardzo słabe nasienie, mało ruchliwe. Tez go badania nie cieszyły, ale podszedł do tego po męsku. Dowiedzieli się dzięki temu jak działać, pojadł miesiąc suplementy z chromem i cynkiem i zaraz urodzi im się bobas! Mój maż nei ma problemu. Oczywiście na pierwsze badanie nie szedł radosny, bo nie wiedział co i jak, ale za to teraz kontrolne to robił bez problemu.
milunia! Przecież my juz dawno wiemy, ze Zu to debeściara!
UUU.. Brownek, przytulam ! Ty w górach jesteś prawda?? Nie możesz sobie zakupić takich góralskich skarpeciochów do pracy? Owcza wełna i te sprawy! Klima nóżek nie ruszy i pęcherz bedzie w formie do starań! Remonty robicie, to chyba już tam tak na dłuzej zostaniecie, co?
Miłego popołudnia!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi Podziwiam Cię za te Wasze zakupy:) chyba tez bede musiala cos takiegobu nas wprowadzić.
P.s. Napisałam do Ciebie na fb.